-
JE NEJ
Já jí fakt žeru!Moc !Je tak uža!Je nej *14* -
Email
Hej nemáte někdo email na Miley ???
pište -
Re: miley
Já taky *9* -
jjoooo
mě se rozhodně líbí ze všech zpěvaček miley *3* *3* *3* *3* -
Re: Re: Re: Re: ghntzndfbntwrh
hh tady nekdo upadl *1* *1* omg tohle fakt nechapu *1* *1* *1* -
Plsky
Awojky Miley je uplně best!Nej songy sou Fly on the wall a 7 things ale i ostatní sou super!A od Hanny nejvic žeru všeci new z HM:TM a Mixed up!xDa plsky juknete ke me www.love-cyrus.blog.cz dík a pp *14* -
♣♣♣♣
Miley Cyrus je jedna z nejlepších mladých zpěvaček,má pěkný hlas,narozdíl třeba od Ewy Farne a sqělé písně. I když bych mohla jmenovat hodně hvězd,které mám radši než Miley,tak dokážu uznat její talent a nenapsala bych o ní,že neumí zpívat nebo že je hnusná. Taky má hezké klipy k písním. Ale třeba Britney se mi líbí víc. Takový je můj názor.♦♦•☻ -
jjjjj
já nevím někteří z vás si myslí asi že miley bude tady a bude si číst česky co píšem tady?? *13* *13* -
Re: miley
fans h2o potpořte h2o *3* *3* -
miley
www.s-miley-hope-cyrus.16.blog.cz
podivejte se pleas -
Re: Re: Re: miluji tě
hh xD -
Miley Cyrus
Miley je opravdu suprový zpěvačka! *14* Hrozně se mi líbí písnička See you again a 7 things :D ale i jiný písničky :) Prostě je supr! *1* *4* *14* -
Re: Re: Re: pro majlii
aha tak zase dalsi no...ja chtela rict ze to pste nemuze bej ona...boze sou ady normní lidi co neco chápou?,?? *7* -
Video pro vás
http://www.youtube.com/watch?v=d9Gq llA93-k -
Re: Re: miluji tě
jako alE iNAc F PoHo jOO??:D -
Re: miluji tě
ou good i like you *14* *14* *14* -
miluji tě
miluji tě oc si nej a moc hezká mám tě rád ondra prosím odepíš ahoj miláčku *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: ghntzndfbntwrh
NEASIii xD..A KDYBy NaHodoU xD...Tk STEjNe NeUmI CeSkY -
Re: Re: hmhm
NEAsIi xD...AlE jeDNA HoLKa RiKAla Ze Se TAm NEDa ODSuT ZAreGISTrOVAt :D...BO to DE??:D -
Re: hmhm
ze by mileyworld.com ?