-
lidi.. vyjste se asi všichni zbláznili že ?!! *16* co furt máte s tím že jí tatík proslavil ??!!! vůbec ne... to že jí bral když měla tak 11 nebo 12 na svoje koncerty o ničem nesvědčí, to by udělal každý táta!!! a do hannah montany se dostala s vlastním úsilím a bez táty!!! Miley si svoji kariéru, a ted myslím kariéru jako sama za sebe ne hannu, vybojovala uplně sama, procházela si tím, když jí bulvár za všechno odsuzoval atd atd... doporučuji si přečíst knížku milníky na mé cestě a hned se vám všem zavře huba. *5*
Co všechno dokázala ??!! takže kde mám začít, jezdila po celým světě se svým světovým turné, vyprodala několik koncertů, pomáhá různým organizacím, několikrát byla na Haiti s nadací Hearing Starkey, vytvořila svoji vlastní kolekci, natočila několik filmů (the last song, LoL,...), a mohl bych tu psát ještě hodně dlouho, ale vy vypatlaní blbečci nemáte o ničem ani páru, myslíte si že když znáte miley v hannah montaně nebo tak něco, tak znáte všechno ??!! tak to ani zdaleka!!! *16* *16* *16* a až ted jsem se naštval!! *16* -
duffik už se prober *12*
-
toho ona už dosáhla zlato *5*
-
Já jsem 8.1. kdy ty?
-
proč bych si měla myslet,že se vztekáš???opravdu pro mě nečekaný a nesmyslný komentář.a chtěla jsem se zeptat,když nám je 16,kdo je starší?
-
tak ok
-
vyjdi satane!!! *2*
-
a pro duffik: jestli si myslíš že se vztekám tak to se zdaleka pleteš, při tom odepisování se vám akorát směju *15*
-
a to mám nechat aby na diskusi miley ,když tady jsou fanoušci její, si psali nějaký hateři nebo blbci kteří bud napíšou jak miley není velká **** atd a nebo začnou srovnávat miley např. se selenou.. *16* miley je miley a selena je selena dopytle!!! *16* já vím že miley není dokolaná ale pro fanoušky je ten určitý vždycky dokonalý *12* a navíc když vám to tak vadí tak sem nelozte, nikdo vás nenutí aby jste sem chodili!! *16* já jen bráním miley to je vše! sbohem *16*
-
Pěkně napsané
-
promiň Tomáši, ale ty tady nerespektuješ pravidlo ,,Tohle je diskuze", protože kdykoliv tady někdo napíše něco špatného na Miley ty hned začneš mlet kraviny, jaká to není pravda a jaká je úžasná, ty vnucuješ svůj názor, ty nediskutuješ, protože kdyby jsi nad tím co ten daný člověk napsal trošku popřemýšlel, tak by ti došlo, že Miley není uplně svatá, a že její hlas není zase nějaký úžasný... Protože nikdo není dokonalý, sama Miley to říká, ale TY se s tím nedokážeš srovnat
-
já to brala skoro celý jako srandu ale ty z toho děláš 3.světovou *6* *6* *6* *6* ale to hned neznamená, že tady sedím jen kvůli TOBĚ!!!mám mnohem důležitější věci než nějaký armenakos..seš mi ukradenej.jen reaguji na tvé příspěvky.
-
tím chceš říct co?
-
já se nemusím propadnout ale taky mě nebaví tu sedět jenom kvůli tobě jak někdo víš... *7* *12*
-
neříkej,samozvolený vítěz víc jses propadnout nemohl
-
ty hádky mě přestávají bavit
-
já už vyhrál *5*
-
kdy začneme válčit???
-
já myslela ,že budeš naštvanej(předtím si byl docela naštvanej)Tomášku.:D
-
proč vždyt se normálně zeptal a já mu normálně odpověděl *2*