Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobre rano:) mohla bych vas poprosit o jeden HLAS na http://www.poslipolibek.cz/?visual=1521 moc prosim, budu vam hodne vdecna...dekuji :))*
  • armenakos1
    andrejko ale ted se musím zastat lucinečky, nechápu proč tady nějakej dospělej kluk píše že je mu smutno.. *12* a co mi jako s tím ??!! *12* když ani nenapíše důvod nebo tak něco tak je to trošec trapný *16*
  • Četla jsem, že se LOL vysílal v Indii, teď jenom čekat, až se to objeví na stáhnutí *4* *3* *1*
  • novalee
    Má krásnej hlas :) S takovou Selenou Gomez se její hlas nedá porovnávat, je neuveřitelná *3*
  • Andrejka10
    nééé to néééé! *1* *1* *1* *15*
  • Andrejka10
    přesně NO!!! Ale Lucinečko, ona se změnila (a dospěla no)! 1) nehraje v montaně 2) nosí odvážnější oblečky 3) má tatto a piercing 4) má drsnější hlas! Pardon, bolej mě ruce no ta papa lidi! *3*
  • Andrejka10
    Pane bože lucinečko: nech toho! Je mu prostě smutno a nwm proč vyjmenováváš selenu a spol. to se mu má stejskat po nich? Bože!! *5* *16*
  • armenakos1
    přesně *3*
  • ona se nezměnila,ale dospěla
  • Chybí mi ta Miley, která měla písničky o něčem, která u zpěvu nedělala pištivé zvuky, ta, která za každou příležitost uspět děkovala bohu a taky ta, která nikdy nechtěla kouřit a nosit příliš odhalené oblečení... Byla neuvěřitelná, zajímavá, byla originální, teď je to jenom kopie...
  • Noa pokom pak je Ti smutno?? Demi Lovato,Selena Gomez.....Billy Ray Cyrus??? *15* *1* *1* *2* *15*
  • A proč Ti chybý stará dobrá Miley?? Armenakos ji očaroval,spívá falešně,nebo není první v žebříčku???? Ale Miley tet poslouchám každý den,a nezměnila se...... *3* *4* *3* *4* *6* *6*
  • Chybí mi stará, dobrá Miley
  • A pro by jsme měly kdyš se nám třeba nechce..Bez urážky hlavně bez urážky.. *4* *3* *4* *3* *4* *3* *4* *3*
  • Seš chlap tak se snaž.. *1* *1* *1* *1* *2* *2* *2* *2* *15* *15* *15* *15*
  • Beru to bez urážky jen jsi mi to řekla....Já nejsem urážlivý typ.. *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* Prostě jen kámošky *3* *3*
  • dunajs10
    je mi smutno *9* *9* *9*
  • tak začneme? :D
  • Jang plně s tebou souhlasím..armenakos aby si se z tý Miley nepos*al *7*
  • Andrejka10 ty sem taky píšeš ty kecy o pravopisu ale jak tak koukám taky tady máš hrubky.Ách jo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit