Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mě neuraziš:-)
  • Ano jo chyby děláme každý ale tohle je až přiš ne?Ona se změnila z hodné a sladké Miley na sprostou divošku Miley.Tohle co ze sebou udělala se mi vůbec nelíbí ale, musíme respektovat to že ona taková chce být. Amanda
  • Je pravda že trochu přehnala chování ale když ji takhle budete posuzovt tak se nezmění! :(
  • Miley ty jsi byla tak pěkná s hnědými vlasy! Proč jsi to ze sebou udělala? Takhle jsem tě ráda neměla měla jsem ráda písničky staré Miley ne takovou pubošku já tě prosím aby se szměnila..Prosím VCím chyby děláme všichni...:( Ale vždycky je napravím eje ti teprve 20 změň se prosím dokud je čas! :(
  • Možná tím někoho urazím, ale tohle??????? Chová se jako p***. Je to ubohej zoufalec a není vůbec in. Co si o sobě myslí, že je sexy?? Je trapná, to je celý. A to že dá vlasy na charitu?? No bóže, to dneska dělá každej druhej. Na to že ji v roce 2011 prohlásily za nejbohatší celebritu, která si za rok vydělá 120 mil. dolarů, se teda moc nepřetrhla.
  • Je to zoufalec co se snaží přitáhnout pozornost.. chová se jak d*vka oblíká se tak i všechno ostatní, a to jestli ty vlasy dala na charitu, je fajn, ale nevyváží to, to jak se chová. vždyť na to předávání se koukají i děcka.. bylo to nechutný a já na ni už zvědavá teda nejsem!! jo asi jsem ji odsoudila, ale je to moje věc a můj názor!!!
  • Proboha lidi, vzpamatujte se. Jenom to že se takhle chová, nemusí být šl*pka! Možná udělal chyby, ale ty děláme všichni. Udělala spoustu dobrých věcí. A jen tak pro zajímavost, nechala se ostříhat pro to aby mohla dát ty vlasy na charitu. Jste opravdu pošuci, jenom kritizujete a nehledáte na lidech nic dobrého" Tak se prosím vzpamatujte, Díky:-)
  • Možná bere i kokain nebo heroin.Kvůli tomu jejímu chování asi brzo její pěvecká kariéra skončí a začne kariéra prostitutky
  • Ona možná i běhna je
  • Tynulka1544676
    A já si myslela, že to bude normální holka. Opravdu musím říct, že se chová jako ***** Nechápu co se to s ní stalo. Zajímalo by mě co si o tom myslí její rodiče. Musí být zhnusení tím co předvádí. Nevím jestli je to nějaká její nová tvář, nebo co, ale tohle opravdu přehání. Podle mě není zpěv o tom ukazovat prsa, drzé pohledy, chování a natož vulgární kreace. Nejspíš chce ukázat světu, že už není ta sladká Hannah Montana za kterou ji všichni mají zafixovanou. Nedivila bych se kdyby skončila na drogách. Měla by s tím přestat, nebo ztratí všechny fanoušky.
  • ta je hrozná skoda ze si ostříhala vlasy v HM ve filmu jí to slušelo víc a navíc jak se ted chová divne ... no proste hrozny
  • je zvláštní to jak se změnila nejspíš proto že si na Hanně Montaně vybudovala pověst růžové bárbíny . A tak se chtěla předvést jaká je punkerka . Já osobně nemám žádný problém s jejím účesem a tetováním ... Ale to její chování jak pořád vystrkuje ten jazyk a jak pořád kroutí tím zadkem ... CHOVÁ SE JAKO MŮJ PES *1* to už je trochu moc . A ten její výstup na MTV je vrchol všeho . Zajímalo by mě jak to vidí její rodiče *7*
  • nikdy sem jí neměla ráda. Jako Hannu Montanu nebo ted jako pubertální promintě jak to řeknu d ě v.ku ..Nebudu ji soudit a nechci se jí plést do života ale myslim že to na těch mtv music DOST přehnala ,hned jak sem to uviděla bylo mi na zvracení (myslím že sem nebyla jediná) jak se tam kroutila a vystrkovala zadek a prsa ,prostě d ě v.k a .....Ale jak sem řekla nebudu jí soudit ,ale doufám že s tohohle jednoduše vyroste .....Každý je nějaký,a já ji nehci soudit ....ALE SORRY LIDI JA SEM PISU JENOM SVUK NAZOR :)
  • páni právě sem se podívala na TO video tak ta je teda hustá *8*
  • ahoj vidím že se to tu vůbec nezměnilo a hlavně Miley ne.Před pár měsíci jsem sem napsala dlouhý komentář o Miley a pořád je to pravda ona už se nikdy nezmění,jako to psaly teď na osobnostech ty který hrály na disney channelu jako malý jsou na tom nejhůř Meculy Calcin(nevím jak se to píše),Britney Spiers,Lindsay Lohan tyhle lidi jinak nedopadnou než jako ště***,zdrogovaný lidi já už na miley uplně zanevřela a radím vám ať vy taky mít za idola stroskotance k ničemu nevede.budu doufat že ta nová generace jako Zendaya,Bella Thorne,Ross Lynch,Payton List atd.neskončí jako oni protože tím jak se chová miley my zničila dětství. *9*
  • Miley mám, nebo teda, měla jsem ráda, ale poslesní dobou se prezentuje jako levná dě*ka..(pardon za to slovo), ale to co předvedla na tech cenách bylo fakt už moc.. byt její matka tak se propadnu hanbou... Nechápu.. je jí 20 a z normální holky se stala striptérka co se furt vyplazuje a kroutí zadkem.. jsem zvědavá jestli se zpraví do normální holky a nezustane tím čim je teď...to bych ji fakt litovala.
  • miley je fajn. Ale jak to je s anorexsií má ju nebo ne... *8*
  • Miley mám ráda ale po tom co jsem viděla včera..jsem trochu znechucená!
    Je mi jedno jak vypadá nebo jaké má vlasy ale to chování je děs! Říká sice že si zas vlasy nechá narůst ale k čemu to bude když se bude stále chovat jak levná holka?!
    Nevím co má s tím jazykem že ho furt musí vyplazovat..a taky nechápu proč furt vystrkuje ten zadek?! *13* *9* asi by jí to už mohl někdo říct že to co předvádí je trapné,kord ta její rodina!!
    To je můj názor..!Trochu jsem se rozepsala.
  • Clary
    Miley mám celkem ráda, ale její chování poslední dobou je hrozné. Na co si jako hraje, vždyť je jí teprve dvacet. A jak neustále vyplazuje jazyk tak to už je vážně trapný. Možná by se nad sebou měla trošku zamyslet...
  • miley si hraje na něco co není.A nevalte jsem co všechno dokázala a mi jsme nuly.Není to žádná celebrita je to taky jen člověk který se neumí chovat je to holt rozmazlenej spratek....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit