Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • le_loulou

Re: Re: miley

Myslím, že je to tak že je to playback, ale Miley do toho normálně zpívá.. *1*
  • Re: touha po autogramu

ahoj *3* e-mail pro fanoušky Miley je:
    Mileyword.fan@gmail.com
  • joo

nahodou miley i hannah jsou obe super!!!a kdo ji pomlouva je to blbec!!§miley i hannah jsou proste neeeejjjj a swrial je taky dobrej smeju se pri tom porad,a taky ma skvely pisnicky..... *1* proste miley i hannah jsou skvely obe!!!!! *5*
  • kate97

Pls

Ahojky.Strašně mám ráda Miley.Je mots bestová holčina *14* Plosím můžete mi aspoň někdo napsat v jakém státě bydlí?Nwm jestli v Los Angelesh bo New York *15* *9*
  • miley-miley

touha po autogramu

ahoj zajimalo by me, jestli nekdo nahodou neznate adresu/email miley.rada bych jí požádala o autogram *1* *5* *7* *14* *3* *8* *15*
  • kacenka1jb

Re: miley

no me totk tky prislo ale prej nee...xD...tk neim ale tky mi to tak prislo,.. *3* *15*
  • Re: concert

koncert se bude vysílat 28.března 2009
  • Re: Re: email

cau dala bys mi prosim email na miley cyrus moc prosim
  • delfin

miley

hele me se zda jakoby miley zpivala vsechny koncerty na playback nemyslite?? *7*
  • kacenka1jb

Re: Re: Re: ndfn

no tk na 5000000%
  • le_loulou

Re: blé

No...a ty nejsi trapná, když jsi schopná napsat vYdíte....do školky s tebou....

PS: Miley je skvělá!
  • Re: hanah

jsi fakt vtipná hahaha
  • Re: hnuska

Bud ticho neviíš co meleš tak jsem ani nelez
  • Re: Re: email

Ahoj.Pls dalas bys my ten email? Když jo tak mi napiš na můj email moc tě prosím
  • Re: miley falesnwe meno!!

Miley už se nechala oficiálně přejmenovat :) takže už neni Destiny Hope
  • hilarynka125

♥♥MiLeY♥♥

Miley je prostě bezva holčina *3* je hrozně super *14* ♥♥♥♥
  • denda88

miley falesnwe meno!!

Miley rey cryus je jen přezdívka vytvorena os smiley tak ji zacal rikat jeji tatinek ale menuje se vsam destiny hope cryus!"!!!!! tak to napiste do osobnosti.cz a uvidite sami *15*
  • Re: Re: ndfn

ja na 2000% xD
  • kacenka1jb

Re: ndfn

Ja SoUHLASííím Na 1000%...:-).
  • hlasujte

Hlasujte pro Miley Cyrus a Její skladbu Fly On The Wall na www.t-music.cz plosííííííím *3* *3* *3* *3* *3* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit