Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proč ses tak změnila? Před tím ses mi ještě líbyla,ale ted ani náhodou! její vlasy *11* ,její chování *11* ,její videa *11* ,její konzert *11* ,její oblečení *11* .
  • nikolennkaaa

miley..

ahojda lidi newím co tu pořát řešíte ani neznáte vůbec miley jaká je doopravdy a pomlouváte jí tady já vás fakticky nechápu ..a já myslela že je to jen pro ty co selenu mají rádi .. ale i když je to váž názor já vám ho neberu..tak si v tom pokračujte dál když vás to tak baví..zatím čauky
    *3*
  • hej lidi mo je milovaný

Hi people...
    Lidičky sem ráda že vy jste rádi že znate a máte rádi Miley Cyrus... je to ta nejlepsi holka na svete co znam a neznam zadnou lepsi...souhlasitze se mnou???? doufam ze jo....miluju vás.....
  • niki11

blog

Prosím podívejte se ma muj blog http://wwwlovemileycyrus.blog.cz/
    Moc vám děkji
  • meteora

Hannah Montana forever

Ty její nové písničky jsou fakt dobré. Už mám album a moc se mi líbí! *1*
    • Re: Hannah Montana forever

jo je Boží!a to dvd taky!!! *15* *3* *5*
  • nikolennkaaa

miley..

srry tam má být miley..v tom dlouhým odstavci.. *1* *3*
  • smileyteri

kniha

dostala jsem tu knížku Milníky na mé cestě je super!!! *4* *4*
    • disney.stars.fan

Re: kniha

Já už jí mám taky doma..x)
      • sweet.anne

Re: Re: kniha

Já ji mám taky.. ale v originále. Je to podle mě lepší, koukla jsem se na net, a v české verzi tam dokonce napsali Miley CyrusOVÁ. Nechápu, proč za všechna cizí jména dávají tu pitomou českou koncovku -ová. *8*
        • elis66

Re: Re: Re: kniha

mě ještě nepřííííšllaaaaa ale těším se na ní, ale taky sem si jí objednala v češtině..chtěla jsem v aj kůli těm změnám do češtiny, ale nakonec to nevyšlo...
          • Re: Re: Re: Re: kniha

Hele kde jste to obědnaly?
            • hudy

Re: Re: Re: Re: Re: kniha

Objednaly, dámo, objednaly! *13*
    • sweet.anne

Re: kniha

,,Milníky na mé cestě"?? *1* *1*
  • kdo s ní sympatizuje,tak absolutně nechápu :D mám z ní tak akorát zvedáka, když něco čtu na netu *7*
  • miley11cyrus

nej

miley je nejlepšííííííííí *1*
  • tss...

a proč bych měla??je to snad tvoje věc?!laskavě se starej o sebe a nenavážej se do mě joo!! *15* *16* a oprava má tam být mi!!s i!!
    • 8.ball.8

Re: tss...

Misis Džeksn, nezaplavuj diskuzi Tvými trapnými výlevy, a pokud mi něco chceš, raději to mi to napiš do vzkazníku, ano? *16*
      Nechovej se přece jako malé dítě. *1*
      • veveruruskaska

Re: Re: tss...

jedinej kdo má trapný výlevy seš ty
      • Re: Re: tss...

seš prostě inteligentní maGOR!!!!víc k tomu dodat nemůžu!!každýmu tu říkáš že je malé děcko,když seš jím sááám!!!!! *15* *15* nebo aspon to tak vypadá, na ty tvoje hloupý kééééééécy!!! *9* *15*
        • 8.ball.8

Re: Re: Re: tss...

"maGOR" To je něco novýho, né?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit