-
song
Ahojky moc se mi líbí song Cant by tamed -
-
Re: song
Jou ten je upééé nejkýý :) pořád ho poslouchám :)
-
-
fanclub
Ahoj všichni. Jestli máte email seznam, prosím staňte se Mileyným fanouškem na Super.cz. Díky moc, papa -
závidet jo??
prosím tě a co jí jako závidíme??teda ty ses fakt tak natvrdlá bo co jako??to vy spis mikovi závidíte!!!protože mu závidí hrozně lidí a pár jich je i z vás!!protože mu je závidět aspon co!!!!ale jí??ne ani nahodou hadry,zpěv atd..ne je to obyč holka která si hraje na zpěvačku!!víš ty natrvdlej mozečku... *1* *9* -
-
Re: závidet jo??
a ty mrs.jackson taky nemusís urážet nekoho koho ma hodně lidí rádo!!! urážím snad jacksona??? -
Re: závidet jo??
tvoje stupudní řečičky sou až k zasmátí..Mám rada Jacksona takže ho nechci urazit ale tohle cos tu psal/a je hodně trapný...Jestli nevíš každý je obyčejný a jestli je slavný tak je no a?stejně je to pořád obyčejný člověk akorád slavější bohatší možná i hezčí když tě vizážisti namalujou!!A co chceš potom záviděl Jacksonovi?no řekla bych že jenom zpěv..(to není nic proti němu)a Miley je ůplně to samé!!Ikdyž ty její hadry nejsou někdy pěkný což nebyly ani u Jacksona tak nevím co máme my mu závidět!!Chápu že je to tvoje nej osobnosti asi...Ale zamysli se nad svojí tupou hlavou a nepiš tu hovadiny..když ta tvoje hvězda není o nic lepší!!!!! -
-
Re: Re: závidet jo??
souhlasím s tebou presne tak kazdý at si vypadá jak chce ke me promlouvá mileynina hudba a to ze mluví sproste ji omlouvá puberta jackson byl super hlavně jeho pohyby zpěv a klipy ale měnit se neměl byl krásný jako cernousek a už tady take pi..vi.. nereste vzdyt je na kazdém kdo se mu líbí a kazdému se taky líbí jiný styl tak nam nikoho necpete jak by bylo vám kdyby vám napriklad rikali jezis ten eminemje pi... a y ho měl ráádí vždyt toradeji at pak ty celebrity prestanou zpívat když je furt nekdo buzeruje
-
-
-
Miley vopruz je děs..
Hele chcete jí taky tak říkat?*4* -
-
já ANO *3*
-
-
Tak to je fajn*5* hele můžu si tě přidat do přátel?
-
-
-
Zdarvím všechny fanoušky Miley,
potřeboval bych poradit. Chtěl bych si koupit knížku Milníky na mé cestě (v češtině), poslední verzi s tímto přebalem: http://www.childrensclassics.com.au/media/ccp0/prodlg/miley-cyrus-miles-to-go-paperback.jpg ale nemůžu ji bohužel nikde tady u nás najít. V Americe nebo Anglii ano, ale tady, v češtině ne. Vždycky mi vyjede jen starší verze s tímto přebalem: http://nd03.jxs.cz/433/924/4d1d004e5b_62564496_o2.jpg
Nevíte někdo o nějakém e-shopu, kde bych tu poslední verzi sehnal, nebo jestli je u nás vůbec k sehnání?
Díky -
-
ahoj :)
bohužel s tímhle ti nepomůžu, to, na co dáváš odkaz je nejnovější verze, která zatím vyšla pouze v USA a v UK...do češtiny zatím přeložená nebyla a tak jen nezbývá než čekat, pokud se vůbec přeloží... -
-
Ahoj, děkuju za odpověď. Jestli se můžu ještě zeptat tak tedy nejnovější verze u nás v češtině je zatím tahle: http://nd03.jxs.cz/433/924/4d1d004e5b_62564496_o2.jpg ?
Díky. -
-
jo, u nás je jen tahle verze...
nemáš zač :)
-
-
-
-
heazydecay
a ví někdo icq nebo něco takovího na miley -
-
Re: heazydecay
jj -
-
Re: Re: heazydecay
jejda ničemu takovýmu nevěřte to určitě nejsou pravé kontakty na Miley
-
-
-
...
Tato nevyspělá a nepovedená generace už poslouchá jenom miley cyrus nebo justina bobra (biebra) atd.
KISS jsou opravdu skvělí aLE to se vy nikdy nedozvíte protože posloucháte TOHLE!!! -
-
Re: ...
no jo prosimte kdyby tady kiss zitra nemeli koncert tak si na ne ani nevzpomenes...nerikam ze kiss nejsou dobry jo sou..ale nemusis nam to sem cpat....a urcite se nevali doma na gauci...to jako sam musis uznat ze bejt celebrita a pak se valet na gauci opravdu nejde..x) -
-
Re: Re: ...
Ehm já nejsem chlap ! Oni měli koncert a proč si myslíž že tu o nich píšu jen kvůli tomu že mají 2 koncerty v čr ? -
-
Re: Re: Re: ...
tak sem zapomela napsat na konec sam (a) tak sorry....ale nevim proc to sem pises a nechapu proc by sme nemeli znat kiss jako kdo nezna kiss tak asi nezije....!!! a to ze posloucham Miley neznamena ze se mi Kiss nelibi treba pro tvoji informaci ja na takovejhle kapelach vyrostla pac je posloucha muj tata....takze mi ver ze vetsina lidi co posloucha Miley nebo Justina 100% ví kdo to sou Kiss x) -
-
Re: Re: Re: Re: ...
jo a taky si většina z nich myslí že to sou teplouši i když nejsou -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
Jo myslím že KISS jsou opravdu dobří. A souhlasím že můžeš poslouchat Kiss i Miley. Já třebA poslouchám Kabáty a Miley Cyrus což je ale uplně jinej hudební žánr....Mám ráda Pop a rock...Sice Miley mám ohodně radši no..... *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: ...
to ja si teda nemyslim...a jak uz sem rekla Kiss mam rada a vzdycky budu...
-
-
-
Re: Re: Re: ...
k tomu oni měli koncert i 21.5
-
-
-
-
Ahoj lidi,dívali jste se někdo na Teen Choice Awards? Já bohužel ne :/ Jinak Miley vyhrála dvě ceny,ale bohužel si je nepřevzala.Škoda.Dva měsíce jsem se těšila na to,až ji uvidím v nějakých nádherných šatech a ono nic.Fakt škoda.Snad se bude moct zúčastnit příští rok a já se konečně dočkám :)
Jinak si úživejte prázdnin a hezký zbytek dne :) -
-
Ahoj, já jsem se dívala a je velká škoda, že tam nebyla, ale viděla jsem, že vyhrála jen jednu cenu za Choice Female Hottie. Ale i tak slušné.
-
-
Oni tam právě nevyhlásili úplně všechny ceny.Ta další kterou vyhrála byla Fashion Icon.Vážně doufám že se příští rok zúčastní.
-
-
Ale zase na oficiální stránkách Teen choice awards je, že cenu za fashion Icon vyhrála Katy Perry.
-
-
Ale máš asi pravdu, viděla jsem už několik článků, že to ona vyhrála. Takže je to super. *1*
-
-
-
-
-
emerson
prihlaste se na emreson hatcher a pridejte se do klubu pls -
HM 4
http://demdemilovato.blog.cz/1006/h annah-montana-forever-exlusive-phot oshoots
fotky Hannah Montana 4 season- Forever- promoshoots -
-
Re: HM 4