Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • helena06

Miley Cyrus

Co si myslite o tech nude fotkach? Ja si myslim ze je to uplne v poho. Ja mam taky takovy fotky urcite kazdy z nas. PS mam novou celeb. cihnete! *3*
  • Miley Cyrus

No to fakt nevim kdy se vysila koncert.Ale kdyby ste někdo chteli kontakt na Miley Cyrus tak napiste na e-mail Viki.Krej@seznam.cz.Čekám *14* *14* *14*
  • concert

nevíte v kolik hodin se bude vysílat na Jetixu ten concert co bude mít Miley v Berlíně?? pls odpovězte
  • destiny-hope.cyrus

Re: Re: Re: Re: to není žádná osobnost-vzpamatujte se!

ja myslim že už je dávno sesazená ae tak budiz no...oki nebudem se hadat....tim koncim nerikam ze uz o ni nic psat nebudu ae koncim hadanim s tebou
  • destiny-hope.cyrus

Re: Re: Re: Re: to není žádná osobnost-vzpamatujte se!

no jako všechno odpad neni...třeba McFly heeej ty sou brutálníí<3
  • Re: hanah

hahahha to tezko ona mmluvi anglicky a ty cesky a ona je v usa a ty jsi v cesku. *4*
  • Re: Re: to není žádná osobnost-vzpamatujte se!

Vy tady řešíte kdo neni a kdo je osobností.Spousta hvězd je nafrněná a neni schopná se zastavit ani s fanoušky a dát jim obyčejnej podpis.A miley třeba tohle dělá i když nemá náladu zastaví se s fanoušky a dokonce si s nima povída i s paparazzima a to každej neudělá proto je třeba pro ty lidi osobnost a je tak slavná. *4*
  • dianna114

Re: Re: to není žádná osobnost-vzpamatujte se!

To je fakt,ale taky je hodně lidí,kteří fandí víc Madonně než Miley...
  • billyray

Re: to není žádná osobnost-vzpamatujte se!

naopak si myslim ze je miley hodne znama a je dost lidi kteri ji fandi vic nez treba madoně
  • dianna114

Re: Re: Re: to není žádná osobnost-vzpamatujte se!

Jo...taky myslím. Sice osobnost je svým způsobem každý,ale co se týče těch slavných,tak hvězdy jako Vanessa Hudgens,Ashley T. nebo Miley proslavil jeden seriál a takových,jako jsou ony,je hodně... Ale Lady Gaga mi přijde celkem dobrá...A pro destiny:Jo,vyříkaly jsme si to. Já jsem jen chtěla doplnit,na co jsem předtím zapomněla. A nechci se hádat,jen mám jiný názor-ze všech hvězd mám nejradši Madonnu a jen z hvězd pod 20 let mám nejradši Miley Cyrus. A fakt mi vadí,když si o mně někdo myslí,že je podle mě debil každej,komu se nelíbí Madonna,takže jestli si to pořád myslíš,tak si to prosím nemysli! A jen tak pro informaci:Madonnu !!NIKDO!! nesesadil.
  • Re: Re: Re: to není žádná osobnost-vzpamatujte se!

to je správný, když si budeš stát za svym názorem...docela ti závidim, že posloucháš hudbu co se hraje teď...já bych jí taky poslouchala, ale nemůžu...nemůžu, protože 95% toho co se hraje je vodpad
  • heatcliff

Přesná pravda! *3* Madonna je někdo- na ni žádná Miley nemá, absolutně vůbec! *16* Takže vy její fanoušci se laskavě zamyslete, zda patří do desítky osobností- já bych řekl, že tedy rozhodně ne! a to platí i u Vanessy Hudgens, lady gaga,ashley tisdale a podobně!...takových jako je ona ještě budou mraky....
  • Re: Re: Re: Re: ssssssss

hanka2341995 přišli ti ty fotky?
  • destiny-hope.cyrus

co to sem zase taháš já myslela že sme si to vyříkali!!!!!! jako nevim co si chces zase dokazovat a kdyz uz sme teda u toho uprimnýho vyjevováni názoru o madone tak ja taky neco povim...nepsala sem to sem ae tak kdyu uz tak uz no...nikdo madonnu z trunu nesesadi?! oooou tak ja si myslim ze uz sesazena je:D:D ae tak jako ty si tady inteligentni podel nazoru nekterych nejmenovanych;) tak jako muj nazor no...a klidne si ho neber ae ja si za nim budu stát!!!! miley je jednicka a uz v tak mladym veku!!! nazdar!
  • hanka2341995

Re: Re: Re: ssssssss

hle pošli mi taky ta fotky jsem na ně zvědavá!!! Jestli je to pravda. hpilotka@seznam.cz
  • hanka2341995

Re: to není žádná osobnost-vzpamatujte se!

Mě je líto tebe!!
  • Re: Re: Re: Re: ssssssss

jo pošlu ti ten email
  • Re: Re: Miley is dead????

treba to natocili pred tim nez umrela *1* *1* *1*
  • lukin.snow

Re: Miley is dead????

jak by mohla být mrtvá, když jsou na youtube videa, na kterých jí natočily paparazzi jak nakupuje atd.???? *13*
  • dianna114

Re: Re: Re: to není žádná osobnost-vzpamatujte se!

mně je 14

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit