-
Měla by si sis nejdřív přečíst její knížku a pak mluvit! a co sem vůbec lezete když jí nemáte rádi?!!
-
hej miley umis hezky zpivat ale ty kratky blond vlasy ti neslusi hezci byli ty dlouhy hnedy
-
možná bude lepší nechat si to pro sebe ;) já tu taky nevypisuju koho mám a nemám v lásce ;) :*
-
Hm pořád ji to sluší, aspoň není pořád stejná
-
Tak ji měj radši no, ale nemusíš tady psát, že je ****(všichni ví jaké slovo myslíš) ještě že je to hnusný slovo zakázané
-
Vážně nechápu, proč sem zase někdo zatahuje Selenu. Tohle je diskuze o Miley Cyrus a jestli to někdo nechápe, tak to má napsaný nahoře. Jinak Miley je podle mě skvělá. Umí zpívat i hrát a mám jí ráda i když se teď hodně změnila. Jestli jí nemáte rádi, tak se radši jděte vycpat. Nejdřív dokažte, to co ona a pak teprve suďte.
-
Miley je super! a nechápu proč jí tu někdo uráží bejt tím člověkem tak si to radši nechám pro sebe a nepíšu to na veřejnost kort sem kde je spousta mileynejch fanoušku!!!
A jestli tu někdo čet její knížku tak ví jaka je a ví že je furt stejná :)) *3* -
Hele já jako nechápu když Anonym!!!!!Píše že Miley je **** tak si to nech pro sebe ne??!!!!!A koho to vůbec zajímá že máš radši Sel.Gomez mě je to teda u ******!A radši si to piš k tý s ví Seleně!!!!
-
Jen by mě tak zajímalo jestli to furt je Tomáš a spol :')
-
jetli chceš hejtovat, tak se nejdřív nauč aspoň pořádně psát ;)
-
viste fakt bili spolu *8* *8* *8* *8* *8* *15* *15* *2* *1* *1* *1* *10*
-
jako kdyby Selena byla svatoušek... *6* *7*
-
Mileyted vypada jako **** a ja ji teda nemam v lasce mam radsi Selenu Gomez!!! *14* *1* *3*
-
LIKE PLS http://www.facebook.com/pages/I-Love-One-Direction-Little-Mix-and-Justin-Bieber/156484621182851 *3*
-
http://www.youtube.com/watch?v=Jo0RCQgQhm8 jednorožec *1* *1* *1*
-
trááááápnééééééééé upi neni ty hňupe!
-
je vzorem dál ale už pro jiné ,,děti''
-
Ahoj, vždyť jí nikdo neuráží.je to jen názor a není *3*
-
Ahoj, vždyť jí nikdo neuráží.je to jen názor a není špatný *3*
-
mrzí mě že se miley ostříhala s delšími vlasy vypadala lépe.. ale stále jí mám ráda! svému staršímu bratrovy je podobná ale měla jsem jí radši když nezpívala punk :/ ale i tak budu dál jeji fanynka :))