Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ---simonqa---xd

Kdy???

Hele newíre někdo...kdy bude mít Miley koncert v Praze??? *9*
  • miley jen do toho

suprova hlaska miley to napisu do referatu *4* *4* *4*
  • Re: Madonna

dobra hláška =D i Miley bude v 60 viset =D chudák *1*
  • Miley, Miley..čo vám hráblo?

ehm, nechcem nikoho uraziť, ale každý len Miley je zlá, Miley je dobrá. Tí čo majú Miley za dobrú /heh ja tiež *15* / tak w pohode, ale vy čo máte Miley za niekoho kt nevie a len tu nadávate na to že otworte si oči a Miley je taká a taká..halóóóó? Čo by ste robili keby niekto nadával tak na vášho obľúbeného speváka *7* ? Každdý má svoj štýl, a niekomu sa Miley páči, tak čo tu navzájom do seba rípete ľudia? *7* A vlastne načo sem chodíte tý čo Miley nemáte radi..zbytočné mrhanie času..
    A vy tu na seba navzájom nadávate namiestoo toho aby ste sa navzájom tolerovali.. *13*
    Mno inak môj názor na Miley? Počúvam ju síce krátko, ale podľa mňa má dorbý hlas a nezdá sa mi že by bola jedným z tých ľudí ktorý sú namyslený, a práve preto sa mi páči, ak ešte necháme to že sa mi páči jej štýl obliekania a to čo počúva..
    MILEY IS BEST *14* *14* *14*
  • Videa

Ahojda nemáte někdo nějaká videa jak Miley Cyrus zkouší tance k různejm písničkám nebo třeba zkouší na koncerty atd jináč dik za odpověd
    Miley je super *1* *1* *1* *1* *1* *1* *5*
  • Re: každá hvězda je ....

ty si myslis co tady se nemluvi o zakovy ale o milye ty delas jako by si sni mluvila !!!!
  • Re: každá hvězda je ....

To je zvláštní Miley bráníš že ji neznáme a sám(a) nadávaš na Zaca nejsi vadnej(ná)?
  • každá hvězda je ....

to co tady všichni píšete o miley cyrus je hnusný každá hvězda má v sobě trošku nasazenosti protože chce bejt dobrá dobrá a ještě lepší i ten váš posranej zac z toho vašeho poblitýho hsm a vy nevíte jaká je miley vy ste jí nikdy neviděli ani ste s nemluvili jak si to můžete myslet!hlavní je že má dobrý písničky ne?
  • Re: Re: Re: Re: Hannah Montana

já nevim přijde mi to postavený na hlavu, když si veme paruku a nikdo ji nepozná...trošku divný ne??
  • nikdooo

miley

Miley je brá zpěvačka;);););)
  • domcus

Domcus

Miley je dobrá zpěvačka,ale jsou i lepší......dobrá herečka,ale taky jsou lepší......i když herečka?!Zahrála si v jednom seriálu a podobnym filmu....kde měla vlastně podobnou roli...a to zas tak na herecký talent neukazuje......ale třeba překvapí.....tim neřikám,že proti ní něco mám...naopak ráda si ji poslechnu a je mi sympatická.......je mi příjde až moc nazávat ji herečkou....ale myslim,že je zbytečný bavit se o jejim chování......jsou tu skupiny kterym příjde namyšlená,dalšim skvělá,jiní se baví nad našimi trapnými komentáři
  • kacenka1jb

Re: Re: Neznáte

a odepisuje??bo je zbytecny ji psat?:D
  • andris72

Re: Neznáte

Ahoj tady je www.myspace.com/mileycyrus
  • destiny-hope.cyrus

Re: Re: Re: Hannah Montana

sice je to mozna nedomysleny ae uznej ze je to alespon trochu realnnejsi nez WOVP ptž tam je kouzelnice kdezto miley popová hvezda...njn ae muj nazor ae oba serialy sou super
  • destiny-hope.cyrus

Re: Re: Hannah Je skvělá ale hrozně nafoukaná

jak muzes o nikom rict ze je nafoukanej kdyz toho cloveka ani neznas!!!! boha co si to za cloveka!!
  • nikolennkaaa

m.i.l.e.y

ahojky lidi *3* jak se mate?.. *4*
  • kacenka1jb

Re: Neznáte

ahoj no ja jsem taky hledala ale nikde to nemela nasla sem jen na JB ae tky nevim jestli to je oficialni xD.. *3* ae nejsem si jista jestli to miley ma :D
  • Neznáte

Neznate někdo myspace na miley koukala jsem na to a je jich tam dost a člověk se nemůže vyznat ktery je teda oficiální
  • Re: Miley je nej....

Tak to ti fakt žeru
  • Re: Re: Re: Hannah Montana

proč?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit