-
Re: Ahojky,
Miley :)) -
Re: Ahojky,
Selču -
Ahojky,
Ahojky chtěla jsem se zeptat koho máte nejrači buď miley cyrus nebo selenu gomez a neříkejte že oboji jenom jednu z nich *13* -
Re: Re: lowe
naštěstí pro tebe nás tvuj názor nezajíma *3* -
Re: Re: Re: Re: miley v ČR
ty voleeee dalsi inteligent co tady píše je to diskuse neeeeeeeeee!!!!!!! boze je to fakt trapnýýý...tak pis na diskusy k tvý oblíbený star ne?! vo co goes?!?!?! nevidim v tom háček -
Re: Re: Re: Re: ........
nechci nic říkat ae do šířky??:D:D:D ježiš tady mě zase nikdo rezesmál:D je zároven i modelka a cvici trikrát tejdne 3 hodiny ve fitku....podle me neni tlustááá!!! a je stredni postavy zkrátka tak akorát:D;) -
Re: Re: Re: Re: Otázka
nešpulí je!!! ma zvedlý horní ret ae asi ste slepí když to nevidíte...každej neni dokonalej!! -
Re: Re: Re: Otázka
Jak můžeš napsat že nešpulí? Jsi tak slepá nebo tak blbá? -
Hlasujte prosim
Ahoj lidi prosim hlasujte do hitparády na stránce www.kuncika-vseho-chut.blog.cz díky a když už tam budete prosim vyplňte bleskovky a ankety atd.... a ještě jednou diki:-D -
Re: Re: Re: Otázka
Jo...nemůžeš srovnávat Miley s Katkou...Kateřina je fujky.. *15* -
Otázka
a to nemůže špulit rty??nebo co?? *7* -
Re: Re: Otázka
Nešpulí!!!!!jo určitě jseš hnusnější jak ošklivka katka *1* -
Re: Otázka
Mně spíš přijde,že je špulí na fotkách a ne ve videoklipech. *1* -
hm................já by jsem chtěla vidět ten tvůj ksicht !!! *16* *8* určitě by byl ošklivější než ta ošklivka katka !! -
Re: Re: Re: Re: ........
ha ha ha:...do šířky? Vždyť je úplně hubená...A vyšší podle mě působí kvůli podpatkům...Jinak je SKVĚLÁÁ! -
to není vtipný!§! -
Re: Re: to není žádná osobnost-vzpamatujte se!
Však si povíme,jak to bude s Miley,až jí bude 50!!!! -
Re: Otázka
Protože si myslí kdoví jak není sexy kočka! A asi si neuvědomuje jak je trapná *15* *15* -
Otázka
Proč ve videoklipech tak idiotsky špulí rty? -
Re: Re: Re: ........
Větší... hlavně do šířky *1*