Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • destiny-hope.cyrus

Re: miley cyrus

jako neni vam vsem trapne?! mluvit takhle o bohu??? jako ja nwm jesi existuje ae jako ty kteri sou věřící tak k tomu maji svuj duvod a jestliže miley věří v boha jeeeeezis co je komu do toho?!!?!?!?!!!!!
  • miley

miley je nej!uz se tesim na hannah montana the movie *3*
  • destiny-hope.cyrus

Re: pro majlii

jako ja ti nechci brát iluze ae tak jako Milie se nepise tak ae tak Miley a Emili se nepise tak ae tak Emily takze jakooo nvm no:D:D ae jako snaha byla ty nadherko z mladé boleslavy:D::D
  • miley cyrus

jj a jak mi dokazes ze jsi emily osment a jak mi dokazes ze buh existuje co ty kravo!!! *1*
  • miley

ja mam miley rada moc ale jen me proste nastvala jedn avec to je vse
  • Re: Proč?

mas pravdu oni sou prdli a ja se s hannou znam je to moje sestrenka tak vim o ni skoro vsechno
  • pro majlii

ahoj maile ja ted sem v cechach a naucila sem se cesky a promin za tam to a jestli mas cas tak prosim prijet a vem se bou neco tady nemaj deti co jist a my se tam cpeme a maj te radi ty deti tak prosim prijet do mlade bolselavinebo boleslavi sed to jmenuje tak ahoj a pozdravuj michaela *
  • le_loulou

Re: Re: :D

a jaký k tomu máš důvod? *7*
  • le_loulou

Proč?

Prosím vás, proč tady píšete, jaká je Miley p**a zku****á, přitom ani nevíte jaká je. Seriál je bezva a Miley má skvělý hlas. Tím, jak na ni nadáváte, jen dokazujete to, ŽE JÍ ZÁVIDÍTE.

PS: Pro ty, co si myslí, že dostanou skype, icq....nebo jakýkoli jiný kontakt na Miley, tak jsou asi hodně najivní...Jejda přestaňte se chovat, jako děti *9*
  • Re: Chudák

Hypoglykemie není nemoc je to stav kdy máš nedostatek cukru v krvi!! Může ho mít každý třeba když se nenají nebo moc cvičí takže chudák to není kdyby jedla pravidelně tak ji nic není....
  • delfin

miley cyrus

miley mela tuhle cestu zpěvačky a herecky nastavenou mela i tatu zpevaka.Mam ji ráda ale trosku me nastvalo ze buh je hlavni vec nevim nechapu ji dyt ani nikdo nevi jestli je jak to muze nekdo dokazat clovek si to jenom vymyslel!!!
  • niky

ahoj lidičky hele nevite co to je jak na jeetixu začnou behat ukazky z hanny montana a cemp rocku a podtim sou tuzný nazvy kin pls poradte *9* *9* *3*
  • Re: Re: Re: Chudák

nedostatek cukru v krvi
  • georg

Re: Re: Chudák

zdar co je to ta :Hypoglikémie
  • georg

hello

hello menuju with denny and mi15 and I am from Czech Republic
    Please give me your skype pokecame
    my is: delete531
    dik hi *3*
  • georg

hoj

si strasne dobra nebo spise výborna spjevacka a upne te zbožnuju jo pls dej mi tvuj skype posli mi ho budto na emailovou adresu:jirirybarhk@email.cz
    a nebo muj skype je:delete531
  • hilarynka125

Re: Re: Chudák

já mam hypoglikemii *9*
  • Re: Re: Chudák

asi hypoglykémie
  • Re: Chudák

Kdo ma hypoglikemii? (Vim co to je)
  • Re: Re: Re: mam te rad

no já myslim, že ani netuší, kde ČR leží:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit