Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Fakt prča!! :D http://www.youtube.com/watch?v=tBi0CROKjz0&feature=related a kdo je teda lepší? *2*
    • Dík, nco takovýho jsem právě hledala, už mě štve jak každy Miley obviňuje že někoho kopíruje, jako by to beztak nedělali všichni.
  • tak vidím, že pár lidí se tahle diskuze znechutila. Například tady byl armenakos,andrejka,kajuska,hbdelfin, ale teď kvůli vašem nemožnejm hádkám vodut vypadli a každý asi ví proč! Prtotože se tady hádáte každý se může řznout o miwér mí mamce se to už stalo. A to hned neznamená že neumí v kuchyni"!!! Navíc ona ani nechtěla miley provokovat no dobře tak tu podpsrenku si nebere naschvál, ale myslim že to jak měla vyholený klín to ani nechtěla udělat!!!!!!
    • hbdelfin
      já sem skoro vůbec nechodím, protože mě to tu prostě nebaví, samé hádky a prostě se to nedá vůbec vystát...všichni po sobě štěkaj jako nějací puberťáci...prostě lidi, co se na tohle vykašlat? každý máme rádi někoho jiného, nikdo, ale opravdu nikdo není dokonalý a hlavně je každý jiný a má svoji hlavu a nikdo by mu neměl mluvit do toho, co dělá a jak se chová...celebrity mají tu nevýhodu, že jsou pod dohledem médií a vše, co se s nimi stane, hned se všude ví, ale bulvár většinou má jen 30% pravdu a prostě dohadovat se o něčem zde je to tak, nebo tak prostě nemá cenu, pokud nevím pravdu, tak se prosím zklidněte
    • Tereza
      Tady vůbec nejde o to, že se řízla, ale o to jak je z ní hned dělaná nějaká chudinka, která musela s polovinou rodiny s prstíkem na šití. No bože. Sama říkáš, že se to stává běžně a píše se někde o tom? Nepíše. Musí svět vědět o každým jejím prdu?
      • Ejki
        říznutí je hoodně všeobecný..buď se řízneš trochu nebo fakt hodně..inteligente
        • Tereza
          No jéjda, jakoby po světě nechodili horší věci. Komediantka.
          • armenakos1
            ale tak je to u každý osobnosti... že cokoliv se jí stane..i maličkost tak to media a paparazzi hned ví a zveličují....až pochopíš tento svět tak potom přijd a mluv ;)
            • armenakos1
              když ti připadala o ničem tak proč si jí četla ?!!! ty si fakt natvrdlá! *12*
            • Tereza
              Tomáši, nepoučuj. Tahle zpráva byla prostě o ničem. At' už to někdo zveličí nebo ne.
  • nespesna

blebleble

rači tady nepiš.
    • wojta_sek

Re: blebleble

jeziss ty si taky co zac nespesna *15* *15* vzdycky napises tak jedno nebo tri slova a to este samostatne ze ani nevime k cemu to patri *8* *8* podle tech kratkech vet typuju ze ti je nejvic 10 *15* *15* a to nepocitam tu kocickuuuu *15* *15* *15* v profilu bez ratsi k babicce aby te pohlidala *15* *15*
      • vininka

Re: Re: blebleble

hele nenavážej se pls do někoho koho neznáš...třeba jí je deset no a co že tam má kočku? někdo rád autíčka, panenky, něco jinýho a někdo kočky
  • alusqa99

Happy Bitrhday

Happy Birthday Miley *14* *14* *14*
    Ty jsi božííí *14* *14* *3*
  • Čauky, já jsem si čeetla ty komentáře a myslím si, že to co psala ta holka o tom, že je Mileyna BFF, tak třeba je co vi víte , ale to jsem nechtěla psát , tak pojdme zpátky k věci, já jsem byla na jejím koncertě a ona umí zpívat a ta fotka, kde miley vysstrkuje ty kozy , tak to je fake a myslí si, že je hnusné , jak o ní říkate že štětka, prostitutka atd...
  • ..

wow,koukám že mileyfans vs. michaelfans je jako vanessafans vs. ashleyfans..
    • Re: ..

a jaky? my uz sme to vyresili my sme se jenom tak hadali ale ted sme se udobrili
      • Re: Re: ..

aha tak to je super *4*
  • devilishsmile

??

Jenom otázka.. Kdy bude So Undercover a LOL v oběhu?.. Bude to v kině? Kdy to bude k sehnání? Jestli někdo víí, napište prosím mi do zpráv...děkují :)
  • Všechno nejlepší!!! :-D :-D :-D :-D
  • !!!!!!!

you have a profile on people.cz please write off you really cool girl!
  • hbdelfin

podpora z USA

ahoj, tak tedka jsem hlasovala, dala jsem asi 200 hlasu, ale mam skvelou zpravu, mam zname v USA a ti slibili pomoc, kdyz my jsme spali, tak oni naklikali asi 600 hlasu a hodlaji v tom pokracovat, tedy pokud pry chceme...
    • armenakos1

Re: podpora z USA

jo to by bylo super...takže pokud to doženete... tak vám pomužu znovu i já.. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit