Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • armenakos1
    duffik už se prober *12*
  • armenakos1
    toho ona už dosáhla zlato *5*
  • duffik
    Já jsem 8.1. kdy ty?
  • duffik
    proč bych si měla myslet,že se vztekáš???opravdu pro mě nečekaný a nesmyslný komentář.a chtěla jsem se zeptat,když nám je 16,kdo je starší?
  • duffik
    tak ok
  • armenakos1
    vyjdi satane!!! *2*
  • armenakos1
    a pro duffik: jestli si myslíš že se vztekám tak to se zdaleka pleteš, při tom odepisování se vám akorát směju *15*
  • armenakos1
    a to mám nechat aby na diskusi miley ,když tady jsou fanoušci její, si psali nějaký hateři nebo blbci kteří bud napíšou jak miley není velká **** atd a nebo začnou srovnávat miley např. se selenou.. *16* miley je miley a selena je selena dopytle!!! *16* já vím že miley není dokolaná ale pro fanoušky je ten určitý vždycky dokonalý *12* a navíc když vám to tak vadí tak sem nelozte, nikdo vás nenutí aby jste sem chodili!! *16* já jen bráním miley to je vše! sbohem *16*
  • duffik
    Pěkně napsané
  • promiň Tomáši, ale ty tady nerespektuješ pravidlo ,,Tohle je diskuze", protože kdykoliv tady někdo napíše něco špatného na Miley ty hned začneš mlet kraviny, jaká to není pravda a jaká je úžasná, ty vnucuješ svůj názor, ty nediskutuješ, protože kdyby jsi nad tím co ten daný člověk napsal trošku popřemýšlel, tak by ti došlo, že Miley není uplně svatá, a že její hlas není zase nějaký úžasný... Protože nikdo není dokonalý, sama Miley to říká, ale TY se s tím nedokážeš srovnat
  • duffik
    já to brala skoro celý jako srandu ale ty z toho děláš 3.světovou *6* *6* *6* *6* ale to hned neznamená, že tady sedím jen kvůli TOBĚ!!!mám mnohem důležitější věci než nějaký armenakos..seš mi ukradenej.jen reaguji na tvé příspěvky.
  • duffik
    tím chceš říct co?
  • armenakos1
    já se nemusím propadnout ale taky mě nebaví tu sedět jenom kvůli tobě jak někdo víš... *7* *12*
  • duffik
    neříkej,samozvolený vítěz víc jses propadnout nemohl
  • duffik
    ty hádky mě přestávají bavit
  • armenakos1
    já už vyhrál *5*
  • kdy začneme válčit???
  • já myslela ,že budeš naštvanej(předtím si byl docela naštvanej)Tomášku.:D
  • armenakos1
    proč vždyt se normálně zeptal a já mu normálně odpověděl *2*
  • duffik
    armenakos1 neřeš to