-
Re: víte to??
tak mi pošli obrázek na e-mail pIsKoT256@seznam.cz a uvidíme! -
Re: ASHLEY TISDALEvsMILEY
MILEY -
Miley
Ahoj jukni plsss...na muj blog mam tam emaili icq vily atd..celebrit díky pa a pridej komentar pa díkss http://spidercat.blog.cz/ -
Re: ASHLEY TISDALEvsMILEY
Miley je na 100 000 000% lepší nežli ahs !!teda alpoň podle mě!! -
ASHLEY TISDALEvsMILEY
KDO JE LEPŠÍ MILEY NEBO ASHLEY TISDALE? *7* -
víte to??
Víte že Miley má sošku v muzeu madam tussands?? já to vím a vypadá fakt opravdicky -
kontakt
Hele,nevíte někdo jestli je ten kontakt na Miley Cyrus pravý??????? *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* -
kontakt
Gele nevíte někdo jestli je ten kontakt na Miley Cyrus pravý??????? *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* -
prosim nic vam to neudela
http://splatt-ecek.mybrute.com ... Prosím registrujte se - moc me tim pomuzete ... jen vlevo zadate nad tim panackem jmeno a kliknete na to pod panackem .....dekuju :-) -
ff
miley je nejlepšííííííííííííí -
Re: která??
jj líbí se mi její písnička Fly On The Wall a ještě See You Again a The Climb z Hannah Montana:The Movie *14* -
Re: která??
Ještě See You Again je pěkná,ale nejvíc se mi líbí Fly On The Wall. *8* -
která??
taky se vám od Miley libí nejvíc písnička Fly On The Wall *3* *4* jestli ne tak která ?? -
Re: Re: Pro kikinu
JO a jestli mi něco chceš,napiš mi to do vzkazu,tady se řeší Miley doprčic....! *16* -
Re: Pro kikinu
Dajo si tady *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* -
.........
jo a sry za pravopisny chyby pste pisu na rychlo *1* -
Re: Pro kikinu
Ani ne *1* *1* *1* *1* *1* -
.........
nechapu...tohle?naprosta hovadina.....proc tady resite avril, rihannu nb selenu ???tohle je forum o miley tak tady mate psat jenom o miley a je jedno jesi napisete jesi je priserna nb nejlepsi....jedna se tady o vas nazor na tu osobnost o kterim by melo bejt tohle forum....je to tady stejny jako u seleny taky je tam porad selena vs miley nb mam otazku.kdo je lepsi miley nb selena??atd.jesi chcete resit rihannu dete na to forum o ni a jesi selenu dete tam stejne jako avril taky ji dete resit na ji urceny forum!!! *16* *8* *10* *13* -
Pro kikinu
Něco k smíchu? -
Pro daju114
Od kikiny *1* *1* *1* *1* *1*