Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • piskot256

Re: Re: Re: víte to??

tak mi pošli tu stránku bo já jsem to nemohla najít mno *7*
  • konwaska-mileycyrus

Re: Re: víte to??

koukni se na video na youtube
  • dost

jezis marja drzte uz vsichni hubu tomu komu se miley libi tak at ji obdivuje a ten kdo ji nesnasi tak at vystreli tady ne,ma co delat
    *7* to ste tak blby nebo co??
  • emaili,icq,vily

http://spidercat.blog.cz/
  • miley1cyrus

Re: Re: kontakt

jo napis mi vzkaz
  • miley1cyrus

Re: kontakt

no jane ze JO!!!!napis mi vzkaz kdyz kliknes na miley1cyrus tak je tam "napis mi vzkaz"
  • miley1cyrus

Re: kontakt

no jasne ze JO!!!!!!!!!!!!!
  • miley1cyrus

Re: ASHLEY TISDALEvsMILEY

miley to je jasny ale ashley neni taky vubec spatna *3* *3* *3* *4* *4* *4*
  • miley1cyrus

Re: Re: miley

ale ona napsala svuj nazor a nebyla vubec sprosta tak nemluv laskave ty(jinak miley je nejlepsi)
  • :)

http://girra.blog.cz/
  • katulinka24

Miley

Ahoj Miley,
    jsi nejlepší zpěvačka..Doufám že někdy budeš hrát v Česky Republice v Praze.....Mám tě moc ráda zavidím těm kteří na tobě byli v Berlíně....Doufám že tě v Česku zastihnu......S kámoši se nám moc líbíš.....Je moc škoda že bydlíš v jiném státě....:-D....Mám tě moc ráda.....Vím že si tohle určitě čteš....Moc závidím tvé nejlepší kámarádce, že může být všude s tebou...Jo ma to skvělí...A tady to máš v Angličtině....::::::::Ahoj..

Hi Mile,

you are the best singer .. I hope that sometimes you play in the Czech Republic in Prague ..... I love the power of love to those who envy you were in Berlin .... I hope that you reach in the Czech Republic with friends ...... We like you too much ..... It is a pity that live in another country ....:- D. ... I love you too ..... I know that you definitely read this .... I envy you best friend, it may be everywhere with you ... I have a great ... Hey
  • m-e-g

Re: ASHLEY TISDALEvsMILEY

cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus ssssssssssss *1*
  • Re: Re: Re: která??

no asi tak..ona má domácího učitele do normální školy nechodí...a jaký má prospěch to fakt nevím...=)
  • piskot256

Re: miley

VÍŠ CO TY TVOJE KOMETÁŘE NIKOHO NEZAJÍMÁ TAK SI JE NECH PRO SEBE!!A NÁHODOU MILEY U PÍ SUPL ZPÍVAT TAK NEMLUV!!
  • Re: miley

ahoj *8* *14* *9* mamtěrada
  • miley

Miley:nelíbí se mi vubec jak zpíva a atd....je to ....
  • Re: Re: víte to??

moje kamaradky jsou piiiiiiiiiččččččččččeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee *5* *5* *5* *5*
  • dianna114

Re: Re: Re: Re: to není žádná osobnost-vzpamatujte se!

miki..:Ty se prober!! Nejlepší léta za sebou??? Je pořád stejně skvělá a má pořád skvělou hudbu,tak co máš?? Jestli se ti její hudba nelíbí,tak to neposlouchej,ale ona nepřestane zpívat jen proto,že blbečkům jako jsi ty,kterejmvadí,že je pořád žádaná! Madonna je super a Miley taky!
  • m-e-g

Re: Re: která??

nevite jaky ma mily cyrus ve skole prospech.-:???????????????????????? ??????????,
  • piskot256

Re: Re: ASHLEY TISDALEvsMILEY

NO JASNĚ ŽE MILEY......................!!!KDO JINÝ ZHE??

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit