Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • armenakos1
    pěkně směšnej příspěvek... jestli podle tebe neumí moc zpívat tak tvůj hudební sluch je pěkně zapadlej v zemi.. *16*
  • taky si myslím, že vrchol její kariéry byla třetí serie Hannah Montany, na víc fakt nemá. Je to pěkná holka, ale neumí moc zpívat...
  • Co máte pořád s těma 12ti letýma???!!!! *6* Prd víš o jejich mentalitě!!!! *8*
  • Tak toto je přehnaný!O armenakosovi si říkej co chceš,ale netvrď,že lidi 13- nemaj žádnou inteligenci!Se pěkně pleteš! *16*
  • armenakos1
    fakt si někdo myslí že mě dostane nějakej blbeček kterej se dá do anonymu a napíše si nick "armenakos je.." *15* *15* *15*
    trapáku
  • Nebrec si jen moc cholerickej z toho se vyspis... *4*
  • armenakos1
    bacha na to... slečna drsňák přišla *1* *1* *1* *1* *12* *11*
  • duffik
    1. kámoš bývalý správce mi aktualizoval jinej vzhled a možnost vidět kdomi dal hlas(i negativní)
    2. já vím kolik,,trapáků´´ to napsalo ale já píšu pravdu ty demente(ty mě znáš ,že víš jestli to moje ségra psala či ne??,já říkám pravdu)
    3. víš Kopeček je v Jihlavě blázinec,místo kam ty patříš.(kdo se vytahuje? jen ty)
    4. nehce se mi až do tvýho zapadákova vidět jen tvojí pos*anou občanku..
    mě do zadní části svého těla neposílej.....ty chujovino.
    já si nemyslim ,že jsem drsná ,já to vím.Nejsem typ holky co za každou pí*ovinu hned bulí.A víš co vrať se do zš tam tě naučí psát!(jestli tam jseš tak to je gol)
    5. běž si radši hrát s autíčkama a mě nech bejt ty zrůdo (nechci bejt sprostá)
    teď mi jen napiš jaká jsem krá*a atd...já se nerozbulím
  • prej do kin ani nepude vyjde rovnou na DVD *13*
  • jo bude mít turné po americe :D *1*
  • armenakos1
    miley aspon nepotřebuje z 80% svýho vystoupení vokalistky... *16*
  • armenakos1
    promin ale The Last song nic moc ještě nebylo.. *7*
    PS: ty o vrcholu kariéry něco říkej když jenom tvoje gramatika je v dost hlubokým propadu... *6* *16*
  • Milei cirus už lepší nebude ..myslím že prostě svuj vrchol karieri má už pár let *5* *5* *5* *5* největší byl snat film THE LAST SONG ten byl nejlepší *2* *2* *2* *2*
  • Selena sice neumí zpívat, ale Miley taky není zrovna úžasná zpěvačka ;)
  • armenakos1
    ten tvůj příspěvek je ale totálně k ničemu víš to ??? nemá žádnou cenu když si ho sem napsala.... *16*
    takže za prvé: "ukázalo se mi, že mám moc negativních hlasů" ??!!! to je co za chujovinu ??!!! *12*
    za druhé: tohle je ta nejtrapnější výmluva co muže někdo jako ty napsat.... ježiši kolik už tady přišlo takových a potom se bránilo že "to napsala moje mladší ségra"....lepší výmluvu nemáte ??!! *11*
    za třetí: myslíš si že si hrozně drsná když mě pošleš někam a já nevím kam ??!!!....lepší je když tě pošlu do zadní části tvýho těla a každej tomu bude rozumět.. takže se tu nemusíš vytahovat z nějakým Kopečkem... *6* *5* *5*
    a cuarto: tobě muže připadat cokoliv ale pravda je vždy opačná....chceš vidět občanku ??? tak si přijed !!! *16*
  • duffik
    No ukázalo se mi,že mám moc negativních hlasů od Tebe!!!A ještě něco.Úplně všechno jsem sem nepsala já,to moje mladší ségra.Protože nechci se pořád dokola odhlašovat a přihlašovat.,tak jsem se neodhlásila.No tak když jsem šla od pc tak mi tam vlezla a psala tyhle bláboly: ,,proč bych si měla myslet,že se vztekáš???opravdu pro mě nečekaný a nesmyslný komentář.a chtěla jsem se zeptat,když nám je 16,kdo je starší?+Já jsem 8.1. kdy ty´´?Protože je to můj datum narození.Ona by se s každým chtěla zkamarádit.Takže aby jste si nemysleli ,že jsem to psala já.

A Tome já se proberu,až ty mi nařídíš budíka.Patříš na Kopeček(co to Kopeček je,ví jen Jihlavák).

A ty zprávy psala taky ségra.Přiznala se.

Tome a vážně ti je 16???Přijde mi,že spíš 12.
  • Ahoj,
    chtěl bych se zeptat jestli někdo neví zda se Miley Cyrus v tomto roce nechystá na nějaké světové turné, při kterém by navšívila i Evropu?
    Díky
  • Hele já vím že Selenu nemáte rádi ale jsou lidi kteří jí rádi mají! Já osobně mám ráda obě a neřeším jaká je lepší nebo jaká lépe zpívá. Možná zpívá Sel přes playback ale to je jedno ne? Jejím fanouškům se to tak líbí tak proč by ste to měli řešit vy, ti kteří jí nemáte rádi??? Tak se začněte řídit tímhle: "Tisíc lidí, tisíc chutí"
  • armenakos1
    bloknout učet ??? já jsem ti nic nebloknul...maximálně tak správce... *6* *8*
  • dobrý tak akorát na odhánění myší *1* *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit