-
Goosebumps :D
http://www.youtube.com/watch?v=KPtL Z5MXZOA&feature=player_embedded#at= 27...... od 3:06 do konce neuvěřitelný zážitek :-) do té doby taky ale v 3:06 mi naskočila husí kůže na 1 minutu a 9 sekund :) -
-
Re: Goosebumps :D
nemužete to napsat srozumitelně??????? -
Re: Goosebumps :D
Přesně to video už sem viděla... je to prostě užasný.... ten její hlas :) :) -
-
Re: Re: Goosebumps :D
áno -
-
Re: Re: Re: Goosebumps :D
Moc se jí povedla, nicméně, mám strach o její hlas, protože na některé písničky už nestačí tak jako dřív -
-
Re: Re: Re: Re: Goosebumps :D
Chtěla bych jí u toho vidět naživo *14* To by muselo být ještě lepší. Je fajn, že to je natočený profesionálně bez uřvaných fanynek. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Goosebumps :D
ukázala jsem to ségře(je taky fanynkou miley) a ona jen řekla-co to je? vždyť jen řve a nezpívá,to se ji fakt nepovedlo...v tu ránu jsem ji jednu vlepila, ani jsem nad tím nepřemýšlela, prostě ji přiletěla ode mě facka, protože tohle je úžasnej výkon, miley je prostě úžasnej talent!
-
-
-
-
-
-
to maš pravdu caroline ja sem ji milovala ale deďka ji nešnašim škoda že to nečte
viděla by jaka je ňicka c prda -
-
kdybys ji tak milovala jak tady říkáš, tak by se to nezměnilo kvůli tomu co teď dělá. a že je nicka? holka prober se, že to říkáš ty tak to neznamená že to tak je *3* *3*
-
-
Bléééé!!!
Můžu se zeptat, proč to pořád mažete?? Se za ni tak stydíte nebo co??:D...to je ostuda.... I když to smažete, tak to beztak smrdí, ten sprcháč!!!! Jak zvratky!!! A ona s tím, protože seb tím mydlí a každej kluk ji proto pustí k vodě!!! -
-
Re: Bléééé!!!
:D...to opravdu je myšlení!!...vždycky to smazat, když stejně to sem dáme zase! tak to tady nechte a nebude vás to otravovat že pořád musite mazat nějakou diskuzi!! .... *5* *3*
-
-
Fly
Tohle je jako zpěvačka? http://www.youtube.com/watch?v=vOsl eJ36fwM *1* -
Měla sem ji ráda ale co teď děla je už moc erotické
-
je to pro cool
vše co si napsala je pravda::)takže se tě zastanu..protože máš pravdůůůůůůůůůůůůůůco ooooooooooooooollllllllll *3* *4* *14* -
-
Re: je to pro cool
moje rec!!:=) *15*
-
-
Grrr
Grrr! To mě s*ere! Strašně ráda bych hlásla pro Miley. Jenomže u mě na počítači můžu hlasovat jen jednou *9* -
-
Re: Grrr
jo mám to tak taky.ráda bych pro miley ještě hlasovala.ale už BOHUŽEL nemůžu. *9* -
-
Re: Re: Grrr
Aspoň nejsem sama *9* Utáty mi to v poho šlo jak u něj na PC atak u ségry, ale umě doma ne. A než se dostanu k tátovi tak ta anketa skončí -
-
Re: Re: Re: Grrr
já už přišel na to jak tu anketu obelhat ale víckrát mi to nejde..hlásnul sem tak 10 max...ale víc už mi to nejde.. *16*
-
-
Re: Re: Grrr
Aspoň nejsem sama *9* Utáty mi to v poho šlo jak u něj na PC atak u ségry, ale umě doma ne. A než se dostanu k tátovi tak ta anketa skončí
-
-
-
Choďte už s tým do riti -.- je sama sebou! už nechce byť Hannah Montana! lebo mala len 8-10 ročné fanušičky... vidno že tomu trt rozumiete *16* choďte sa rozplývať na RL a jej dajte svätý pokoj !!!
-
-
SASORI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
*8* *8* *15* *15* *1* *1* *4* *4* *5* *5* -
-
no co, potkala jsem spřízněnou duši! *3*
-
-
cože? *2* *15*
-
-
anonym má na profilu Sasoriho a to je jeden týpek z Naruta
-
-
aha *4*
-
-
-
-
-
přesně tak!! *16*
-
-
vse nej myley me se sice ted moc nelibi vic se mi libila předtím ale souhlasim s klarou je sama sebou a do toho by ji nikdo nemel mluvit
sam sebou by mel byt každý -
-
děkuji *3*
-
-
-
-
NEUMŘE
No určitě,nic si stoho nedělejte,Miley neumírá! *9* -
-
Re: NEUMŘE
přesně
-
-
...
pro mimisek:hele kdo nam proste bude odpovidat tak je to velka PI.....ehm ehm!! -
-
Re: ...
ty si tu *7*
-