-
Re: Pls
HHEEEEJJ TI KRAVO JAJ TAKHLE MLUVIT O VELKE HLAVE TO ASHLEYINNIICCKKAA JE HEZCI A LEPSEJJSSII
*14* -
Re: Re: hnuska
ale ona nedokázala nic -
email
má někdo email na miley cyrus? *14* -
Re: Re: miley a selena
a ty snad ne? xD -
Re: miley a selena
no jasne a ty ses snem ajko setkala jo xD -
Re: email
jo e-mail je : Mileyword.fan@gmail.com -
Re: joo
miley nebo hannah montana sou fakt trapny a rikej si co chces ale na ashley tisdale nebo vanessu hudgens teda vubes nemA HSM JE SLAVNEJSI NEZ BLBY HANNAH A MILEY MA MOC VELKOU HLAVU JA JI NENAVIDIM A PORAD OPAKUJE SLOVA ,,ALE TATI PORAD NECO DELA A MOZNA SI TAKY CETLA V CASOPISECH NEVIM JESTLI CTES BRAVO NEBO TAMTI CASAKY TAK SI ASI CETLA ZE TA MILEY CHODI KAZDY DEN DOMU OPILA A ZE TEN JEJI TATA BILLY RAY CIRUS NEBO JAK SE TO PISE UZ SI S NI NEVI RADY MUZES MI NAPSAT NA SKIPE BIKAREK ALE MILEY NEMUSIM *14* *3* *3* *3* -
Re: touha po autogramu
prosim poslabis mi tu adresu na pivonkovajana@seznam.cz *14* *14* *14* mam rada jak miley i selenu *1* -
miley a selena
jsou to nejnejnejnejkamosky kdyz je vydym na my fotce vzpominm na moju kamosku *4* i kdyz vsechny jeji pisnisnicky nejsou nejlepsi ale vyborna zpevacka *14* *3* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *3* *3* *3* *3* -
Re: Re: Re: Re: miley
no nazdar.. asi fakt nevíte jak to u takovejhlech hvězdiček na pódiu chodí.. pro ně není problem domluvit se kdy bude mikrofon zaplej a vyplej aby se mohla zasmát a uvést si třeba písničky nebo prostě dělá že jen zpívá.. na videa fakt nekoukám, hlavně ne na její, ale neznám nikoho kdo by zazpíval celou písničku naživo čistě.. podle toho to pusy poznáte.. *3* *1* -
Re: Re: Re: miley
Podle mě osobně nezpívá na playback neboť byla už v několika pořadech kde zapomněla text písně a nebo se do mikrofonu normálně smála. -
Re: Re: Re: Pls
no byldela ale potom se prestehovaly :-)a ted bydli v L.A -
Re: Re: touha po autogramu
ahojky a odpovida? *7* *3* -
Re: Re: Pls
já jsem si myslela že bydlí v teeneesse neo jak se to píše -
Re: Re: miley
no ja si tky myslim ze nanej nezpiva *3* ale kdyz si poslechnete treba u toho nobodys perfect tak jak tam potom neco rika pred tim koncem tk tam ma upec inaci hlas nez kdyby zpivala xD... *14* -
Re: Re: Re: miley
no nebo :D -
Bydlí v Los Angels :-).. -
Bydlí v Los Angels :-).. -
Re: miley falesnwe meno!!
hle je jasny že když napíšeš její jméno pavý tak se ti nic neobjeví to je jako třeba u lucie bílé zadej tam hana zanakova nebo jak se jmenuje a uvidiš...pste je to jeji profesní jméno...víš jak by vypadalo kdyby nejakej moderator říkal aaa tady jee destiny hope cyrus...já myslim že by si to ani nikdo pomalu nepomatoval:D *3* *3* -
Re: miley
myslíš že kdyby je zpívala na playback a tancovala u toho že by byla tak udejchana?:D podel me nezpíva na playback *3* *3*