Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A jak to víš? *1* *1* *1* *1*
  • DarkUzasna
    Miley je fakt super! ty písničky jsou úžasný. Moc se mi líbí film ve kterým hraje,LoL:))¨¨ *3* *14*
  • bellah2o01
    je suprrrrrr *15* *2* *1*
  • bylo to na uloztu, ale ještě je to anglicky, ale jsou tam i tutulky *4*
  • ona je ten nejlepší člověk na světě *14*
  • Jo to se vám to pomlouvá, když jste anonym a nebo skrytí, že jo? Ale říct jí to do očí to co tady píšete, to by jste nedokázali, ale to co tady píšu já to bych jí řekla s radostí, pomluvači hnusní, šerední a proradní, jen si pomlouvejte, on to stejně nikdo normální nečte :-)
  • jak si stáhla SO undercover ?
  • Tvůj komentář mě fascinuje Andrejko10! Miluju Miley Cyrus vím o ní všechno a tvůj komentář me dostal až k pláči!

Děkuju moc že i ty aostatní máte rádi Miley Cyrus a tím mám vás ráda všechny!

Bye Bye
  • SO undercover je fakt dobrej :D :D !!!!!
  • presne tak souhlasim se vsim co jsi tu napsala....at se jdou ti ubozaci bodnout *4*
  • Jo přesně! Já ji mám taky ráda a nevím proč by ji mnêl někdo pomlouvat, to jsou sv*ně sprostý!!! Stejně zpívá nejlíp ze všech a taky má můj obdiv
  • Andrejka10
    Fascinuje mě, jak tady všichni píší, že je Miley ošklivá,smrad z ***** atd. No a co, každý jsme nějaký a upřímně,tolik fans přece nemůže mít nějaká "tamta" zpěvačka z ulice, jen veliká hvězda má tolik fans a myslím si, že to k ní prostě patří. Navíc vypadá krásně, ať už je plešatá nebo ne.
    Má můj obdiv. Objevila se z čista jasna a všechny převálcovala svým hlasem, nádhernými písněmi a umem.

Ale vždycky tu budou lidi, co závidí druhým a radši jim znepříjemňují život. Já osobně doufám, že to dotáhne hodně daleko, i když, už teď ji zná snad každý. Ale né nadarmo se říká, "špatná reklama, taky reklama" :)

Tak hodně štěstí Miley a i jejím fanouškům, aby jim zpívala ještě hodně dlouho, aby si ji mohli patřičně užít :) ♥ ♥ ♥ PS: A když těm falešným fans řeknete, ať jsou zticha,nezabírá to. Je to k zlosti,ale prostě je ignorujte :) tom a další, co tady píšou že je - nechci to ani psát - ***** * *****, tak ať si laskavě zalezou někam a asi by měli tyto komenty smazat, a podle mě jsem tu už naposled, protože jak tady o Miley Cyrus mluvíte je nesnesitelné. Dávala jsem vám ještě šanci, jenže si nedáte říct :p Já, hbdelfin, armenakos atakdále sem už kvůli tomu nechodíme, tak se nad sebou zamyslete ;)) Bye bye
  • to mě TAKY
  • CHYBÍ mi strašně stará MILEY!!! *9* *13* *9* *13*
  • 您好,我是来自中国,我想说的东西:麦莉是伟大的,非常漂亮的女孩,你是猫,
  • Hé les gars, je suis de France. Ce que vous écrivez à propos de miley cyrus est laid, égoïste et pas moi-même fans ici à travers ce qu'il se rasait les cheveux et BOOM ils ont tous ri de moi et me calomnier. Cette page j'ai trouvé que je vis en Bohême et n'a donc pas vous voir!
  • ahoj, miley bych měla ráda a kvuli tem vlasum se nezlobim ale jak se chova to je hrozne. zavidim andrejce za dovcu v anglii a ikdyz to neuvidi ze to sem pisu a armenakosovi pisu ze on je mozná podle me ten nejvernejsi fanda na svete. Ano,mozna si ted budete myslet ze mu nadbíhám ale neni to pravda. Ostatni fans tady pisou o mils hnusne veci takze nejsu fans já ji mám ráda ale bcas se na miley zlobim ale presty vlasy a chovani to bude porad moje mala miley a mam ji moc raa. Ps sem z japonska a umim malo cesky takze se za mooje chyby omlouvam. *16* *4* *11* *12*
  • jestli jste měli miley rádi tak jí máte rádi i ted .pokud jste jí měli
    rádi jenom kulo tomu jak vypadala tak přemýšlejte jestli máte celebrity rádi jenom jak vypadají. i když jse se miley změnila tak kůli tomu jí nemůžete mít rádi. TO JE MŮJ NÁZOR *4* *4* *4* *16*
  • Teri máš úplnou pravdu když my bylo asi 6 tak jsem ji zbožnovala jako Hannu Montanu i jako Miley ale (jak bylo v jednom díle)ona nezabila jenom Hannanu montanu ale i Miley *9*
  • Přesně!!! *13* ://

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit