Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • alusqa99

Hlasujte

Hlasujte

http://tweeter.faxo.com /Top_Miley_Cyrus_Country/2010/01

Do kdy se hlasuje za Leden? Výsledky budou už zítra nebo až v Pondělí??
    Hlasujte i za Únor prosím.

http://tweeter.faxo.com/Top_Miley_Cyrus_Country/2010/01
  • Hello

Hello.I'm Miley Cyrus.Shall I you like but is not very good behind me issue!!!!!!How are you?I'm fine.Bye bye
    • Re: Hello

Hi,My name is michael jakson to dokaze napsat kazdej vy jste vsichni tak trapny vy co predstirate ze jste miley cyrus miley cyrus by sem nesla nestracela by tady cas vzdyt je porad na koncertech
    • muhi

Re: Hello

Hello! I'm Hilary Duff!
      Vidíš? Tohle může napsat každý ... Pochybuju že Miley se zajímá o takovou nezajímavou zapadlinu jako je česko. *1*
    • miley11cyrus

miley cyrus??? *15* *15* *15* *15* *15* *1* *1* *1* *1* chachacha .I am emily osment. *1* *1* *1* trapnýýýýý
      • prochazkovalenkalenka

Re: Re: Hello

a já Britney Spears
      • miley11cyrus

Re: Re: Hello

slovensky a ted anglicky to mohu sem taky napsat *1* *1* *1* *1*
    • nicky0012

jo takže když jste neuspěly slovensky tak melete angličtinu jste ubohý tohle by poskládala i opice anglicky takže to není žádnýb oběv miley nemá čas chodit se dívat na týto dizkuzi jsi trapná tak už to jednou pochopte ne? *15* *16*
  • Smileys

čau lidi.jak vzala miley na pódium tu malou holku bez vlasů to bylo super co?chtěla bych bejt s miley na pódiu *1* ale ne mít rakovinu jak ta holka *9*
    • Re: Smileys

JO TO BYLO PĚKNÝ.CHUDÁK HOLČIČKA.OD MILEY TO BYLO OPRAVDU MOC HEZKÉ S TOU PÍSNÍ THE CLIMB.
      • smileyteri

Re: Re: Smileys

Bylo to moc krásný, je mi strašně líto tý malý holčičky a je to od Miley strašně hezký co udělala.

Bylo to fakt krásný jak tam vzala tu holčičku s rakovonou (chudák) *9* a zpívala jí ´the climb když tak ten koncert udělala Miley pro nemocný děti a ještě tam s ní byli Jesse McCartney, Demi Lovato a na konci i Jonas Brothers. A jinak se ten koncert jmenuje concert for hope
      • Re: Re: Smileys

myslim že Miley udělala krásný gesto.hele a četli jste tu mileyinu knížku milníky na mé cestě?já jo a strašně se mi to líbilo.je to super knížka.líbí se mi tam i ty fotky. *4* *3*

Kde a kdy vezme Miley nějakou malou holku na pódium?
      • Re: Re: Smileys

je to na youtube.něco jako:koncert for hope ne bo tak neco
        • Re: Re: Re: Smileys

Díky moc. Je to moc hezký! Takový smutný a dojemný
  • VÁNOCE

PŘEJI MILEY A JEJÍM FANOUŠKŮM KRÁSNÉ VÁNOCE. *4* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK.THE END.
    • Re: VÁNOCE

tobě taky *1*
      • Re: Re: VÁNOCE

tobě taky..:))
  • Miley Sem měla moc rada ale tet to přehaní až moc :DD a na prvním mistě by měla byt martina stoessel a ne ona
    • ne lodovica comello a tini tam nema co delat vsichni ji mate radi jen kvuli tomu ze hraje violettu jen si to priznejte
  • nesnáším tě miley *16* *16* *16* *16*
    • A já nesnáším tebe *3* .
      • však je hrozná to nikdo nepochopí nebo co *8* *8* *8* *8*
  • hej miley umis hezky zpivat ale ty kratky blond vlasy ti neslusi hezci byli ty dlouhy hnedy
  • tetka.betka

Hanah Montana The MOvie

Hej sice nejsem moc velká fanynka Hanah, ale ten film je úžasný, božský, všem co nebyly, doporučuju, smíchy jsem začala brečet v té jedné scéně, ti co viděli ví :D prostě Božííííííí :D :D :D mooc super
  • zanesskaaaa

!!!!!! - doplnění

Nechci, aby jste ho milovali, ale pokud v něm vidíte jenom ubožáka.. tak si to nechte pro sebe.. a je mi uplně jedno, že máte rádi Miley (taky si jí ráda poslechnu).. ale opravdu nechoďte k nám, nás to zraňuje.. už jenom to, že zemřel je pro nás hrozná ztráta.. Děkuji!!
    • hannah54miley59

Re: !!!!!! - doplnění

a jakože my nesmima na MJ a ty zase nesmis na miley???????tak abysi věděla(my tady víme,že je miley cyrus nejlepší)takže ty,už sem taky nechod di za za svým ,,majkím,,ja ho nemusím *5* *5*
      • mylove

Re: Re: !!!!!! - doplnění

hele hannah54miley59: nic proti ale seš vadná tak Michealovi nepiš že ti nevadí a nic proti němu nemáš když tady píšeš,že ho nemusíš !!!!!!!! Docela si protiřečíš!!!!!!!!!! Nic proti Miley nemám a omlouvám se všem fanouškům moc protože je fajn a má dobrý písničky tak sorry za toto zůstań tady a neotravuj fanouška Majkího ty Hanno Montano *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
        Nic proti Miley ale štvala mě ta dotěrná fanynka!!! *3* *3* *3* *3*
      • zanesskaaaa

Re: Re: !!!!!! - doplnění

Ne jenom jsem Vás slušně poprosila aby jste nepsali sprosté urážky, pokud ho máte rádi klidně si tam jděte a pište si s námi.. ale neurážejte ho prosím!!.. a ty hannah54miley59 buď tak laskavá a neotvírej si na mě tu tvojí nevymáchanou pusinu.. a za svým Michaelem si půjdu to se neboj!!
        • mylove

Re: Re: Re: !!!!!! - doplnění

Nechápu proč navzájem urážíte své idoly ty zanesskooo ne ale to vám není trapné??????? Každej je jinej nic proti ale taky si osobně myslím,že se nevyrovná ZATÍM Mickla fakt nemá je mladá a on jako on se narodí jednou za tisíc let a to je fakt nejsem jeho*16* žhavá fanyka tak to říkam nestraně. Tak se nehádejte je jedno kdo je lepší ale co dává svým fanouškům jaký pocit atd!!!!! Tak čau a nehádejte se *13*
          • luluvamp

Re: Re: Re: Re: !!!!!! - doplnění

zanesskaaaa-souhlasím!

hannah54 miley59-jsi málá a hloupá
            • Re: Re: Re: Re: Re: !!!!!! - doplnění

Když ti Miley prijde takova,tak proc lezeš na jeji stranky!!!!!!! VZKAZ PRO TEBE:TY SES TAKY HLOUPÁ,ALE HLAVNE SES BLONDATA!!!!!! *1* *1* *1*
            • mylove

Re: Re: Re: Re: Re: !!!!!! - doplnění

jj přesně
  • Haaha

Tak teď lidi jsme vyzráli na všechni padělky ..!! Skype američani mají icq nemají ale něco vám povím!! vjistila jsem si na twittru co mají za správy chat a oni mají Windows Live messager!!!!
    • Re: Haaha

http://home.live.com/ a tady si to mužeš stáhnout a já du hledat Miley

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit