-
Re: Re: Re: hello
I Love Miley.When have Koncert? *4* -
Re: Re: Miles To Go
Omluvte chyby překládal to gogle -
Re: Miles To Go
Překlad:
Ukázka z úvodu knihy Mileš To Go od Miley Cyrus v češtine (překlad): Ok, to bude znít jako "divný" místo na startu, ale myslím, že hodně o mých rukou. Narodil jsem se levou rukou-. Můj táta je také levák, ale je to naprosto přesvědčen, že mám pravdu-rukou. Myslím, že je to proto, že má vždycky říkal lefties se "naučit se svět dozadu", a já vím, že bylo těžké najít levou rukou na kytaru-tu a tam. . . . Ať už je důvod jakýkoli, od doby, kdy jsem začal psát, měl mě použít mé pravici. Fungovalo to. Ve zbytku svého života jsem doleva-do rukou, ale já si psát s mojí pravou rukou. Takže pokud se vám nelíbí můj rukopis-talk to můj táta.
Prostě to bordel s mojí levou rukou-samo o trochu víc, i přišlo přes knihu o kaligrafie a začala jsem psát výuku čínských znaků. S mojí pravou rukou. Na rovinu. Byl jsem létání autorizovaným jet z Los Angeles do New Yorku. Letu bylo bouřlivé, inkoust vytekla na LEA dvakrát, a to se mi podařilo dostat se po celé sám, papír, sedadla v plánu, a když jsem se snažil uklidit nepořádek, v koupelně. Moje máma byla křičel na mě získání inkoust všude, ale byl jsem relly do něj.
Slovo kaligrafie je řečtina pro "krásné psaní". Domnívat se mi, že lidé, když Řekové viděli, co jsem dělal, že si vytvořit nové slovo pro to. Ale já jsem byl okamžitě posedlý. I navážili znaky pro "láska", "štěstí", "život" a "znalosti" znovu a znovu nejprve pomalu a opatrně jako učitelka mateřské školy učit se psát, pak rychleji a lépe.
Je to dobrá věc, že letadlo není vybaveno pro reklamy na obloze, nebo bych asi se snažili přesvědčit, aby převzala pilotní stab na označení "rock on". K dispozici má být starověké čínské znak pro to, ne? -
Re: Re: Re: miley v ČR
Trochu kecáš ne? Pochybuji že tvoje kamarádka se z nám s Miley Cyrus *13*
Ach jo že vás to baví. *1* -
Re: ASHLEY TISDALEvsMILEY
Ashley *1* -
Re: jj
To s tebou souhlasím *3* -
Re: Re: Re: Re: hello
and how to appoint your youngest sister? -
Re: Re: Re: hello
Ok Miley..
what is your address? -
Re: Miley je skvělá kamárádka!
nekecej!!!!!!!! *13* *13* *13* -
Re: Re: hello
what??? -
Re: hello
jo,jasně *15* -
jj
Já jo a MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOCCC! !!!!! -
Já jsem ještě nikoho nikdy nevyděl. *1* -
ahoj
hele ma tu nekdo rad hanu a miley myslim ze jo *14* -
hello
hello,my name is miley cyrus -
Re: Re: keci
ja taky ale on keca -
Re: keci
Asi tak *1* ale chtěl bych se s Miley nikdy setkat a skamarádit *14* *3* -
Re: obe sou nej
vanessa -
to ti fakt asi nekdo uverí *9* *13* *13* *9* *9* -
keci
nerikala ti maminka ze se nema lhat *13* *13* *13* ze by s tebou miley kamaradila jasne v tvym nejdivocejsim snu zduraznuju nejdivocejcim