Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • četla jsem že Miley Cirus se blíží anorexii ou chudák *8*
  • docela by mě zajímalo...co si o ní teď myslí Billy Ray nebo Tish...
  • twl......v tom videoklipu je fakt jako d-vka *8* *8* nenavidim ji je... hrozny co si to se sebou udelala!!!§ *16* *10*
  • taky se mi z tý úchylárny dělá špatně..... když měla ještě dlouhý vlasy tak její klipy byly normální *11*
  • taky se mi udělalo špatně.... když měla ještě dlouhý vlasy tak byly její klipy normální...
  • Ona je prostě nejlepší nevím co proti ní máte.Je to člověk jako já a ty.Žije si svůj sen,žije si svůj život.Tak jí nechte být.Jaké by vám to bylo kdy vám každý kecal do života.Nedělej tohle,neber si tohle..atd.
  • ona je prostě hnus .. mně se nelíbí a za druhé vtírá se do zadku Justinovi Bieberovi! nenávidím Miley *16* *16* *12*
  • Jako nechápu co na té holce kdo vidí, je trapná a jestli jste viděli nový klip a neudělalo se vám špatně, tak jste vadní...ta holka je trapná a nechápu čeho tím chce dosáhnout...tohle všechno vede maximálně k tomu, že si o ni všichni myslí, že je to prostá dě*ka *11* *11* *11* *11*
  • JohanaNolanova
    Ne, vůbec to není zakázané :) Ale není to od tebe hezké psát že je z cigánů atd atd.. Wíš.. *3*
  • kirushka97
    Promiň, ale je zakázáno psát vlastní názory?
    Když se to někomu nelíbí, tak si toho nevšímejte!
  • JohanaNolanova
    Tak fajn.. Nejdříve jsem si řekla, že na tvá hloupá slova nebudu reagovat. Ale promiň, nevydržela jsem to..
    Takže, chtěla bych Tě ujistit, že NEJSEM fanynka Miley.(!) Ale to, co jsi napsala, mně opravdu naštvalo. Tak zaprvé - hnuska nejhnusnější?? Prosím?!? ONA NENÍ ŠKAREDÁ!! Fajn, není ani nejhezčí z nejhezčích ale ŠKAREDÁ NENÍ! Zadruhé - Jestli je z cigánů že má tolik sourozenců?? Tak to mně dostalo uplně nejvíc! Víš, nezáleží na tom z kolikati dětí jseš, ale na tom, jaká jseš.. To že jsi jedináček nebo jestli pocházíš z 5ti-6ti dětí JE OSOBNÍ VĚC TVÝCH RODIČŮ, a ještě k tomu to není zakázané - když byli její rodiče zdraví a mladí, tak proč ne, že.. A není hezké někoho urážet tím, že je cigán! To je, v jisté míře rasizmus - a RASIZMUS JE TA NEJHNUSNĚJŠÍ VĚC NA SVĚTĚ, NENÁVIDÍM TO! Nechci Tě tu urazit, ani Tě nechci zesměšnit, ale chci, aby jsis uvědomila, co jsi napsala. Není to lehké být slavný, neboť Tě celou dobu někdo sleduje, a čeká na každou chybu kterou uděláš. Pokud někoho nemáš ráda, tak proč kazit radost i ostatním? Prostě si to nech pro sebe, prosím..

A ještě jednou Tě upozorňuji - ŽE NEJSEM JEJÍ FANYNKA! Tak se nad svými slovy, prosím zamysli.. *3*
  • vy jste vážne debilové jestli se vám líbí ....v tom novém videoklipu je trapná jako nikdy předtim *7* *7* *7* *7* *7* *7*
  • vy jste vážne debilové jestli se vám líbí ....v tom novém videoklipu je trapná jako nikdy předtim *7* *7* *7* *7* *7* *7*
  • "Jako v jednom dílu Hanny Montany Miley Stewartew zabila Hannu Montanu" Cože?? proč si tu sakra zas připomínáme Hannah? Jo Miley se dost změnila. Ale o tom to právě je. Ona nechtěla jít ve stopách Seleny a spol. .. chtěla se nějak odlišovat. A po***te se, jestli se vám to nelíbí. Miley tohle dělá pro svoje fanoušky a ne pro ty, kdo furt dokola blábolí o Hannah ... Jo i když se Mils změnila, furt jí mam ráda ;)
  • kirushka97
    OMG, jak se vám taková hnuska nejhnusnější může líbit?? Vždyť je hnusná!!! To jste všichni slepí?
    Je snad z cigánů, že má tolik sourozenců? Asi jo *15*
  • Ona je nejlepší!!!
    Ten novej videoklip We can´t stop je nejlepší.
    Být jako ona tak si pískám. Prostě nej *3* *3* *3*
  • Ejki
    to její video k We can´t stop je hrozně sexistický :O
  • Byla to moje oblíbená zpěvačka ale teď vypadá a chová se hrozně.
    Z hnědýma vlasama bala milion krát hezčí.
  • no fuj ona se zničila tet už je fak na blba fak hejjj ja už ji nesnašim a to podvavaděla justina bibra takova mrcha selena too tešššštttt *8* *8* *8*
  • Naprostá pravda obyčejná Kur** co se jenom předvádí!!:D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit