Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ndfn

hele ten seriál je nahodou SUPER kdo se mnou souhlasíte detska???a Miley taky ty vole *16*
  • makina126

Re: blé

to víš pro takové krávy jako jsi ty je lepší se dívat radši na miceymause *13* *16* *8* *10* miley je super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14*
  • luluvamp

blé

Je trapná a navíc hnusná....nevím,co na ní vydíte!Ten seriál je hroznej....
  • piskot256

SUPL GIRL

MILEY TY SI SUPER *14*
  • lildka

Re: email

já joo!!! *5* heč! *3* *3* *3*
  • Re: uuzaaaa

miley je nejlepšííííííííí *3* *3*
  • i love youuuu

jo miley je nejlepšíí na světě a zpívá také nejlíp mám jí rád *14* *14* *14*
  • Re: hnuska

Ty seš kráva namyšlená kdybys dokázala to co ona tak si jí nadávaj jseš nula tak drž tu svou hubu běž si nadávat třeba rianě nebo někomu jinemu miley je nejlepší krávo *15*
  • ouu

ou nezávidim jí ty Hypa (hypoglikemie) já mam cukrovku a to sou strašný stavy...fakt jako nechtěla bych ,aby mě to potkalo někde při koncertování...člověk pak do sebe musí naládovat spoustu cukru a všechno se v něm klepe ... tyve ..jak absťák =D ne jako mazec ona....je celkem good *8* *9* *3*
  • Re: Re: Miley is dead????

jj, diky za odpověd, jen jsem se chtěla přesvědčit, protže ty videa jsou upe trapné a je jichtam docela dost, ale potom co jsem viděla třeba video že je tehotná a vanessa taky.. tak mi přišlo že to jsou prostě drby... *14*
  • Re: Re: Re: Re: to není žádná osobnost-vzpamatujte se!

ne e...to bylo v Liberci...v Mladý Boleslavi to bylo jenom pro odboráře
  • elis

Miley Cyrus je hezká a a dobrá zpěvačka tak to o ní neříkejte. Jestli se vám nelíbí tak sem sem nic nepište. A Miley rozhedně nemá hubu jako zeměkoule když si jí neviděl(a) tak drž hubu nechápu jak si něco takovyho muzete o ní myslet *4* *4* *4* *4* *4* *4* *16* *16* *16* *16* *16*
  • eliška

nechápu jak někdo muže říkat o miley cyrus že je kráva a že má velkou hubu. Miley je náhodou dobrá zpěvačka a jestli si o ní někdo tohle myslí tak je debil *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • Re: Miley Cyrus

nic moc,Vanesska má hezčí

tak jsi teda v té Mladé Boleslavi asi byla,jak jsi plánovala
  • dianna114

Re: Re: Re: Re: to není žádná osobnost-vzpamatujte se!

Asi jsi měla na mysli destiny-hope.cyrus,ale destiny-hope-cyrus je taky jedna uživatelka,ale jiná. Ten nick je ale dost podobnej. *3*
  • email

má někdo email na miley?plssssss *14*
  • kacenka1jb

Re: běž si nadávat někam jinam

jo uplnoou lip bych to nerekla *3* *3*

to moc neni...ale přijde mi že máš docela dobrý názory...třeba v tomhle..nevim teda jak jinde;) ne jako destiny-hope-cyrus...nevim jestli jsem ten nick napsala dobře...ale myslim, že všichni víme o koho jde;)
  • Re: Re: Re: to není žádná osobnost-vzpamatujte se!

jj...např. po koncertě Suzi Quatro nás tam zůstalo asi 10, 15 lidí, Suzi přišla rozdala podpisy, povídala si...to taky každej neudělá:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit