-
Re: Re: Miley je skvělá kamárádka!
si ses zfetoval -
Re: Miley je skvělá kamárádka!
jo jasne ehmmm... -
Re: Miley je skvělá kamárádka!
a ty si jak dobre na drogach e?xD -
blog
ahojky lidicky na mem blogu mam par obrazku miley a venessy tak mi se tam kouknete www.bella-one.blog.cz a napiste mi komentiky -
Je to její Email
Jj je to Miley email...Jen musíte psát anglicky ;) -
Miley je skvělá kamárádka!
čaute,Jsem s Miley dá se říct i kamarád a je opravdu super! Skamarádili jsme se,když jsem měl vstupenku do V.I.P. v Berlíně na její koncert tak se jsem se s ní začal něák vybavovat.. Už jsem vyděl i jejich dům a asi 5min. jsem tam byl..Mám i naní tel. číslo,ale bohůželto nemůžu zveřejnit *13* Opravdu Miley Je skvělá! A skvěle si nikdy zablbne před kamerou *4* mám i na ní email ale říkám ten nemohu zveřejnit.. Říkáme jí Smiley a mě říká Dawe *4* je skvělá! Ahojky.. -
Re: omg...
joa ty si mysli ze si snad naka superhvezda miley je aspon trochu chytra,dobre zpiva a je moooc hezka o proti tobe ty kravo jedna namyslena *1* *1* *1* *15* *15* *16* -
Re: Miley
Nauč se anglicky bobku ;) -
Re: IcQ
AOjKY :-)...
v AMEriCE Neni Icq...oni(Teda MiLeY)POuzIva MEeBo...:-) -
Re: Re: omg...
NJN...ae Tk muzes ji napsat dopis :D...ja sem psala ashley a vanesse o podpis takze myslim ze dopis tky muzes posalt xD -
Re: omg...
Achjo je to velká škoda že neumí česky a nečte tohle.. Rád bych ji taky něco napsal a přijde mi blbý to psát na email který vůbec neodpoví ikdyž Miley za to asi nemůže...Má toho určitě dost ale je to taková škoda! *9* *9* *9* -
Re: Re: Re: miley
no jo máš docela pravdu že napsala svůj názor, ale nedivím se, že po ní takhle vyjela...ty máš určitě taky ráda nějakou celebritu,..a myslím že by si ji taky bránila tím, že řekneš že je super a nejlepší=)...já si myslím že názor je názor a když jí nemáš rád tak prosím.. ze dne na den se jí rád nenaučíš...a nikdo vám to nebude vnucovat...=) nehádejte se kdo je lepší a kdo ne =D k čemu nám to je?=D -
omg...
Jouvááj to je fagt trapka tahle holka..jak ja ji nemam rada!... *5* *5* -
ahojky lidi nemáte někdo icq na miley??plsky odepište!! -
Nwm no
Někdy mi tyhle diskuze pripomínají spíž chat a vetšinou to ani poradne s Miley nesouvisí! *7* -
Re: ASHLEY TISDALEvsMILEY
nechte toho vzdyt kazdy ma nekohotak nedavejte tkove otazky je to uz trapny *9* -
Re: obe sou nej
ja bych rekla jednoznacne MILEY!!!!!!! *5* *5* *5* -
obe sou nej
kdo je lepsi miley nebo vanessa podle me obe dve -
Re: Miley
Nic proti,ale tomu by asi ani nerozumněla....... -
Re: Re: Re: která??
má dobrý známky přeskočila dokonce jeden ročník nebo takhle studuje o stupen výš něž by měla.