-
Co máme dělat proto, aby Miley byla opět na 1.místě v osobnostech?
-
-
chodit sem častěji ??? *7*
-
-
armenakos1 neřeš to
-
-
proč vždyt se normálně zeptal a já mu normálně odpověděl *2*
-
-
já myslela ,že budeš naštvanej(předtím si byl docela naštvanej)Tomášku.:D
-
-
tohle já nepsala!!!!!!
-
-
-
-
-
-
Hele je to pravda , máš krásný hlas si pěkná ale ted jak si se změnila!!! si tedkaj totálně jinší a chtěla bych aby si byla ta samá holka to co předtím! nejvíc ses mi líbila když si měla krásné dlouhé vlasy a jak ses chovala, ale ted jak ses ostříhala.... abych řekla pravdu tak ti to vůbec nesluší a chováš se jako kráva(soory *13* ) chci aby si byla slušná holka a chovala se jako člověk a né jako nějaká po*noherrečka!!! aj bych sa vsadila že každý si myslí to samé!! *9*
-
-
A napsdlo tě někdy že každý by se měl chovat jak chce on a ne jak chceš ty? ...je pořát dokonálááá:3 zkoušela sis někdey přeložit texty ? ne. tak nemáš vůbec co mluvit...SMILER 8 LET:3 FOREVER:**
-
-
Blog
ahooj tdy mate muj new blog davam tam dycky upa cerstve poznamky Miley z Twittru tk se kouknete budu moc rada *3* http://love-miley-style.blog.cz/ -
Miley mi nevadí, ale ty vlasy jí opravdu moc nesluší. Ale je to jen můj názor. *3*
-
-
jo takovej názor beru..bez urážek jen vyslovení svého názoru a né názor typu "miley vypadá s tím novým učesem jak ***" atd atd..
-
-
Přesně .... ať si každý nosí na hlavě co chce, hlavně že se to líbí jí. *3*
-
-
-
email
Mám mail na Miley a je pravýýýýýý:mileysmileycyrus.c yrus3@gmail.com.
Volala jsem s ni pres webkameru a je to ona!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* -
-
Re: email
Děláš si srandu? -
Re: email
jo a ten mail pravý není mám ho už měsíc a je ten holka která si na mail hraje mno tyhle kotakty mám vyzkoušená!...
-
-
blog
Podívejte se na můj blog prosím http://mileycyrusfanss.blog.cz/ -
úpravy
jde někomu upravit diskografie??? *7* -
-
Re: úpravy
to muže jen správce..který to založil.. *4* -
-
Re: Re: úpravy
tak by si jí měl upravit protože nemá album robot ale cant be tamed *9*