-
Re: Re: miley
Myslím, že je to tak že je to playback, ale Miley do toho normálně zpívá.. *1* -
Re: touha po autogramu
ahoj *3* e-mail pro fanoušky Miley je:
Mileyword.fan@gmail.com -
joo
nahodou miley i hannah jsou obe super!!!a kdo ji pomlouva je to blbec!!§miley i hannah jsou proste neeeejjjj a swrial je taky dobrej smeju se pri tom porad,a taky ma skvely pisnicky..... *1* proste miley i hannah jsou skvely obe!!!!! *5* -
Pls
Ahojky.Strašně mám ráda Miley.Je mots bestová holčina *14* Plosím můžete mi aspoň někdo napsat v jakém státě bydlí?Nwm jestli v Los Angelesh bo New York *15* *9* -
touha po autogramu
ahoj zajimalo by me, jestli nekdo nahodou neznate adresu/email miley.rada bych jí požádala o autogram *1* *5* *7* *14* *3* *8* *15* -
Re: miley
no me totk tky prislo ale prej nee...xD...tk neim ale tky mi to tak prislo,.. *3* *15* -
Re: concert
koncert se bude vysílat 28.března 2009 -
Re: Re: email
cau dala bys mi prosim email na miley cyrus moc prosim -
miley
hele me se zda jakoby miley zpivala vsechny koncerty na playback nemyslite?? *7* -
Re: Re: Re: ndfn
no tk na 5000000% -
Re: blé
No...a ty nejsi trapná, když jsi schopná napsat vYdíte....do školky s tebou....
PS: Miley je skvělá! -
Re: hanah
jsi fakt vtipná hahaha -
Re: hnuska
Bud ticho neviíš co meleš tak jsem ani nelez -
Re: Re: email
Ahoj.Pls dalas bys my ten email? Když jo tak mi napiš na můj email moc tě prosím -
Re: miley falesnwe meno!!
Miley už se nechala oficiálně přejmenovat :) takže už neni Destiny Hope -
♥♥MiLeY♥♥
Miley je prostě bezva holčina *3* je hrozně super *14* ♥♥♥♥ -
miley falesnwe meno!!
Miley rey cryus je jen přezdívka vytvorena os smiley tak ji zacal rikat jeji tatinek ale menuje se vsam destiny hope cryus!"!!!!! tak to napiste do osobnosti.cz a uvidite sami *15* -
Re: Re: ndfn
ja na 2000% xD -
Re: ndfn
Ja SoUHLASííím Na 1000%...:-). -
hlasujte
Hlasujte pro Miley Cyrus a Její skladbu Fly On The Wall na www.t-music.cz plosííííííím *3* *3* *3* *3* *3* *3*