Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • duffik
    ty seš bůh ale já jsem SATAN.....:* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • armenakos1
    o to bych se hádal..
  • armenakos1
    chodit sem častěji ??? *7*
  • armenakos1
    Dia porazí každej blbec ale mě jen tak ne *1* *1* *1*
  • duffik
    to bude lehké porazit!!
  • duffik
    jooooooo broučku.........já jsem porazila celej Olymp *1* *1* *1* *1*
  • armenakos1
    jooo faaakt zlatoo ???!!! *1* *1* *1* *1*
    pokud vím tak s bohem válku vždy prohraješ *6*
  • duffik
    veronika:on se snaží nás všechny přesvědčit jak je Miley úžsná ale není....nikdy nedosáhne toho tolik jako ostatní
  • duffik
    ty si dej pššt!a nezkoušej lichotky,nebo ti tady vyhlásím válku ,,zlato´´ *1* *1* *1* *1* *1* *1* Tomášku
  • armenakos1
    ale hlavně že tu každej omílá to samí že "tohle je diskuse" a "můžem si tu vyjádřit co chceme"..!! *16* no tak když mě se tu něco nelíbí tak se mužu vyjádřit jak budu chtít.. takže po tom s kecama o diskusi jděte někam! *12*
  • Mě teda přijde, že se Miley změnila hrozně dyť to byla taková normální holka a teď je z ní sma*ka která se svými outfity zachází až za hranice vkusu.
  • Co máme dělat proto, aby Miley byla opět na 1.místě v osobnostech?
  • duffik: máš pravdu...kdykoliv sem někdo napíše něco co armenakosovi nelíbí,tak tomu dotyčnýmu nadá,i když to co napsal není nějak extra hrozný
  • armenakos1
    mě je taky 16 zlato takže pšt! *5*
  • duffik
    musím s tebou souhlasit..1. ten hrabopis a samotnej komentář ..chčiju smíchy....no nechme dětem jejich iluze
  • duffik
    nechci vyvolávat hádky ale Andrejka10 proč seš pořád na Lucinečku tak zlá?Ona se snaží spřátelit. a armenakosi je trochu vidět že si myslíš že si nějaký BŮH na týhle diskusi ale já se ti broučku přizpůsobovat nebudu.mě je 16 a nebudu se podřizovat nějakému klukovi ve věku 13-17 let.jinak se mějte hezky.opravdu nechci vyvolávat hádky
  • já mam karaoketexty :)
  • :) Já moc nemám ráda Miley ale když jse mi chce tak ji posluchám *8* *7*
  • Raspberry
    Ahoj! *3* *3* *4* Jestli tu někdo z Vás má náhodou profil na www.karaoketexty.cz tak prosím prosím hlasujte v hitparádě pro Miley Cyrus - Giving You Up...........
    Děkuji moc *15* *14* *3*
  • Andrejka10
    Nj sorry tome, ale já už jsem holt taková... ;) zvykneš si. Prostě to do mně vělo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit