-
jsi upir
*5* -
Mám Miley ráda,ale nejsem si jistá,jestli jim to s Liamem vydrží.Nemyslím si,že punk Miley je ta,do které se Liam zamiloval... :/
-
V těch dlohých vlasech jí to slušelo mnohem víc než ted...ted vypadá jako... *16* *16* *16* *12* *12*
-
Já si myslím ,že je je dobře že miley přešla na punk protože teď už není žádná malá holka.. (hanah montana) hanah montana by stejně nemohla pokračovat dál protože by už nebyla taková jaká byla dřív protoze miley uz nemá roky na hanah montanu.....ted vyspela a když jsem videla jeden její klip(novej kde už má punk styl) tak jsem v ní videla jejího nevlastního bratra ted nevím jmeno..ale jsou jako vejce vejci...já sama jsem trochu sklamana ze se ostrihala a ze zdmenila styl hudby .. ale schvalne snad to rozjede vse dobre.. a neztrati zadny fanousky.. me teda neztratila jako fanynku .
-
Miley se vůbec NEZMĚNILA a došla jsem k takovýmu názoru, že jí ty krátké vlasy prostě sluší! Každý občas mění styl a Miley mám že všech zpěvaček nejradši a to se nezmění
-
ahoj hano mam rada tvoje pisnicky ale krasne spivas *15* *3*
-
dík .D
-
Já Miley jako Hannu ani tak neměla nikdy ráda! Přišla mi trapná už odzačátku! Paruka -_- Bože! Jen se mi od ní líbily pár písniček: The Climb atd. Jinak tím to končí! Nechápu proč se nechala ostříhat, jasně, je to její volba, ale taky měla počítat že její fanclub klesne! Co si o ní pomyslí ty malý holčičky, který jí zbožnovali jako Hannu? Z poprocku přešla na Punk...Ale vím že má i tak další fanoušky, tak Vám váš názor nebudu brát, jen jsem tady napsala ten svůj. Tod´vše....adios!
-
Miley je prostě nejlepší a ti co si myslí pravý opak tak bych zakopala tři metry do hlíny a zalila betonem a na ten beton bych nalila ještě asfalt
-
Nemusíš ji hned urážet ado *8*
-
*16* *12* *11* *10* *13* *9* *8* *7* *6* *5* *4* *14* *3* *15* *2* *1*
-
Ahoj,Maily je supr čupr *16* *12* *11* *10* *13* *9* *8* *7* *6* *5* *4* *14* *3* *15* *2* *1*
-
Je to moje nejoblíbenější zpěvačka a herečka, ale dřív vypadala mnohem líp dlouhé vlasy a byla to prostě ona, ale teď s těma dlouhýma vlasama ...no prostě to není ona ale vypadá i tak hezky *4* *3*
-
Miley used to be much better if I had long hair and the kid star for all the pattern is now
V překladu:
Miley dřív byla mnohem lepší když měla dlouhé vlasy a byla to děcká hvězda pro všechny byla vzor ted není -
http://www.erlink.cz/klik/UmFQfwFn
-
Až po mě klárinka :)
-
wow Miley Cyrus+Hannah Montana *14* *4* *14* *15*
-
si zabil...:D
*1* *1* -
miley is great i am her big fanny
miley je skvělá já jsem její největší fanynka *3* *4* *4* *4* *3* -
moc heský spíva je heská i rostomilá *4* *4* *4* užasná skvělá fandim ji *4*