Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • LenaXoXo
    A najednou se mi Lady GaGa nezdá tak marná xD
  • pridaj si ma na twitter name Adel Sobek Musso AMS prosim *9* *9* *9* *9*
  • miley mnela neco s mitchelem mussem *8*
  • kamoulinek
    Mám ji ráda, :) nejvíc se mi líbila písnička Wrecking Ball *14* ale myslím si že už to přehnala, co bude jako příště? trhat si rekordy muže i jiným způsobem než nahotou ;) takhle se snížit....
  • no tak tohle uz je fakt moc kouknete se na tohle Miley Cyrus Wrecking Ball to je neskutecny miley ty se uz nikdy nezmenis zpatky na hodnou a milou holku ty to za chvili prezenes a dosahnes k tomu ze te vsichni budou nenavidet ty ted udelas vsechno abys mela slavu a bohatsvi pred tim si byla muj nejvetsi vzor ale ted uz te sama nenavidim zpletla jsem se v tobe
  • miley behave completely differently than before I would like you back as hannah Montana *14*
  • come on miley this overreacting lot of people and children in're completely wrong to wipe the chains you to fuck fuck fuck Changes are ati Vlasi disgust and Sunday from yourself what you're spino Rubbish only one fate you're doing America *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *13* *13* *13* *13* *13* *9* *9* *9* *9* *9* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *12* *12* *12* *11* *11* *11*
  • jo je to pravda
  • Jestli je pravda co říká barbara že si se změnila tak jsi SUPER!!!!!!
    Prosím jestli si se změnila! Pokračuj!:) (y) Palec na HORU!
  • Miley myslím že máš na víc než být takhle no...Pubertální! A ty vlasy? Jako vždy ses mi moc líbila ale promiň nová Miley je hrozná stará Miley byla ta nej!:( Prosíím Změň se zas ena hodnou Miley!
    Pomysli na své mladší sestry! *7* *7* *7* Přece nechceš aby dělaly hlouposti! Jestůi ti na tvé rodině záleží! Musíš se změnit! Na starou Miley!
  • http://zuzzyland.blog.cz/1309/cernobile-pruhy
  • konecne boze dekuju vratilase stara dobra miley kouknete se na tohle TV show Shlagg Den tam uz se chova normalne jeste se musi polepsit ale pomalu se vraci dekuju boze miley dekuju ze ses poucila dekuju
  • je mi 12 let a ona byla vzdycky muj vzor a ted libi se mi jak zpiva ve videoklipu we cant stop ale to co tam dela je strasny klidne at si necha vlasy jak chce ale at se chva normalne jako 20leta holka to hrozny tohle je vec nas vsech fanousku my ji fandime a ona dela tohle sklamala me ted mam rada vsechny spevacky ale ji ne uz se sakra probud miley kezby si tohle mohla precist aby se ji konecne rosvitilo protoze ma asi prasklou zarovku *7* *7*
  • nechapu jak se z hodny krasny mili holky mohla stat zla hnusna nevichovana a neprijemna holka ktera pomalu straci fanousky
  • http://www.osobnosti.cz/marc-marquez.php *14* *14* *14*
  • http://www.osobnosti.cz/marc-marquez.php *14* *14*
  • Tak nějak mě to její chování přestává bavit mám jí ráda ale co je moc to je moc *9* ... už by jí mohl někdo říct že to vážně přehání a že je trapná..od čeho jsou kamarádi a rodina (nebo jestli se to její rodině líbí?!).I když si nechá narůst vlasy tak ok bude je mít dlouhé ale k čemu to bude když se bude chovat takhle?!!!
    Vždy jsem jí měla za vzor ale teď mě už moc nebere jak se chová a atd..
    Začínám být větším fanouškem Avril Lavigne než Miley..
    Stále si přeji aby se vrátila ta stará Miley a bylo to jako dřív!!!! *4*
  • miley sa sprava tak nesnesitelne preto lebo nechce byt vzorem pre fanusikov a nechce aby si onej ludia mysleli ze sa chova tak ako hannah montana. *5*
  • file:///C:/Documents%20and%20Settings/Administrator/Plocha/miley-cyrus-2010-grammys-01.jpg
    prala bych si aby byla zase takovahle a hlavne s chovanim podivejte a napiste jestli chcete aby byla zase takova a hlavne s tim chovanim zkopirujte to
  • to choani je katastrofa to je uz prehnany uz ji nikdo nema rad kez by se zmenila zpatky a hlavne s tim chovanim

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit