Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • armenakos1
    kde ti tak říkají...na psychině ??? spolupacienti ?? *15* *15* *15*
    mě je tvoje registrace ale uplně u zadní části mýho těla!!! *8* *6*
  • A dobře, zaregistruju se, aby tady nebyly řeči, že jsem anonym.
  • Nic takového si mi nenapsal, napsal jsi mi jen ať si neotvírám h´´bu. Tím ses mně nezbavil. A dobře můj nick je prostě .!.! a ty s tím nic nenaděláš, ale mně říkájí nějak: Tečko, vykřičníku, tečko, vykřičníku, pojď sem, tak takhle mi říkají víš? *3*
  • Ahoj všichni, myslím, že Miley je v pohodě, ale její největší sláva už proběhla v " letech Hannah Montany" jestli mi rozumíte, sice se ještě " pár" milionů jedinců najde ale myslím, že jestli si do nejbližších 5 let nenapíše novou a dobrou písničku, tak se na ni zapomene... Jen doufám, že si nezkazí život, jako většina Disneyovských hvězd. Byla by jí škoda. *4* *7* *3*
  • armenakos1
    ale tím že jsem ti napsal jsem s tebou skončil.. *12*
  • Já tušila, že na mě vyštěkneš zrovna TY, jen do mě rej a rej, až mě celou proděravíš *1* *1* *1*!!!
  • Andrejka10
    Já wim že vás s tim už votravuju ale hádkama nic nevyřešíte...když se tak ňák koukám na diskuzi, (a to hlavně na diskuzi Miley Cyrus)vidím jenom hádky. Už mi došla trpělivost.... *16*
  • armenakos1
    hele vždycky nejvíc si umí otvírat hubu anonym...když už nemáš tu soudnost být pod profilem nebo si dát aspon nějakej nick tak zavři hubu! *16*
  • armenakos1
    emanueli ty meleš takový sr**** že už to ani není možný...jo tahle diskuse je ovlivněna fanoušky Miley Cyrus, však je to taky její diskuse ty pako vymatlaný...ale právě že my tady jsme ti kdo preferují miley cyrus jako miley cyrus a ne jako hannah montanu!!!! *16*
  • taky si myslím, že miley je poslední dobou, no jak bych to řekla; nechci urazit armenakose ale poslední dobou no, prostě má jiný hlas: takový chraplavý a vůbec nedělá koncerty a nehrajou jí v rádiích:(. To Selenka *14* je úplný opak: začli ji hrát v rádiích, dělá koncerty a hollywodd chce jen selenku a selenka má sexy hlásek. Omlouvám se, ale fakt a je to můj názor: souhlaste se mnou nebo do mně rejte...:(
  • jooo:D určitě nebudu vyjímka... a co když budu vyjímka? ne, fakt, jde vidět, že tahle diskuze je ovlivněna fanoušky Miley Cyrus, který se zjevně dívali na seriál Hannah Montana, protože to je asi tak jediná věc, která se jí v rámci možností povedla
  • neznám lepší pěvačku než Miley,a ty určitě výjímka nebudeš! *16*
  • armenakos1
    emanueli ty máš dost tvl! *6*
  • A co kdyz ne?
  • Ale klidně se vsaď,že umí zpívat líp něž ty,ty inteligente *16*
  • například Liberty walk..to je božíí *14*
  • blazen18
    Nazdárek lidi,já si myslím, že Miley Cyrus je prostě dokonalá.Ty její písničky jsou boží.A je mi jedno jak se teďka Miley chová a jak teď vypadá.A selemu gomez fakt nemusim a mě se zdá že skládá děsný písničky.Ale zato Miley má písničky melodické a maj grády.
  • Andrejka10
    hele uklidni se ty laskavě !!! tamto na co teď reaguješ byl taky názor. Takže se uklidni. No a zvýraznit se nechci na to si přišla jak? Za blbou tě neberu, to nikdo neřek. Tak jeN do mně *1* !!
  • Andrejka10
    Lidi prosím; už toho nechte. *9*
  • no právěže díky bohu můj sluch je ještě v pořádku :))) Podle mě je zpěvačka Beyoncé, Lady Gaga nebo třeba Demi Lovato, když už z její věkové skupiny. Promiň, ale Miley, která při každé písničce vzdychá a dělá svoje aaah aaah... Mě to vůbec nepřijde sexy, ale spíš pěkně trapný

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit