Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bože.-hele-..pochop..miley je možná ted jiná a spíš horší jak se předvádí atd...názor ti neberu to né ..ale..ludasino klídek..ona něco dokázala ona si může pískat ale ty né tak klídek -_- jo sice je ted jaká ¨si ..trapná v uvozovkách..ale něco dokázala-...a ty sidokázala(a) ůplné ho*no ...tak se sklidni a nedělej drsnöu , nejde ti to ..:):DDDD a co jsi ty?:DDD uplný nic!.DD tak jdi do pi*e :D ;)
  • bože.-hele-..pochop..miley je možná ted jiná a spíš horší jak se předvádí atd...názor ti neberu to né ..ale..ludasino klídek..ona něco dokázala ona si může pískat ale ty né tak klídek -_- jo sice je ted jaká ¨si ..trapná v uvozovkách..ale něco dokázala-...a ty sidokázala(a) ůplné ho*no ...tak se sklidni a nedělej drsnöu , nejde ti to ..:):DDDD
  • P*ča jedna
  • Tu písničku soudíš jenom podle toho videa.. ale ani nevíš o čem je..Kdyby jsi to věděl tak nic takovýdleho nenapíšeš.. -.- fuck logic !!
  • Ty vole, to její poslední video wrecking ball je faktis naprostá blbost je to prostě ´kr*va a p**a v jednom *11*
  • love007
    jo to je ale ... proč to píšeš sem ?
  • Nechci nikoho urazit ale vibada joko b***a ale písničky jsou stejna tak ze ať vypadá jak chce a upíry deníky jsi fakt boží. *1* *2* *2*
  • proč jí říkáte že je hnusná když sama nebo sám určitě taky nevypadáš hezky tak jí nech napokoji a drž rači hubu
  • ??? *10*
  • prosím vás když jí tady takhle nadáváte chtěla bych vidět jak vypadáte vy!! jo a kdo to říká ten to je tomu se to rýmuje fakt jste taky pěkný....spíš mě z vás se chce zvracet... *10* *16* *8* *11*
  • Pane bože co se to z Miley Stalo *16* nenavidím ju a Ona má Pe*is ?? cože?? mala som ju velm y ráda ale pane bože Miley je Pi*a kurwa atd,..,,
  • Mrs.Wesley
    Ahoj znáte seriál upíří deníky??jestli ano a líbí se vám Stefan Salvatore tak se please staňte jeho fanouškem!!!!potřebuje fandy je jich jen 918 a to je málo na tak sexy chlapa
  • love007
    myslela jsem si že je u ní ještě nějaká naděje na to být normální , ale není je neskutečně trapná chce se mi z ní zvracet
    *16* *16* *16* *16* *16* *12* *12* *12* *12* *11* *11* *11* *11* *10* *10* *10* *10*
  • Neskutečná kravička!!! *16*
  • Proč fuj? když se jí to tak líbí tak ať taková je :3
  • Áno.. je nej.. :)
  • Miley .. je taková jaká chce.. Když se jí to tak líbí tak ať taková je.! Písničky má furt stejný..možná teď lepší.. Ale je pořád krásná... obdivuju jí :3
  • Ano, možná že se změnila, ale mi se líbí taková jaká je... Písničky má lepší než předtím, a už to není Hanna Montana *11* . A ti co si myslí že vypadá hrozně, podívejte se do zrcadla...( Nemůžu vás soudit, neznám vás, ale nemusíte závidět).A navíc, jak můžete tvrdit že je hnusná když byla zvolená nejvíce sexy ženou světa roku 2013 -.- A to jak se chová: Jak jinak se chcete zbavit štítku Hanna Montana? Prostě už dospěla, a chová se jak chce ona a ne nějací týpci z disney channel...
  • kiss.miss
    Pravdu pravíš, ale i tak jí nemám ráda. Jako Montana dle mě byla lepší. Jinak tato stránka slouží na chválu i kritiku s tím nic nenaděláš.
  • je bozi ale tet se chova jako ani nechci rikat co ale jeji sestra noah cyrus je skoro stejna takze ani nevim kdo je horsi *16* *8* *7* *13* *9* *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit