-
jo
žádné drby -
Blog
Ahoj chtěla sem vás pozvat na můj blog jsou tam novinky o všech celebritách a ty nejnovější!! Tak až budete mít někdy čas tak se koukněte na :
american-star-news
Děkuju -
my profile!
caw lidi ... jen vám chci dát takovou informaci ... to jsem já Tomáš kterej tady furt píšeš...ted už tu budu psát jen z mýho profilu ...tak abyste věděli...otázky, info a novinky...ptejte se když byste chtěli. *3* -
Nejlepší!
nám je 12 a píšem si sami text -
Jenom kopiruje Lady GaGa!!!
Nesnáším ji!!! *10* myslí si že když si obleče vysoké kozačky a kostým a zkopíruje tím styl Lady Gaga že je in no když jsem vyděla tohle http://www.youtube.com/watch?v=R5GkSW6UERY&feature=popular kopirka jedna (hned na první pohled to připomene Lady Gaga oblečení i ti tanečníci ty kostými vše ).... a taky je to pěkná citlivka když ji Ke$ha řekla že se jí nelíbí její hudba tak se pěkně urazila
prostě malý rozmazlenec *4* populární se stala jenom díky tomu stupidnímu serialu a stejnak ji cestičku určitě vyšlapál tatínek *8* *8* *8* -
-
Re: Jenom kopiruje Lady GaGa!!!
Možna Lady Gaga kopiruje, ale Gaga taky neni original, když se koukneš na hudbu ze 70. let funk např. skupina P Funk tak pak uvidíš koho tady GAGA kopiruje, jmeno taky okopirovala od skupiny Queen a pisničky Radio Gaga....takže bych o kopírovani pomlčela pač to co ma na sobě taky není z její hlavy ;) -
-
Re: Re: Jenom kopiruje Lady GaGa!!!
*7* Byla by jsi tak hodná a ukázala nějaký důkaz že Lady Gaga kopíruje? (oblečení, hudbu ....atd.) Všude se hovoří o tom že má vlastní styl jak má skvělé napady ovšem někteří si na ni vylívají zlost jenom kvůli tomu že si vzala kozačky a sítované punčocháče které měla na sobě i Madonna což je opravdu nepochopitelné tohle si na sebe už vzalo určitě mnoho lidí *9*
Její umělecké jméno ovšem není její work. To má na svědomí její ex přítel.
Fusari si rovněž připisuje zásluhu za vznik uměleckého jména zpěvačky, která se narodila jako Stefani Joanne Angelina Germanottaová. Při vymýšlení se prý inspiroval hitem britské kapely Queen Radio Ga Ga, mimo jiné proto, že mu Stefani připomínala hlasovým projevem zesnulého zpěváka Queen Freddieho Mercuryho.
Zdroj: Novinky.cz -
-
Re: Re: Re: Jenom kopiruje Lady GaGa!!!
http://www.youtube.com/watch?v=0JbU P-skb7E
Důkaz, nemyslim že kopiruje přesně věci atd, a to s maddonou mi je celkem ukradeny. ALe prostě už tu bylo plno hvězd ktery měli extravagantní styl....A jako promin jeslti někdo řek že ji hlasem připomína Freddieho Mercuryho tak to asi špatně slyšel...nechci bejt hnusna ale prostě Freddie byl a je hvězda....nechci Gagu nějak uražet, pravda nemusim ji...jenom sem chtěla říct že ani ona neni original v dnešnim showbusinesu jo, ale to co děla už taky taky prostě někdy dřív bylo! :)
-
-
-
Re: Jenom kopiruje Lady GaGa!!!
A na to si přišla kde že jí vyšlapával cestičku tatínek, to ona ho dovedla na konkurz jestli by tam s ní nehrál tak nevim co meleš, jo a zdědila po něm talent tak nevim o co ti jde plno hvězd to zdědí po rodičích,tak se klidni a radši dospěj -
-
Re: Re: Jenom kopiruje Lady GaGa!!!
Tak tomu by uvěřil jenom osel *15* určitě ji vybrali jenom proto že její papá byl někdo .... *9* ani osel by neuvěřil že by si někdo kdo vyhrál ten casting mohl mluvit do ostatních rolí to by určitě každy režisér i producent pořádně nakopal .... *8* *8*
-
-
-
O Miley
http://mileycyrus.banda.cz -
j
jen nejlepší *14* *14* *14* *14* chci být jak ona PODÍVEJTE SE NA SEBE A PAK MLUVTE!!!!!!!!!!!!!!!!! -
-
Re: j
přesně tak taky mám strašně ráda ty keci krásnejch holek (určitě víc než Miley) který tady komentujou něco o čem vůbec nic neví.... trošec demence no *3* -
-
Re: Re: j
ty nic neni
-
-
-
dobrá
Ahoj Miley je celkem dobrá. *4* -
MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!
MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ! *3* -
-
Re: MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!
Je ti dobře?? *7* *1* -
-
Re: Re: MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!
A Ty jsi v pořádku, Terezko? *3*
-
-
-
miley
podivejte se na muj blog www.mileysmileyfan.blog.cz