Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hilarynka125

HM : the Movie

ahoj lidi nemáte nekdo náký písničky z hannah montana the movie cdčka??pls
  • georg

juknete

zdar juknete na tuhle adresu:http://nd.blog.cz/f/fhnn.blo g.cz/obrazky/42894040.jpg *3*
  • Re: Re: to není žádná osobnost-vzpamatujte se!

kolik ti je prosim tě?? jsi inteligentní osoba *3*
  • hannahmiley

Re: Re: Re: ssssssss

prosím pošli mi její e-mail na e-mail hannahmontana003@seznam.cz .prosím.dej mi dyštak svůj e-mail a já mám spustu tapet na plochu a můžu ti jich poslat kolik budeš chtít.pllls pošli mi její mail. *3* *1* *1* *4* *4*
  • hannahmiley

Blog

http://musicclubhudbaavsekolemni.bl og.cz .Navštivte plssssssssssspppppppplllllllllllsss ssss. *3*
  • Re: Re: ssssssss

Nevěř si mě já nechápu proč by nemohla moje teta tam pracovat byla v jednom díle hannah montana a aji tancovala na koncertu mám hodně fotek podpisi miley email atd. *13* na fotkách jsem tam aji já a teta!!!prostě mám hodně důkazů
  • Miley is dead????

Ahojky všichni, na youtube je hodně videí o Miley, že je mrtvá... je to pravda?
  • naruto3

Re: Re: ssssssss

tak ked maš e-mail na Miley Cyrus nemohla by si mi ho poslať
  • dianna114

Re: to není žádná osobnost-vzpamatujte se!

Jednou tady byla zajímavá hádka na téma osobnost. Jeden měl stejný názor jako ty a tvrdil,že Vanessa,Miley,Pattinson se nedají nazvat osobnostmi a že osobnost je třeba Madonna. Pak tady už nevím jaká _____ napsala,že Madonna se nedá nazvat osobností,že se jen kroutí v nějakym klipu v nevkusnym růžovym topu a myslí si,že když jednou bude zpívat s Timberlakeem,tak se všichni poserou(teda už nevím,jak to přesně bylo)a když někdo řekne jméno Miley,řekne si jo,to je ta mladá holka,co zpívá a když někde řekne Madonna,tak si řekne,to je ta stará rachejtle,co si hraje na mladici. Něco ted' řeknu-nic proti Miley nemám,ale když se řekne Madonna,řeknu si,to je megastar,kterou každý zná,je to nejúspěšnější zpěvačka všech dob a když se řekne Miley,tak si řeknu jo,to je ta trapná pubert'ačka,kterou proslavil jeden stupidní seriál(kterej hltaj hlavně děti)a taky ty písně,který jsou všechny na jedno brdo a přesto se její desky dobře prodávaj. Samozřejmě,že si i ona zasloží obdiv,ale rozhodně nemůžete někoho,kdo v 16 vydělává díky jednomu přiblblýmu seriálu miliony,obdivovat stejně jako osobu,která začínala jako prodavačka koblih,tvrdě dřela,aby se stala slavnou,která neměla nic zadarmo a dnes je megahvězdou a královnou popu,kterou nikdo z trůnu nesesadí. *4*
  • Re: kiki

to je asi blbost sem sice puberťák ale co se dnes nedá udělat ve foto shopu že
  • heatcliff

to není žádná osobnost-vzpamatujte se!

hele vy všichni,asi nevíte co to je pojem-OSOBNOST-protože nějaká miley jste se asi zbláznili,ne? je vidět že na tomto fórurozhodují pubertální děti bez názoru,takže je mi vás líto! *10*
  • kiki

já ji věřím chodím s nou do třidy a ukazala fotky je tam miley ona a teta tak že teta pro nu pacuje
  • Re: ssssssss

já ji věřím!!!!!!!!!chodím s ní do třídy a viděla jsem fotky!!!!!!!!!jak tam je ona teta a miley
  • Re: ssssssss

No tak tomu nevěř proč by nemohla teta pro Miley pracovat když bydlí v USA?já za ní jezdím skoro pořád když mám prázdniny a v létě za ní pojedu *13*
  • billyray

Miley

Miley je nej zpěvačka všechny pisnecky od ni jsou super a taky vyborna herečka treba v serialu Hannah Montana.
  • wojta_sek

Re: Re: Výška

no nevim me je 14 a merim 172cm a miley se mi zda docela vysoka
  • hanka2341995

Re: ssssssss

Jo a to ti mám jako věřit? Tak to jsi na velkým omylu já totiž tyhle blbině nevěřim!!
  • ssssssss

já mám email myley teta pro ni pracuje *3*
  • prochazkovalenkalenka

Re: Výška

asi 165 cm
  • leila00

Výška

Jak je Miley vysoká ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit