-
sorry nwm proč to sem píšeš Miley si to stejně nečte, a stejně by se jen kvůli vám nezměnila je to její volba a já jí podporuju PS: zpívá stejně jako před tím jen má trochu víc trhlejší videa (jenom některý) a navíc má i dospělejší fanoušky než 7letý.. děti *3* jo a neříká se náhodou že je život změna *5*
-
víte proč Miley má skoro na každý fotce vypláznutej jazyk? protože se prej neumí dobře usmívat *15* (to říkali dnes na óčku)
-
Proč ses tak změnila? Před tím ses mi ještě líbyla,ale ted ani náhodou! její vlasy *11* ,její chování *11* ,její videa *11* ,její konzert *11* ,její oblečení *11* .
-
Proč to tak pises?!miley to nečte! :DD
-
miley ! vrať se do světa normálů a né úchylů když si byla malá holka si asi sněla že budeš zpěvačkou ale tohle si nečakala že ? tak se nad tím zamysli.Byla si bezva herečka,hodně lidí hodnotí tvé vlasy,zpěv a oblečení ale to netuší jak se chováš asi všichni co tě měli rádi si přejí aby ses nám vrátila narostly ti vlasy a mohla být zase herečko.jenomže vlasy rostou dlouho a pak už nebudeš moct být herečka.BYLO TVÉ ROZHODNUTÍ *13* *13*
-
No je mi líto že se tak změnila, ale aspon jí zůstal pořád fajnový hlas :) a to sem ráda :)
-
já ji teda nemusim ale zpívá hezky *3*
-
To si dovolím nesouhlasit. Dle mě nedělá špatný dojem její vzhled, spíše její chování.:D
-
máš pravdu ty no... *2* *15*
-
ok ale ať si to nechaj ty vulgarismy pro sebe jsou fakt trapný když jí tu nadávaj ať jdou někam... měli by se tu chovat slušně.. jsou taky p*** fakt mi naštvali protože jí soudí podle toho jak vypadá.... chtěla bych jako fakt vidět vás...vy jste určitě lepší co!! -_- *16* *10* *6*
-
miley please go back to normal was a good song but tet Worm neeeeeeeeee so but please normalni *4* *4* *9*
-
S těmi komentáři jako např:Vy jí závidíte,ona je slavná a vy ne jděte někam! Ok ste někteří fanouškové,ale nemusíte na každej druhej komentář odpovídat tímhle.Prostě pro každýho není dokonalá se stím smiřte!!!
-
Přesně tak.Eště ste se asi neviděli v zrcadle!!!!!Je to její volba,né vaše!!!!Je to její věc né vaše!!!!
-
miley jsem mele rada moc jsem ji zavidela hlave ty jeji vlasy ale ted boooozeeee ty jeji vlasy hrruuzzaa dddeeesss
Změna vlasů je její volba ale to chování....tím můžre přijít o spoustu fanoušků!!!!
Miley prosím!!!!!!!!!!!!!!!! Vrať se na starou Miley!!
Vůbec nevím proč jsi se změnila!
Jen ses zhnusila já se jen dívám na tu STAROU A BOŽÍ MILEY a doufám že se jednou vrátíš:'(
Byla si hezka predtim ted je to hruza
vse nej myley me se sice ted moc nelibi vic se mi libila předtím ale souhlasim s klarou je sama sebou a do toho by ji nikdo nemel mluvit
sam sebou by mel byt každý -
Já jsem měla Miley velmi ráda!Furt jí mám ráda!
Ale už ne jí ale jen její některé písničky!! Protože se Nechutnězměnila!
Změnila se tak hnusně: Chováním!!!! , Hnusnými nehty!!!! , Nechutnými vlasy!!!! , (i když někde ji jen na jediné fotce vypadala trošičku hezky)A ten styl oblékání!!!BOŽE!!!!!! Miley změň se na starou Miley!!!!To jsi byla BOŽSKÁ! Ale Teď?
Prosím tě vrať se do normálu jako normální Miley!!!Buď prosím jako tenkrát! :'(Prosím!!!
Jestli Ti někdo řekl ať se změníš, byl to nějaký debi*!!!Ty jsi byla SKVĚLÁ!!!!
Prosím:'( Buď jako tenkrát:'(PROSÍÍÍM!! -
To poslední video wrecking ball..........vypadá jak po*no...
-
Já to napsala ještě do Justina biebera a do linsay lohan atd...atd..aby se lidi probudili a abych nahnala co nejvíc fanoušků
-
je to kravka co se dalo čekat
Nechci nikoho urazit ale vibada joko b***a ale písničky jsou stejna tak ze ať vypadá jak chce a upíry deníky jsi fakt boží.
Pane bože co se to z Miley Stalo nenavidím ju a Ona má Pe*is ?? cože?? mala som ju velm y ráda ale pane bože Miley je Pi*a kurwa atd,..,,
proč jí říkáte že je hnusná když sama nebo sám určitě taky nevypadáš hezky tak jí nech napokoji a drž rači hubu
Neskutečná kravička!!! -
je to kravka co se dalo čekat *16*
-
P*ča jedna
Ty vole, to její poslední video wrecking ball je faktis naprostá blbost je to prostě ´kr*va a p**a v jednom
Tu písničku soudíš jenom podle toho videa.. ale ani nevíš o čem je..Kdyby jsi to věděl tak nic takovýdleho nenapíšeš.. -.- fuck logic !!
bože.-hele-..pochop..miley je možná ted jiná a spíš horší jak se předvádí atd...názor ti neberu to né ..ale..ludasino klídek..ona něco dokázala ona si může pískat ale ty né tak klídek -_- jo sice je ted jaká ¨si ..trapná v uvozovkách..ale něco dokázala-...a ty sidokázala(a) ůplné ho*no ...tak se sklidni a nedělej drsnöu , nejde ti to ..:):DDDD