-
hela nemáš nivou fotku seleny G.???
-
jo konečně jsem skončily viď terko?!?
-
no nemusí to bejt zrovna miey cyrus, může to bejt třeba selena gomez! ale hlavně to potřebuju vědět, jestli přujede ňákej můj favorit! MOMOCINKYYYYY DÍKY *4* *4* *4* *4* *4*
-
ahojte smilers! nevíte jestli někdy přijede miley do česka, někam do prahy nebo tak, předem díkyyy!! *4* *4* *4*
-
Novej klip pro You're Gonna Make Me Lonesome When You Go je fakt boží! http://www.youtube.com/watch?v=I2wvaWTTmz8
-
hm, zajímavé.............................. nereaguju já už radši ti nic nenapíšu, a navíc si mi před chcvilkou psala že si nenapsala ani jedno slovo! Prej! sama se sebou mluvit nebudu! přestan mně hned vinit a přestávám reagovat! nemá to cenu!
-
Já tady vyvolávám hádky?:D hey promiň,ale já si stebou nemám absolutně co říct,pokud mě chceš tady komentovat,tak prosím,ale budeš si tu psát sama ze sebou:D! A navíc teď jsem ti neřekla ani jedno slovo..
-
no dobře tak mi bude 17 letos, ale laskavě mě nech bejt! Byla to minulost, a tohle je současnost a s armenakosem se už nehádám, s nikým se nesnažím hádat, snažím se polepšit, přestaň mě VINIT VINIT! Já reaguju negativně, protože mi leze prkem, jak to sem píšete, ty bys uďála též! A navíc tu vyvoláváš hádky a viníš mě, nevvinou (nechcu ze sebe dělat chudinku), mně laskavě nech a hajdy šupky ven, jdi si hrát na píseček! *15* *15* *15* *3* *16* *16*
-
promiň cože?:D tobě že je 17?:D:D tak to potom teda jo slečno :D Máš pravdu,spousta lidí se jmenuje stejně jako já,ale jedinej kdo tu nato vůbec nějak negativně reaguje seš ty.. a podle toho co jsem četla z minulejch příspěvků,tak bych se nedivila,kdyby to byla pravda,jelikož si se tady s každým hádala,ale mě už je to nějak jedno,třeba se pletu,třeba ne. Já se stebou o tom nějak extra bavit nebudu o tebe mi tu vůbec nejde ať si píšeš,nebo říkáš co chceš.. když budu něco po někom chtít napíšu vzkaz! A je úplně jedno jestli teď budu psát,nebo nebudu o Miley to je čistě moje věc. Ještě k tomu co jsi napsala o tý přezdívce..neberu ti to že si tam někdo dá přezdívku terka,ale to co tam bylo napsaný pod tím jmémen se týkalo mýho prvního příspěvku..a když jsem ty ostatní nepsala já,tak předpokládám,že někdo nebude takovej d*bil a nebude psát zrovna něco podobnýho a ještě víc přibarvenýho a navíc pod stejným jménem,to už by bylo trošku divný,ale jinak proti tobě vážně nic nemám,jenom mi to nejde dohromady to je vše..
-
počky mně z toho vynech holka... mě je narozdíl taky 17 a já jsem ty s***ky nenapsala!! milion milionů lidí se jmenuje terka, tekže mě nech bejt ju? terka je hodně oblíbený jméno a jak by se asi měla pojmenovat holka, která se jmenuje tereza a chce sem na miley cyrus diskuzi něco napsat? podle mě už jsem psalo milion terez! mě připadá, že ti sedmnáct fakt neni, to bys mě nemusela hned vinit a jak vidíš, milion terek existuje no a navíc si ve svým příspěvku nenapsala nic o miley!!!! dobře já ted zrovna taky ne ale to je proto, protože mně pořádně na***lo, jak mě viníš...! klid holčičko!!! *16* *16* *16* *16* *16*
-
Hele,taky jsem ti chtěla napsat na jeden z tvých komentářů,ale nešlo reagovat.Tak se na tvů komentář podívej: *15* *15* *15* *2* *2* *2* *1* *1*
-
Ježíš byl vtip, já vím kolik Tomovi je a že spolu nejsou, ale tak.. no neřeš
Mimochodem Tome, měli by jsme zase někdy popovídat :D -
víte jak se ted cítím když se na ty svoje fotky starý dívám ???!! si pamatuju když jsem je fotil jak jsem si myslel jak nejsou úžasný a ted když se na ně podívám.. říkám si: "bože, Tome, takovej trapas" *1* *1*
-
no ted každej uviděl když to stihl jak idiotsky jsem vypadal... božeee... já myslel že ta fotka už existuje jen v mé složce dokumentů a né ještě na netu... božeeeee *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
haha, včera jsem se na to dívala, jen jsem nic nenapsala, tak píšu teďka...haha, skvělá fotka to byla, než jsi si ji změnil... *1* *1* *1* aspoň víme, jakého fešáka to miley měla *1* *1* *1*
-
1551!
-
*1*
-
to asi né *1* já jen tak na potkání fb nerozdávám.. *8*
-
asi to bude takhle jednodušší,aspoň budeš vědět,kdo sem co píše ,takže jsem se registrovala a pokud tu budou zase nějaké příspěvky pod mým bejvalým jménem,tak stím už opravdu nic neudělám,akorád se potvrdí to,co jsem psala na začátku..no tož říkal jsi,že ta fotka je už stará:D takže předpokládám,že mi svuj FB asi nedáš viď..abych se teda mohla aspoň podívat,jak teď vypadáš:)
-
sám sebe jsem se zděsil *1* *1* *1* *1* když jsem tu fotku viděl :D