Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A ty nemocná!! *8*
  • ty seš nej *14*
  • TWL!! Takového deb*la ze sebe dělá!! Neříkám ,že má být Hannou Montanou ,ale tohle už je fakt moc!! *11* *11*
  • to je taková.... *16* *16* *16* ty její písničky jsou čím dál víc hrozný a nedá se to poslouchat dřív byla v pohodě ale ted je to ani nechci říkat co *10* *16* *16* *16* *12* *11*
  • vikikiky
    S tou změnou to přehnala ostřihany vlasy to bych este brala ale ta zmena povahy na to jde rict jen jedno slovo fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj *16* *11* *8* *1* *8* *10* *12*
  • Miley mám teď radši už to není ta Hannka Montanka. Sluší jí to teď víc.
    Písničky má stále dobré a to je hlavní ne?!
    Je její věc jak se chová vám to muže být s prominutím u P****E!
    Někteří by jste se měli nejdřív naučit česky než jsem něco napíšete
    To je po dlouhé době co jsem sem přišla a vidím že se tu nic nezměnilo..podle mě má být tato stránka o podpoře daného člověka a ne o samém pomlouvání a kritice.
    Dřív to tu bylo lepší byli tu opravdový fans ale ty to tu už taky vzdaly nedivím se!
    A ohledně Miley a Liama..tak Liam je ta s***ě on jí podváděl už dávno proč myslíte že si hned tak rychle našel náhradu?! Miley už dříve prohlásila že jediné co nesnese je nevěra!
    A její chovaní..je jí dvacet tak se baví a?! Ostatní dvacetiletí lidi se taky baví a dělají i horší věci než dělá Miley..jenže se to neřeší protože nejsou slavní.
    To je celkově můj názor.
  • Když jí máš ráda tak snad se vším všudy a ne že z ní vybereš jen to nejlepší.. To bych zvládla u každého člověka... *1*
  • jak je
  • Vypadáš hrozně!!! fůjj!!!!! tvoje chování úděs! *12* *16*
  • děkuji *3*
  • HAPPY BIRTHDAY DESTINY HOPE CYRUS - MILEY RAY CYRUS!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *3* *3* *4* *4* ♥♥♥♥ <33 HAPPY 21ST BIRTHDAY MILEY!♥ *4* <33 I LOVE U! ♥ *14* *4* ♥ Vše nej Miley k tvým včerejším, 21. narozeninám! *4* ♥ Je to zvláštní, protože když se řekne Miley, tak přece jen jsem zvyklá spíš na takovou Miley, která je teenagerka -> Miley/Hannah Montana, náctiletá, a nebo taky na 20ti letou Miley s new stylem a najednou je Miley tedˇ čerstvě 21, zatím tak trochu nezvyk, ale nevim no, tak to je spíš tim že jí je tedˇ čerstvě 21, pak se asi na to zvykne...
  • Všechno nejlepší Miley *3* a soory že to píšu opožděně
  • love007
    Happy B-day Miley !!! *14* *14* *14* *14* *14*
  • vse nej myley me se sice ted moc nelibi vic se mi libila předtím ale souhlasim s klarou je sama sebou a do toho by ji nikdo nemel mluvit
    sam sebou by mel byt každý
  • přesně tak!! *16*
  • vše nejlepší!! a k tomu jak jí tady nadáváte že má hnusný vlasy... dejte jí laskavě pokoj, nepleťte se jí do stylu vám taky někdo nekecá do toho jak se máte a nemáte oblíkat.. já jí mám ráda protože je sama sebou!! tak jí nechte být a všímejte si svého!! (přečetla jsem si vaše komentáře jak někteří říkají že dřív byla hezčí a že teď je hrůza děs.. to je teda pěkně hnusný asi by jste taky nabyli moc štastný kdyby vám to tu někdo řekl..ne?) je vidět že těchto lidí jako jsem já.. je tu skutečně málo!! *16* *10*
  • *3* *4* Všechno nejlepší Miley!
    I když to nerada říkám. *10* *10*
  • Happy B-day Miley *3* *3*
  • kirushka97
    Kdyby se nechovala jak de*il, možná nad ní popřemýšlím, ale takhle ji nesnáším, je to hrůza co dělá!! -_-
  • happy birthay *14* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit