-
sry
oprava:icq a mail -
omg
jezis proc chcete vsichni jeji icq proc ji radsi nenapisete na youtube tam odepisuje jak sem si ji tam pridala tak hned druhej den si ona pridala me *3* -
email na Miley
jestli někdo máte nějaký kontakt na Miley tak mi ho prosím pošlete na mail děkuju moc konwasicek@seznam.cz -
coze?
coze? jak ji muzete znat.... to snad neni noral :D *3* -
Re: mám email
jo tvoje teta se s ni zna jo??no tak to je upec normal pac moje je to sestrenka xD -
lili1
o prázdninách jedu za miley jupáííííííííí -
Re: mám email
a o prázdninách jedu za miley jupííííííííí *3* -
mám email
já mám email teta se zná z miley jupíííííííííí *3* -
Re: email
!!!
opravdu????
já ci taky!!! *1* -
Re: Re: email
jojo dej sem ten mail :-)...a odepisuje?:-)..napis mi prosim kdyztak vzkaziik :-).. -
opravdu???? *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
Re: ..
Bože už se naučte psát ZPĚVAČKA *1* -
Ja
Podle Miley je jako každa holka no takže ma taky nekdy nejaky ten skandalek jiac mi pripada f poho ja moc jeji pisički neposloucham ale hannah montana je celkme good film a těším se na hannah montana ve filmu ale strašně mně bavi jeji pisnička Fly on The Wall ale nemuzu ji nikde ztahnout tak kdyby s te ji někdo mněli tak poslete na icko 357-925-291 nebo na email 1kikinka@seznam.cz *15* -
Re: Re: Re: Osobnost,opravdu ne!
Hm,Destiny si hraje na chytrou a napíše charyta.... A nejen ti ubozí Jonásci,ale i Madonna přispívá na charitu! A pomohla spoustě dětem v Africe! Takže si nehraj na chytrou,když o ní víš h...o!!!!! -
teta se snou zná chcete ten email? -
faaakt a kde si hoo vzzaal(a)??.. -
Re: niky
Možná tento rok měla by mít turné breakout a mělo by to být evropské turné -
..
je to uplně dobrá spěvačka i herečka strašně moc jí zbožňuju *14* *14* -
Urcite a proto ses neregistroval nebo si nechtek aby otobe druzi vedeli? -
niky
Ahojky nevíte jestli miley cyrus bude mit nekdy koncert v ČR moc bych chtela aby ho tu mela i rodiče řekli že mi lístek koupi protože miley uplne zbožnuju *14* *14* *3* *1* *1*