-
A co jseš ty. ty nejseš fiflena?! selena mnohá dokázala. A ty nic. Teda já také nic,ale nic takoveho tu nepíšu............. *16* *6* *16* *1*
-
Noo :D, musím souhlasit noo.....to že to napsala "moje mladší sestra", to už je ohraná deska dementi, prostě se vymluvíte na "fiktivní" sestru než aby ste přiznali, že ste napsali neco blbýho.....ouha noo :D
-
Po dlouhé době jsem sem zavítala a je to tu furt stejný -___-, cca 5 měsíců jsem na tuhle diskuzi kašlala, ale teď vím, že jsem udělala dobře *12*
-
Hele ja mam rada miley a to co pisete se mi nelibi. A to co nekdo pise si strcta za klobou. Libi se mi jak se ostrihala. A stejne je to neni zivot (a jestli se vam nelibi jen kvuli tomu tak to jste blbi). Taky je mi lito ze se ostrihala, ale co at si dela co chce. DEKUJI ZA POCHOPENI.VERONIKA.....
-
deniku ja si myslim uplne to stejny taky mam rada selenu a taky demi sni je to jako se selenou akorat ta se nevslika vubec
-
Všichni co jsem píšeme je stejný názor ty co to nechápou nám nevadí že je Miley ostříhaná to je ten nejmenší problém ale to jak se změnila miliony fanoušků ji mělo rádi né kvůli vlasům ale kvůli postoji.Emily i Mitchel kteří s ní hrály tak zůstaly prostě stejní a hlavně vyrostli normálně ale,ona jak SKONČIL SERIAL TAK SE SNAŽILA STRAŠNĚ RYCHLE VYRŮST a to že je po každý svlečená jak nějáká striptérka moc popularity u puberťaček nepřidává.Já mám ráda třeba Selenu a nevadí mi třeba to že je v nějákém videoklipu trošku svlečená protože nespěchala a teď je prostě dospělá tak to nevádí a hlavně se na podiu neslíká jako ona a přitom tam klidně můžou být 12 letý holky a takovej příklad teda určitě dobrý není.Jako v jednom dílu Hanny Montany Miley Stewartew zabila Hannu Montanu
-
ja jsem ji cetla a dela tam akorat chudinku..mela jsem ji strasne rada ..selena neni fiflena a neni namyslena...miley tedka ze sebe dela hvezdu selena se moc neukazuje..co ctu tak je tam miley tam to miley tamhle ale selena si chrani soukromi .....muj nazor a ne vas kaslu
-
čteš mi myšlenky *8*
-
Konečně někdo, kdo to chápe. Selena je fiflena Miley je božská a jestli jste četli její knihu tak to i víte. *8*
-
To nemáš pravdu, Miley je hezká a co se naní jako změnilo? Jenom se ostříhala a sluší jí to. Tak jí tady nenadávejte udělala správnou věc a udělala to dobrovolně, všechno není jenom o vlasech! *13*
-
vidím, že tady se nic nezměnilo za tu dlooouhou dobu, co jsem tu nebyl... *12*
-
mě je jedno co si myslíte kdyby ti to bylo jedno tak to sem pořád nepíšeš *3*
-
Mám pocit že sis něco šlehla
-
no tro maš velkou pravdu toti řeknu že selena gomez a emili osment
jsou uplně hešči něž miáley a rozodně nejsou namišleni jako miley
fakt toti řewknu *13* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* -
Ty seš uplnej debil, Až něco nazpíváš ty tak pak něco kafrej deb*le-_- *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
Víš, já si myslím že Selena Gomez a Miley Cyrus Jsou stejní;). Každý nějak pomohly;). a jesi se vám Selena Gomez nelíbí tak proč to píšete sem?.. Selena gomez má i svou osobnost-_-
Miley,
Líbila ses mi hodně, ale ted Už se mi ani moc nelíbíš,, nemyslím že si nějak Nafifněná nebo tak -_- A selena gomez už vůbec-_-.
a už vůbec nechápu ty komenty typu''zpívá hrozně'' až něco nazpíváte vy tak pak něco říkejte;). -
ten souhlas byl pro tebe né proni *4*
-
souhlas *5*
-
takze selena není fiflena jo *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *6* *6* *6* *6* *8* *8* *9* *9* *9*
-
hele tady je to na to abychom lidi chvalili a kritizovali ne jenom na to ZE JE SKVELA a takovy zvasty......a sravnavat ji muzu kde chcu je to moje vec tak se do toho neplet!!! *16* *1*