Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dobrý nářečí ;)
  • duffik
    tohle já nepsala!!!!!!
  • duffik
    takže se jako uklidni.Já mám taky svoje názory a taky si je sem budu psát.Jen protože NEJSEM a NEBUDU fanoušek Miley mě hned nemusíš brát jako tu blbou. Andrejko chápu Tě je ti 17 a chceš se zvýraznit.Tak už jen čekám na ohlasy.
  • Tak to máš teda Pravdu!! Já Selenu ráda nemám a nikdy sem neměla! Ale to že neumí zpívat je pravda! :)
  • duffik
    až po tobě,jseš jen frajer co dokáže bloknout účet nic víc
  • Tejul
    Tak jak rikala LailaSixReal o tom jak furt nadavate na Miley ze neumi zpivat a ze selenka zpiva lip hmm tak si prosim poslechnete jak ta vase fantasticka krasna a dokanala Selena BOHUZEL neumi zpivat
    http://www.youtube.com/watch?v=HMGpIj_yR7U&feature=fvwrel

Vynechava ji hlas a ma to dost falesne jeste ze tam ma ty jeji fanousky jinak si myslim ze by neodzpivala
  • hbdelfin
    taky mě to dost vytočilo...zdá se mi, že žijeme v nějaký zemi, kde prostě máme zakázáno dívat se na filmy s tím a tím...nechápu, proč to nehodlají uveřejnit...
  • armenakos1
    no to nevím, když už jsem viděl nějaký info že snad ani LoL by neměl být v českých kinech.. *6* tož je to normální ??? tak ani Last Song a ted ještě ani LoL ??? *16*
  • Díky za odpověď. Tak se snad brzo dočkáme :-)
  • armenakos1
    So Undercover ještě nebyl vypuštěn a ani se neví přesně kdy by měl být vypuštěn do světa takže uvidíme *4*
  • Ahoj všichni,
    měl bych dotaz. Neví někdo, kdy má mít, nebo měl premiéru v ČR film So Undercover? :-)
    Předem díky.
  • Tejul
    Laila-SixReal::: Ty ses fakt aktivni na tech diskuzich ale v obou mas pravdu i v tehle
  • Hele lidi prosim. vy tady pisete ze miley ma hrozny hlas ze neumi hrat a ze Selena narozdil od ni ma hlas perfektni a ze je lepsi atd....
    Ja Sel ani Miley nejak nezboznuju jsou mi obe ukradeny ale nechapu proc furt rikate ze miley je horsi nez sel ( ohledne toho zpevu ).
    Nwm jestli vam to doslo ale kdyz se kouknete na nejake video od Sel z ziveho koncertu tak pokud nejste hlusi tak uslisite naproustou hruzu a taky nekde ta vase uzasna Selenka zpiva aj na playback coz je celkem trapne vuci ni ale miley ma ten hlas fakt v poradku narozdil od ni..
    Miley zpivat umi a hrat jeste lip.....A prej Sel i sama rekla ze vi jak zpiva a ze by zpivat nemela....
    Taky jsem si vsimla ze si stezujete ze miley se posledni dobou zmenila a ze uz neni jako takova normalni holka ale berte to tak fanousci Miley ze alespon uz vyrostla se zasranych Disneyho pi.....!!!!Jaka je ted se mi libi vic!!!
  • Nijak ve zlým, ale jsou to hlavně fanoušci M, kdo se neustále naváží do Seleny, že se opičí, že je horší, že její hduba nebo filmy vydělávají mň, že má méně úspěšné písničky a podobně ( to není můj názor, ale fakt a s tím se prostě musíš smířit).
  • Tomáši, kdybys trošku popřemýšlel a nevázal ses hned do ostatních, tak by to bylo v pohodě. Ale ty tady na ty lidi hned vyštěkneš, tak dobře, někdo nemá rád Montanu, a ty se s tím nedokážeš smířit. Tak diskutuj normálně a smiř se s tím, že jí někdo nemá rád ale ty se nedokážeš s tím srovnat. Mně ani nepřipadá, že by ti bylo 16. Spíš 13 nebo míň
  • hbdelfin
    souhlas, poslední dobou sem moc nechodím a když už, tak je to tu rozhádané a já nemám chuť se do toho zapojovat...prostě já chápu, že někdo miley nemá rád, ale nemusíte se hned začít hádat...
  • Andrejka10
    Hele lidi, jestli se už nesrovnáte, tak já tady končim. Protože to tady nedává smysl. Nic ve zlým, ale furt jen hádky, hádky a zas hádky! Lidi, trošku se srovnejte s řešte Miley a nehádejte se sakra !! Už mi to leze krkem. *3* *16* P.S. a armenakose z toho neviňte, někdy si tu hádku rozvoláte sami.
  • Andrejka10
    hele duffik, já na ní nejsem zlá, mě je úplně jedno co říká ale to měl bejt můj názor !!! Tom má pravdu, opravdu nechceš vyvolávat hádky? Fakt? No a mimochodem má třeba Miley rád. vyjadřuje to na diskuzi a myslí si prostě že je dokonalá, je to jeho názor tak se mu do toho n****te! já na ni fakt zlá nejsem je to jenom moj názor takže jako...!!!
  • Terezka-D
    Hele já bejt tebou tak ji vůbec neřeším :D
  • armenakos1
    lidi.. vyjste se asi všichni zbláznili že ?!! *16* co furt máte s tím že jí tatík proslavil ??!!! vůbec ne... to že jí bral když měla tak 11 nebo 12 na svoje koncerty o ničem nesvědčí, to by udělal každý táta!!! a do hannah montany se dostala s vlastním úsilím a bez táty!!! Miley si svoji kariéru, a ted myslím kariéru jako sama za sebe ne hannu, vybojovala uplně sama, procházela si tím, když jí bulvár za všechno odsuzoval atd atd... doporučuji si přečíst knížku milníky na mé cestě a hned se vám všem zavře huba. *5*
    Co všechno dokázala ??!! takže kde mám začít, jezdila po celým světě se svým světovým turné, vyprodala několik koncertů, pomáhá různým organizacím, několikrát byla na Haiti s nadací Hearing Starkey, vytvořila svoji vlastní kolekci, natočila několik filmů (the last song, LoL,...), a mohl bych tu psát ještě hodně dlouho, ale vy vypatlaní blbečci nemáte o ničem ani páru, myslíte si že když znáte miley v hannah montaně nebo tak něco, tak znáte všechno ??!! tak to ani zdaleka!!! *16* *16* *16* a až ted jsem se naštval!! *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit