Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Možná se teď Mils chová jako dě***, je trapná atd. Ale spíš než jí je mi líto vás. To vám jako není trapný psát dokola jedny a ty samý hejty ??? Dřív to tady bylo fakt bombový, byli tu fajn lidi a kecalo se o všem možným. Ale teď sou tu jen trapáci, co blábolí o tom jednom. Chápu, že Miley nenávidíte, ale nemohli byste dát prostor nám fanouškům?
  • je užasná a suprová *3* *4* *3* *4* *5*
  • Byli časy kdy jsem měla ráda miley ale koukněte se na super.cz napiš te do rámečku její jméno koukněte se na zprávy oní a změníte na ní názor hned jí začnete nesnášet jako já *16*
  • I am disappointed... I liked your style, but now? U changed. I dont know, why did you do it, I dont know the true reason, but I know the one: I hate your new style. U R Christian woman, dont forgetting to it! U wrote the book, where U wondered about your belief. I am disappointed... :/
  • Ahojky..byla bych vám moc vděčnákdyby jste mrkli na můj blog *1* *1* *1*

http://www.vseblog.estranky.cz/img/original/16/fd0751d363_2335793_o2-1-.jpg
  • Hele majo hoď se do klidu tobě je pět nebo co??? Aji dospělí říkají že je blbá p... *1*
  • Jo fakt to nasere -2 :DD Aha.. ;D Ona má pravdu - JohanaNolanova !! Ánoo dislajkujte ji, nebo jak se tomu nadává, ale má pravdu vy vypatlanci co musí nadávat! ;)
  • No neasi-mě se třeba taky Selena líbila ale ted jsem větší dospělejší a proto myslím že Miley je lepší! není taková ta malá holčička jak Selena
  • Tak neasi dyt kluci ještě víc vyzáblejší než ona!
  • Vážně nechápu, proč sem zase někdo zatahuje Selenu. Tohle je diskuze o Miley Cyrus a jestli to někdo nechápe, tak to má napsaný nahoře. Jinak Miley je podle mě skvělá. Umí zpívat i hrát a mám jí ráda i když se teď hodně změnila. Jestli jí nemáte rádi, tak se radši jděte vycpat. Nejdřív dokažte, to co ona a pak teprve suďte.
  • Když je kluk vyzáblej-OK
    Kdy je holka-hned je anorektička!??
    Dyt ti kluci hubenější než ona a onich tady nikdo nic nepíše!!!
    Měla jsem ji ráda-mám a budu!!
  • Fakt ona se chce změnit a nevím co vam na tom vadí za pár let se budete chovat stejně tak tedka neurážejte!Ta holka je hezká a hubená!Takovy hnusny příspěvky píšou jenom tlustí a škaredí lidi kteří to v té hlavě nemaj v pořádku.tEN videoklip se jmenuje we can't stop! nEMŮŽEME přestat takže ten název má i stejnej videoklip když se vám to nelíbí tak se na to nedívejte! TRAPÁCI-Vy jí to vechno jenom závidíte!!!!
    Takže se tady nevitahujte ona chce z té holčičky vyrůst a já se jí ani nedivím,Já jsem měla ráda Disney Channel a ty pohádky tam a ted si myslím že to je jenom trapárna GOMEZ A TAK!! ale nikde to nepíšu,neurážím je na to máš deník aby si si něco takovýho psala takže drž mlč nahoře JE KŘÍŽEK!!!!!
  • Tak ju neposlouchej!
  • Svatá pravda
  • jžš ONA NECHCE BÝT TA SLAdOUCKÁ HOLČIČKA jako předtím!!!!! Vy to asi nechápete?!!!!! Jen velcí lidi to pochopí!! Ne ty malý děcka co tady píšou!!!Ted se mi líbí víc!!!!
  • JŽŠ ty asi nevíš co znamená WE CAN'T STOP!!!
    Ten videoklip naznačuje co se na tom internetu děje!!!
    naráží na ty 3 co se takhle předvádějí na internetu!!!!
  • Ha jasně já majli neznam ????!!!!!!Nejdřív se podívej jak se to píše!!!!
    Miley je ted dospělejší-ted je to holka od věkové kategorie 13-* A ne ta holčička od šesti let tak se stím SAKRA DĚCKA SMIŘTE!!!!!!!!!!!
    TRAPÁCI MILEY JE TED LEPŠÍ-
    DOSPĚLEJŠÍ
  • Ehm.. opravím ťa nie majli..ale miley !! hh *3* *4* ale súhlasím s tebou *9*
  • majli vrat se spatky *13*
  • pajlulinka
    co se to s ni stalo? predtim byla lepsi

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit