Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: MILEY CYRUS IS BEST BEST BEST

*13* *13* no .. nebudu ti brát iluze ... je to tvůj názor ... PS: ten názor je blbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!! *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13*
  • kacenka1jb

Re: Re: Re: Re: joo

jj koupííme xD
  • kacenka1jb

Re: Re: Re: miley a selena

a jako kde bych se s ni mela sejit?,do Ameriky jedu az o prazkach takze se s ni setkam az o prazkach...
  • kacenka1jb

koncik

ahojky :-))...ejíík lidi pls...neite eti uz byl na jetixu ten koncert Miley??pac sem ho tam nevydela tk neim eti sem ho neprosvihla..
  • piskot256

Re: Re: Re: Re: email

toti neveřím!!
  • dianna114

Re: Re: hnuska

Rihanna je lepší!!!!!!! *16*
  • nej

miley je nej nej nej nej nejlepšííííí zpěvačka na světě!!!!!!!!!nenutím vám aby jste ju měli rádi ale nepomlouvejte ji!!!! *13* *13* *13* *13*
  • Re: Re: Re: email

a mám aji podpis aji jsem se s ní bavila anglicky teta umí anglicky a já docela taky
  • Re: Re: email

No to ti tak věřím já mám na ni 2 emaily já nevím jestli jsou dobře já jsem byla na jejím koncertě v usa *3*
  • piskot256

Re: Re: Re: joo

náhodou ten časák je dobrý a navíc o miley tam teda toho bude kvůli tomu filmu hannah montana the movie vyjdeto 2.4.2009 tak si ho kupte :-D
  • kate97

??

Ahojky.Plsky newíte jestli chodí wůbec do školy???A kde přímo bydlí??Wím že v Los Angeles ale kde??Jestli v Kalifornii, nebo kde????
  • Re: Re: joo

Miley Cyrus je nejlepsi!!!!!!!!!Ty jako ctes ten debilni casopis BRAVO??? Ten je fakt nahovno!!!!!!!!!Co tam pisou vsecko zasracky a ty holky nektery jaky maj debilni dotazy toby se z toho clovek posral!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: to není žádná osobnost-vzpamatujte se!

miley podle mě je osobnost , když se podíváš na madonu , tak možná je známnější , ale je to pochopitelné , vzdyt se koukni je to 50 letá bába , ale co miley za svuj zivot zvladla ( cetl jsem ze ji je 16 ) je ucty hodne , myslim ze toho za zivot hodne zvladne
  • piskot256

Re: Re: email

fakt jo tak co o ní víš no ted nějaké novinky
  • Re: hnuska

Miley Cyrus je nejlepšíííííí , je super , moc hezky zpívá a k tomu je ještě hezkáááááá a je to opravdová celebritaaa , mam ji moc rad *14* *14*
  • Re: Re: email

1. ok ja ti to neberu kdyz si to myslis a za 2. ale me to vubec nezajima
  • Miley Cyrus

Ahoj Všichni,jak jde život?Nevíte někdo jestli bude na jetix koncert miley?Jestli jo tak mě napište na mail davidburian5@seznam.cz Díky čáko belo *4* *4* *4*
  • Re: Re: Pls

DO DI PRDELE *16* *16*
  • Re: joo

ANO TO JO TO MÁŠ TEDA PRAVDU MILEY I HANNAH JSOU OBĚ STEJNÝ AKORÁT MOJE SESTRA KRÁVA DIANA SI MYSLÝ PREJ ŽE MILEY JE HNUSNÁ AEL TO NENÍ PRAVDA A PREJ ZE VANEWSSA A ASHLEY JE LEPŠÍ ALE TO NENI PRAVDA ODEPIS CAU *14* *9* *3* *14*
  • Re: email

JO MÁ PŘEDSTAV SI TO ALE, NIKOMU HO NEDÁM JÁ JSEM JEJÍ NEJVĚTŠÍ FANYNKA A JÁ SI S NÍ PÍŠU KAŽDÝ DEN!!!!!!!!!!! *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit