-
Re: Re: Re: Ahojky,
jo máš pravdu tohle jsem chtěla napsat a navíc selena gomez se po miley upe opičí!!! -
Re: Ahojky,
já určitě miley ale selena taky není špatná!!miley se ale nevyrovná *1* -
Miley cyrus -
jasně že miley =o))) a navíc je miley o hodně lepší neš selena gomez -
Re: Re: Ahojky,
miley!!!!!!! -
Re: ssssssss
ja ho mam taky jenze miley byldi v americe a mi v cesky republice to asi nei mozny a setkalases sni coo? *1* -
Re: Re: miley neni kurva ani píča...
ja ji mam rada jako vic nez rodinu ot znamena ze sesm jeji nejvetci vanousek ale chudacek *9* -
Re: Re: Re: miley v ČR
jo nepis sem miley tady je jenom stranka pro jeji fanouky pis si do mozku jestli neves ja sem miley nejvetci faninka ja ji mam totiz vic rada nez rodku tak sklapni zobak joo *10* -
no chtela ji ukjraz nicka s jonas brothers a porad chce *10* -
Re: Re: Re: Ahojky,
Asi tak Miley ublížít Selene????Ty voéé kde si na tom byla nekde v bravu nn? *1* *1* *1* *1* Miley a Selena 4ever frineds kdyžtak víš *1* *1* Jináák muj hlásek ako vždy Selenka *14* Ale Miley taky boží *14* -
Re: Re: Re: Re: Otázka
nešpulí!!!!!!jsi ty slepá je nejlepšíí miley *13* -
miley -
určitě Miley *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: Otázka
jenže ta herečka co hraje tu katku je hezká!!....boze kolik vám je?!?! ty voe..myslela sem si že se tady diskutuje o čemkoliv jinym ae tohle me teda dorazilo!!!!!!!!!!! -
Re: Re: Re: Re: Otázka
jo fujky miley je ta nej ja sem jeji nejvetci faninka na celim svete *3* *14* -
miley love mam ji radci nez rodku *14* *14* -
to si mě pobavila teda že chtěla sel ublížit miley??:D:D:D:D:D no teeda mas milný infoo děvče;) a sel a miley sou dobrý obě mam je ráda obě...sou obe ůžasnýý *14* *14* -
Abych vám pravdu řekla tak já nemusím moc selenu gomez já ji nemám ráda protože chtěla ublížit miley a to mě naštvalo!!!já strašně miluju Miley ona má supel písničky a ten se riál a film je super!!! *14* -
miley =)) -
Miley...x)