-
Re: Ahojky,
Můžu dát možnost ani jednu?? Mně jsou obě ukradený! *8* -
uz jsem tu........!
ahoj!! *3* -
Re: Ahojky,
Miley!!!!!!!!!!!!! Selena je priserna!!! *9* -
jsem tu......!
ahoj!! *1* *1* *4* -
Re: Re: Ahojky,
Miley *1* *1* -
Re: nové vlasy
Jako ty si myslis ze tomu nekdo veri? A jestli si myslis ze na to nekdo skoci tak si vazne blbej!!! -
Re: nové vlasy
OMG:Da už jste vdieli nejaky fotky s tema vlasama novyma?ja totiž jeste ne ale sem na to docela zvedava:Drudozeleny vlasy..to se jen tak nevidí..ale tak jí to určo bude slušet jinak by to asi nemela co?:D *14* *1* -
nové vlasy
Nazdar Lidi vite že miley má nově obarveny vlasy na rudo a zeleny pruhy *15* -
Proste nej!
Ahojky! *5* Hele ať si o Miley mysli kazdy co chce,ale ja si teda myslim ze je docela fajn a simpaticka!!! *5* *3* -
SKVĚLÁ CELEBRITKA
Miley mám mocky ráda. Je to hodná holčina a nedělá ze sebe kdo ví cos. Ona si zaslouží být celebritááá. *3* -
Re: Re: Re: Ahojky,
jenže ona jako sel s nim nikdy nechodilaaaa!!!!!!!!! to píšou v bravííču možná tak!!! a navic nick a miley se usmirili a sel a miley jsou dobrými kamoskami!!!!! maji se radi tak to respektujte a nehrebte se jim v soukromí!! -
sledujte
www.jangczpjeng.blog.cz a hlasujte *3* -
Re: Re: Re: Ahojky,
Asi by vám měl nekdo říct že Selena a Nick Jonas spolu nic neměli a Sel rozhodne Miley nechce Nicka ukrast a proč by taky měla? Stejnak Miley má Justina nebo snad ne? A řeknete včem se opičí?Selena má svuj styl! Oblíká se jinak,zpíva jinak,hraje vetšinou ve filmech a ne v serialech(vyjimka WOWP) .Já si myslím že ony dvě mají společnyho jen jedno a to PŘÁTELSTVÍ! Nechápu proč si obe myslíte že se namají rady!!!!!! Majííí ja nwm ak to mam dokazat ale tak když spolu chodí na večere,na společné party atd tak nejsou kamaradky? Těžko ! Já si myslím že je tady dooost chytrej lidí aby pochopili že jsou kamarádky a ti blbí holt budou radeji verit nejakym zasranym netovym drbum.A ješte k Nickovi... Přece se rozešli nebo ne? A navíc to není ani naše vec!!! Já mám Miley a Sel ráda kvuli jejich filmum,pisnim,serialum,jejich stylu a jejich soukromy me až tak nezajima! *1* To je snad jejich věc a nebudu žadnou celebritu uražet když ani neznám fakta!!!!! Už nejakou dobu se zajimam o Selenu! A dovolím si říct že nikdo z vás není taková její fanynka jako já!!! A tak já vám říkám nechte tech debilnich hadech jestli je lepší ta nebo ta! Každy z nas si najde nejakou oblibenkyni kterou bude obdivovat a branit atd ale přece se nemusime řešit kdo je lepší nebo ne? Pro každyho je to jinak:-)Jinak Selenu tolik lidí zas nezná takže pokud byste se chteli dozvedet neco o Sel kouknete na www.selenagomez.blog.cz *3* je tam neco pres 1000 článku o ní a jejím živote *3* S tím blogem sem si dala hroznou práci a už nekolik lidí mi řeklo že díky tomu blogu začli Sel milovat *1* Nechci vás nejak ovlivnovat ale když o nekom nic nevíte nemužete posuzovat nebo snad jo? *4* To co jsem chtela rict jsem řekla *4* -
Ahojky
No já mám ráda obě dvě ale víc Miley a mocinky jí sluší ty nový vlasy. *4* -
g icsk
nechci urazit ale mě se libi obě dvě ale asi spíš Miley!!!!! *1* *1* -
ahojky,
MILEY. *4* *4* *3* -
nejlepší
nejlepšííííííí *3* -
Re: Re: Re: Starlet Miley Cyrus je součást spiknutí iluminátů
Už jsi si našla kdo jsou to ilumináti? Dodělej základku a pak ti to někdo možná vysvětlí! A navíc jsem to myslela ironicky *1* *1* -
je nej
miley je neeej *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
?
takže.. fakt nechápu vás, co tady nadáváte, když je víc než jasné, že všici fanoušci tu osobu budou bránit a bude to jedna z milionů hádek, která stejně nic nezmění.. ALE zároveň nechápu vás FANOUŠKY, jak můžete říkat že je to nejlepší na světě, když to vlastně ani není možné.. ?víte kolik existuje zpěváků co mají tisíckrát víc zkušeností než tady slečna miley, možná i lepší vzdělání a tak..?
klidně mi sem odpovídejte, že jsem úplně blbá a že si myslíte že já jsem určitě fanynka třeba zaca efrona, mně je jedno co si pak budete myslet.. jen vám říkám, nechápu ani jednu stranu a vážně mi to příjde absurdní.. *PARDON*