Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • náhodou Twillight ságy jsou dobrý.Můžu se zeptat Lucinečka kolik ti je?
  • se z toho třeba pose* armenakos1...třeba si toho nevšiml tak se hned nezblázni
  • No to ti asi odpovědět mohu...Konzert bude mít v Ameryce,1 dubna....Tak jestli tam pojedeš tak si to užij!!!!Jo a pošli jaké to tam bilo..!!!Tak dík no..
  • Taky asi brzy použiju překladač google *15* *15* *15* *15* Tak díky za připomenutí že google překladač ještě existuje....To píšu jen tak prototože jsem na google překladači už dlouho nebila..
  • Jo jo jo..Taky bych tomu rozuměla kdyby tam neudělal(a) chyby..Díky *3* *3*
  • To je v pořádku andrejko,to mi moc nevadí......Hádku jsi tím nevyvolala.Tak ok...????? *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • Andrejka10
    Páni lidi, mě se to teď líbí... žádný hádky jooo!! *3* *2* *5* *4*
  • Andrejka10
    Lucinečka: Jo... souhlas s kajuskou4. Ale nechci se navážet a rozvolávat hádky no... Ale jenom se tě zeptam: ty nerozumíš ani tomu "I love Miley Cyrus"? to znamená: Miluju Miley Cyrus. To vím a už moooc dávno! *3* *15* *4* *8* *16* *10* *11*
  • laduss
    není divu že tomu nerozumíš má tam chyby, člověk musí mít velkou fantazii, aby to přeložil :-D píše něco ve smyslu, že chce být MC nebo její nejlepší kamarádka, miluje její písničky, Miley je milá, úžasná a podobně, akorát by mě zajímalo jestli to "everithinks" napsala schválně *1*
  • hbdelfin
    jj, tweetuji dále a dále *3* *3* musíme sehnat hodně lidí *3* *3*
  • armenakos1
    LIDI POKUD MÁTE UČET NA TWITTERU, ROZŠIŘTE TENHLE TREND DÁL: #CzechSlovakiawantMiley

*14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • no já si mislím,že by to měl vědět armanakos *1* *2* *15* ten s ní přeci choodil *14* *14* *1* *1* *2* *2* *15* *15*tak se ho zeptej romajan *15* *15* já si mislím že by to moch vědět,když chodil s Miley.nebo se rozešli a Miley si ho nechala udělat??na to se teda zepnej armenakose.já jsem s miley nechodily *15* *15* *15* jo a mluvte tady o něčem vzrušujícím ne o tomhle:sakra! miley už zase klesá!byla miley někdy vůbec první v žebříčku??sranda?? tohle je sranda??.bavte se tu o miley ne o trapárnách co miley a nejen miley nezajímá.nezajímá to armenakose,andrejku,terku,mě,lenny,gaily a další.Tak čao a zeptej se armenakose!!
  • taky si mislím že to vistihla... *4* *4*
  • Tak.Tohle je česká stránka,ne anglická..!!!Navvíc Ti to ani nemůžu ohodnotit,protože ti nerozumím.......Tak to prosím přepiš do češtiny *9* *9* *9*
  • jo jo jo.. *2* *1* *15*
  • *2* *1* *15* *2* *1* *15* *2* *1* *15* *2* *1*
  • armenakos1
    "když už neumíš mluvit a nebo napsat normálně souvislou větu v angličtině.... použij google překladač"
    Typický případ je tohle --->
  • I love Miley Cyrus I want to be Miley Cyrus or I whant to her BFF(Best Friends Forever) *3* I love her song's I've got everithinks of Miley Cyrus! Miley do you here my! *1* I whant to be Miley Cyrus she is popular,nice,amazing and she got a nice photograpes!On Miley Cyrus it everythinks amazing! *1*
  • no to je mi taky jedno...takže sbohem *2* *15* *2* *3*
  • hbdelfin
    no, zatím se sem nikdo nechystá, tím tě musím bohužel zklamat...sice se různě objevují nějaké fámy o tom, jak někdo má udělat turné, ale nic není potvrzené a navíc to vypadá, že všichni budou mít dost napilno....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit