-
jo, je jí škodaaaa taková hezká holka
také se těšim až si to v srdíčku urovná *3* -
tak nemusí pořád vyplazovat jazíček jak Orochimaru
-
no jo ale lepší mít fanoušky 5letý děti a být v pohodě než mít starší fanoušky a udělat ze sebe št*etku
podle mě *3* -
díky *1*
-
Tak jo.pokusím se urovnat situaci mezi námi..:
Takže,Miley byla vždy taková moc moc milá a přeněžněná...a chovala se jako velká slušňačka a takhle ji nikdo nebral vážně...už jí přestalo bavit být přesně taková jakou ji fanoušci chtějí mít...uvědomila si že má na vybranou a tak se rozhodla že chce vypadat jako dospělá ne jak 15letá holka.Jo image nás trošku vyděsila a ty její skandály ano..teď se chová docela divně...ale asi proto že ji něco trápí!!!!a tímhle způsobem to ze sebe chce dostat.No vždyť víte přece že lidi v depresi dělají různé hlouposti...snažte se ji pochopit...prosím....já už jsem ji pochopila...snažte se aspoň*16**16* nebojte ona se ta stará miley zase někdy vrátí ale až se uklidní a nikdo jí nebude parazitovat na srdci...ale teď to prostě nejde*9**4* smiřte se s tím nic jiného vám nezbívá...ale jen proto že se takto změnila nemusíte hned o ní psát takové nesmysly:-///
Ještě jí to pěvecké nadání zůstalo takže jak se říká*16*nesuďte knihu hned podle jejího obalu...děkuji ti co mě pochopili super!!!*15*vracejí se do normálu jupíí.....!!!a vy co stě to nepochopili jak to jen půjde objednejte se k nejbližšímu psychoušovi co jde*16*děkuji.. -
ne ale hrozně tím štve všechny ostatní *8*
-
fuj, se na to radši nekouknu *11*
-
Jsi skvělý/á komentátor/ka*15*
-
:D jo a to jsi ještě neviděla video jak se natáčí když masturbuje...blé...tady na tyhle stránce to je...já sem to neviděla a nechci vidět určitě se pomátla!!!!
-
Bla bla bla si trapná
-
Wrecking ball
-
Jo ehm...včetně tebe*15*
-
Hmmm...ne moc příjemný ale asi bych to ignorovala a bylo by mi to úplné fuk*15*
-
tak určitě dáme hlas wrecking ballu hnusnýmu *15* *15*
sorry hlasovala jsem pro 1D *3* *14* *5* *4* -
možná jo ale co ti je do toho je to snad tvůj život?
-
sorry ale chtěla bych se zeptat jaký by ti to bylo kdyby ti někdo řek že si kr**a... tak co?
-
jo jasně.. ale ty to stejně nepochopíš protože se ti jenom prostě nelíbí jak se změnila tak to nekaž tim kteří ji mají rádi!! *12* jaký by ti to asi bylo kdyby ti tu furt jen někdo na dával že si p**a
-
říkám nechápavých lidí je tu plno!! *15*
-
no prostě já už nwm co na to mám říct všichni se z toho zblázněte a co jako? změnila se a co NENI TO VAŠE VOLBA!!! ALE JEJÍ!! je vidět kdo jí chápe a kdo ne, jo jen pro připomínku ona si může dělat co chce a VY ji nezastavíte -.- a proboha neni jenom furt nahá prostě chtěla nějakou změnu!!! nechtěla mít furt 5 až... letý děti co furt milovali hannu montanu -_- a samotná miley jim byla skoro úplně fuk... to už je fakt vrchol...vy k tomu nemáte žádnej důvod jí tu nadávat že je p**a... chápu vás že vás to asi mrzí ( a to hodně) ale tak to nekažte ostatním kdo ji mají ještě rádi taková jaká je :) děkuju za pochopení...
-
úsmev má nádherný *14* ,takže to čo hovorili na óčku si bud vymysleli alebo majú zlé informácie *4* *4* *1*