-
Re: miley
jo je v české republice tenhle rok budu mít vstupenku možnááááá *14* *14* -
email
já mám na ní email!!!!!!! *15* fakt -
A
Tak ked má niekto e-mail na Miley Cyrus tak nech tu napíše a ja mu potom pošlem můj e-mail -
Re: Re: Fůůůj
Hmmm.A jak se někomu může líbit tvůj komentář?Ten se bude jenom líbit těm blbím,kteří na ní nadávají.Ona je totiž pro některé superstár. *14* Někomu se nelíbí,ale nemusejí na ni nadávat.Já třeba neposlouchám Paris Hilton a nenadávám na ni. *3* -
3. série
Prosim Vás nevíte odkdy budou dávat 3. sérii na JETIXU? *7* -
Re:
mám stránku-www.jangczpjeng.blog.cz,kd e můžete hlasovat mimo jiné i o nejoblíbenější internetovou zkratku *1* -
OMG! Jak se někomu může líbit? Třeba je povahově super, ale s tím jak vypadá se nikomu nemůže líbit! Ten její hnusnej obličej. Miley Cyrus = *9*
-
Re: Fůůůj
*1* Přesně! Jak se někomu může tahle hnusná pizda líbit? *7* -
miley
ahhojky nevíte kdy bude v praze nebo v ČR koncert miley cyrus nebo aspon kde se to zdá zistit pls pls pls napište *4* *14* *3* *4* *5* -
......
*15* má super písničky *15* -
tttttttt
a co jste dokázali vy vy krávyy???????kdo nemá rád miley at sem neleze -
super
Aspon není tak hnusná jako avril fujjjjjjjjj ale miely je nejlepšíííí a asi se vám to nelíbí tak sem nemusíte ani lest avrilll fujjj děvka jedna -
Fůůůj
No fůůůj,jak se někomu může líbit,stejně trapná jako ty její písničky *9* -
Re: Re: Re: Re: Re: Hannah Montana
Jo,když třeba já mám na hlavě paruku,tak rozhodně NEJSEM k nepoznání. -
Re: Re: Madonna
Máš pravdu! -
čítal som že Verča má e-mail na Miley Cyrus, ak ano tak nech sa ozve na můj profil dik. -
Re: Kdy???
tky sem slisela ze by to melo beit tento rok ae nevim co je na tom pravdy..xD...ae myslim ze tam byla napsany ze prijedde an tu premieru tho filmu hannah montana ve filmu..:-)..a bude mit pri tom mozna koncert ae nevim jestli to je pravda..! *3* -
Miley videa
Ahojda nemáte někdo nějaká videa jak Miley Cyrus zkouší tance k různejm písničkám nebo třeba zkouší na koncerty atd jináč dik za odpověd
Miley je super *1* *1* *1* *1* -
Re: Kdy???
Je možné že tento rok. -
jednickaaaaaaaaaaaaaaa
miley je jednickaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa *14* *14* *14* *14* *14* *14* ma pred sebou karieru *1*