-
me strasne mrzi to chovani to jak se chova to je strasny koukne te se na videoklip we can"t stop tam uvidite jak se chova to jak se chova je strasny
-
Jedním slovem: TRAPKA! Před lety bych nevěřila, že bych tohle někdy o sladké Hance Montance řekla, ale je to tak .. ach ten paradox! Co dodat, z Miley - disney hvězdičky se vyklubala pořádná deb*lka, která už neví co má dělat, aby byla na předních stránkách amerických, snobských stránkách, nepočítaje české BRAVO. Její klipy, vyzáž, vlasy, styl .. -_- Nechápu co tím tyhle demenní pubertální zpěvačky vidějí.. -_- stejně dřív či později dopadne jako Lindsay Lohan, apodobné herečky, které se ze slávy vyšplhali k té nejnižší oblíbenosti a lé dě*ky na scéně.
-
by se k sobě hodili, co říkáte?
nejkrásnější sportovec na světě *14* *14* *14*
http://www.osobnosti.cz/marc-marquez.php -
Moje řeč!;) *3*
-
ja ji mam moc rada ale ted my na ni vadi jak se chova i v tech klipech ale i normalne to je my jedno jestli ma ostrihany vlasy a ma je blond ale to chovani mam ji moc rada i ted ale mrzi me jak se chova prala bych si aby se zmenila ztacilo by jenom v tom chovanim je usasna jeste umi moc zpivat ma uzasnej hlas ted my jenom vadi to chovani ale jinak nic to je my uplne jedno ze ma blond vlasy a ostrihany to je jenom novy styl treba pak bude mit zas hnedy vlasy a dlouhy ale jenom si preji aby se zmenila v tom chovanim mam ji moc rada
-
tak asi by s mi taky nechtelo delat saska teenkam do skonani sveta
-
mě je jedno, jestli má hnědé vlasy, blond nebo jestli je plešatá. Já ji mám ráda, hlavně kvůli tomu jak zpívá a mě se její písničky líbí a ty co ji nenavidí kvůli tomu že se ostříhala a je sama sebou tak to nikdy nebyli pravý fanoušci. Ja ji měla vždycky měla ráda takovou jaká je :)
-
to máš taky pravdu :))
-
písničky má super,ale tím chováním v klipech mi připadá jak nějaká běhna
-
Je super :)) Má moc hezkou hudbu a písničky :) A filmy ve kterých hraje jsou hezký :))
-
Hlasujte pro Miley na http://viscovim.blog.cz/1308/hitparada-novinek-i-starsich-pisni-2-dil
-
Já MILEY CYRUS miluju a vy se radši koukněte na sebe a pak urážejte Miley ona aspoň něco dokázala ona je krásna talentovaná a noaco že hulí trávu tak jí má ráda ale je i tak dokonalá než ste vy... A ona nikdy takle o vás nepíše ona ani neví že vy existujete tak se proberte a podívejte se na sebe a pak urážejte další.. Jí to třeba taky neni moc příjemný teď si představte kdyby ona o vás takhle psala taky by vám to nebylo příjemný :)Tak se redši proberte a pomlouvejte další .... :)
-
Nic proti Miley nemám je fajn,ale příde mi,že ikdyž už je dospělá a má svoji imič,že se chová jako coura a četla sem,že hulí trávu...
-
Miley sice udělala chybu ale změna je život
-
Smilers :)
-
jak se píše jméno Maileininých fanoušků?:D Smailer?:'D
-
prej "koukněte se na super.cz" holka ty žiješ snad bulvárem nebo co?? :DD jako chápu ano píšou tam i to, co je pravda, ale aby žil tím, co napíšeš bulvár tak bych musel chcípnout :D
-
Chová...:)) ale nic proti ni nemám, je to fajnová osoba a hudbu má moc pěknou ;)) Sou to trapáci proto si jich nevšímám ;))
-
Byly časy kdy jsem ji poslouchala pořád ale nějak už mě nebere, učes si změnila strašně a povahově se taky zhoršila videa má čím dal trapnější. Ale jako Osobnost je skvělá pořád jí mám ráda a poslouchám i když s tím učesem to tak přehnat nemusela :)) a vide by mohla natáčet trochu k světu a nechovat se jako Dě*** :)) ale to je můj názor ale jinak Miley je super zpívá báječně :))
-
já na ni názor nikdy nezměním, Miley Cyrus je úžasna *4* a vždy bude