-
nejsem... na této fotce vůbec ne *5*
-
jinak jsem tě prostě nemohla najít,sice stará,ale jsi šikovný,podle toho jsem tě našla
-
božeee já ani nevěděl že tam ještě jsem.... víš jak staráá je ta fotka ???? OMG minimálně 4 roky :D :D :D :D
-
http://www.bravo.cz/lide/45258-armenakos1 pokud je tohle tvuj profil,na kterej jsem se koukala,protože FB jsem nikde nanašla,tak seš hezkej to je jediný,co tu kdy bylo odemě zveřejněno,já vím,že to asi nepobíráš,ale to už bude asi moje chyba no
-
počky ale já sem na mým profilu nikdy neměl svoji fotku ??? tak jak bych se ti mohl líbit ??? já to stejně trošku nepobírám holka *5*
-
vůbec nic,krom jednoho jedinýho příspěvku a to toho že se mi líbíš a nebylo to tak úplně psaný odemě,ale od kámoša,když viděl jak se dívám na tvuj profil a říkala jsem,že jsi hezkej,tak to sem napsal pod mou přezdívkou,ale o tom jsem věděla a nevadilo mi to,ale to že tu někdo píše že tě miluju a kotel po tobě jedu,a ještě k tomu je to nejspíš ta andrejka nebo jak to tu má,tak to mě sere
-
a tak co z toho si teda psala ?? abychom si to ujasnili ?? *7*
-
jo já vím,ale tohle co tu bylo psaný je sice pod mým jménem,ale odemě to není,zas nejsem taková,když někoho neznám,abych tohle psala
-
hej co to je jako ????: *1*
-
když si tady ted každej muže psát jako anonym tak potom ani sám nemůžu věřit nebo nevěřit co je a co není pravda.. *5*
-
až tak ?? ale podle čeho se ti můžu líbit ?? *8*
-
No no no sorry *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7*
-
hey holka já chápu,že se tady chceš zviditelnit..ae nemusíš psát tyhle kraviny za mě! napsala jsem jen jednu věc! a pak už jsem sem nepřišla a najednou tu vidím hromady příspěvku pod mým jménem....všímáš si toho,že když jsem to tzv. Já napsala tak jsi to komentovala jedině ty?? ..jako fakt promin,ale nepotřebuju aby tady za mě někdo psal takové sračky! když budu chtít tak mu to napíšu všechno sama,nepotřebuju ze sebe dělat nějakou trapku a přidávat sem takový debilní příspěvky.. promin ale fakt nevím o co ti jde..! navíc si asi všímáš,že já nepíšu jako ty.. a serenády skládat fakt nepotřebuju,klidně se zaregistruju není problém,ale už mě faakt sereš,jak sem píšeš za mě a děláš.že to všechno píšu já! fakt se uvědom a laskavě až tu bude zase náký taký podobný příspěvek pod mým jménem tak se aspon podepiš!
Mnoho lidí si z toho asi udělá p*del a nebude mi to věřit,nejspíš si řeknou,že jsem náká trapná 10 letá puberťačka..což není pravda,narozdíl od tebe je mi 17 a nenechám si tady od nikoho falšovat příspěvky! A pokud si i armenakos myslí,že je to všechno tady moje práce,tak prosím,ale opravdu to tak není -
jako sorry..sice je tohle napsaný pod mým jménem..ae tohle jsem já nepsala..psala jsem pouze to,že se mi líbí a že bych ho chtěla ae tohle,co je tu dál ne
-
mluvil tady snad někdo o tom že bych si ho chtěla vzít?:D:D ae v jednom máš pravdu neznám ho no:D
-
Ocenuji te *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
-
Taky jseme se musila zasmát,když jsem si to přečetla *15* *15* *15* *15* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* Je to někkdy tak vtipné,že s emusím zasmát...Není to ono když čteme ve škole Karkulína,tak se všichni ve třídě smějí,jen já ne a taky můj kluk Dominyk se nesmějeme........
-
Nevím co Ti na to mám říct... *13* *13* *13* *13* *13* Ale taky si mislím že miley v celku maká.. *3* *4* *3* *4* *3* *4* *3* *4* *3*
-
Smilers, Nezapomeňte hlasovat pro Miley v Žebříčku!
Stačí když pošlete sms ve tvaru: ZB 6 Z MILEY CYRUS
na číslo: 900 06 09 z česka. Ze slovenska: 6661
Prosím, Aspoň jednu sms .. Od maminky..od kohokoliv!♥
Pro Miley to uděláme, aby věděla, jaký má ůžasný fanoušky v ČR a SK! -
diiiikkkk