Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • addlevel

nový dům

ten její nový dům je boží ale na mě trochu velký asi bych se tam bála a stál 3,4mil dolarů tyjo to je kolik 60mil.? a má tam i kurt na tenis *4*
    • Re: nový dům

jak vypada ten jeji novy dum?mas alespon foto? *7* *4* *4*
      • brutus7

Re: Re: nový dům

podiv se tady http://hollywood-stars9.blog.cz/100 4/miley-ma-novy-dum
        • brutus7

Re: Re: Re: nový dům

ted sem si toho taky vsimla dala sem vam spatny odkaz ten je na jejich spolecny dum
        • brutus7

Re: Re: Re: nový dům

vymaž si tam tu mezeru mezi 100 4
          • Re: Re: Re: Re: nový dům

...díky.... *4* *4*
            • hbdelfin

Re: Re: Re: Re: Re: nový dům

jo, a smazte tam tu mezeru mezi f a 0
            • hbdelfin

Re: Re: Re: Re: Re: nový dům

ne,pockejte,tn odkaz neni na jeji dum,jeji dum najdete na http://www.imagebam.com/image/9f0ef 075422656 je tam i kde bydli jeji rodina
            • Re: Re: Re: Re: Re: nový dům

není to nákej fejk že by měla vlastní dum
  • ta její kniha je skvělá *14*
  • hannah-montana-miley-cyurs

Ahoj

Ahojky jsem nová fanklubačka a jsem tu poprvé ... nemohl by mi někdo neco tu ukázat? *3*
    • Re: Ahoj

a co bys chtela ukazat???
  • hannahmontana1317

Tady se to rozjelo

Já čumim.Tady se to pěkně rozjelo.Všichni v této diskuzi mají něco proti Miley.Nemusíte na ní hned nadávat.Jasně,chápu,každej má svůj názor,ale ona vám nic neudělala.Než začnete na ní nadávat,tak se nad sebou zamyslete a položte si pár otázek.Např.:Znám jí tak hodně aby sem jí mohl/a nqadávat?Udělala mi něco?
    A až si zodpovíte tyto snadné,pro někoho obtížné otázky,tak pak teprve můžete třeba na ní nadávat a nebo naopak jí chválit.
    Ps.:Neberte si to osobně.
    • anett96

Re: Tady se to rozjelo

hle máš pravdu...ty si to taky neber ve zlém kdyz si tak zacla stema otazkama co treba ty znáš ji tak dobre ze ji musis obhajovat?????? poznala si ji osobne????? takze radsi tise jo? :) a navic nikdo ji tu neuráži jenom si tady vsichni vymenujem názory proto se tejto strance říka DISKUZE
    • Re: Tady se to rozjelo

(Neberu to že to je osobně) Ale jako nadávat na ní když jí neznáme? Jako a kdo tady jí zná ?? Myslim si že nikdo stejně tak můžu s klidem říct že i ty co jí maj rádi a říkají o ní že je milá atd. Taky jí neznají to říkají protože jí mají rádi a to je podle každýho gusta jak jí bere a co o ní bude psát ale nezná jí tu nikdo. Nikdo neví jak se chová v soukromí jaká vůbec je. To je jasný že každej kdo by byl slavnej tak dělá co nejvíc aby vypadal mile a každej si ho hned oblíbil. Neříkam že nemusí bejt milá. Ale nikdo jí nezná jak se chová v soukromí .
  • sindrom
    Všechno nejlepší k narozeninám.
  • destiny-hope.cyrus

jako co se deje??

to se mam vzdát obdivu k Miley když ji ostatní nemaj rádi?! to jako mam říct neni to osobnost ani zpevacka atd...ae ona je!! alespon pro me jo! nevim jak pro koho ae pro me 100% takze tady nevidim problem....a jako sry a co je komu do mýho soukromý nejem kdejaka roztomilá holčička jou?!! to ste si klidne mohli odpustit bylo to fakt hnusný......a ted_____do toho návážejte se do me návážejte se do miley vsak ja to nejak preziju no tak delejte!!
    • destiny-hope.cyrus

Re: jako co se deje??

hle ja si myslim zhe by ste se do sebe nemeli navazet!! jedna to mysli dobre pro miley a druha pro madonnu atd..myslim zhe ste si toho rekli dost ne?? *9*
  • armenakos1
    Jediný co se mi na tý nový diskusi líbí že se tu nesmí nadávat... *15*
    mno vlastně může ale všechny sprostý slova se musí vypípat *15*
    • tfpdaa
      jo.. přesně tak... to je úplně nejlepší *15* *15* zase na druhou stranu... je to trochu divný *3*
  • pavlusqa

Muj nazor

Víte co me sere! Když jsem prijdu tak tu vždy najdu prispevek v podobe! Kamoška si sní psala a nebo já a Miley jsme dobré kamošky a spoustu dalšíxh volovin!!!! Myslím že vám mužou uverit uplny blbky!!!! Víte kolik má Miley vubec fanoušku miliony a miliony a určite si bude psat zrovna s vama nejakyma holka z ČR a když už by si sní nekdo z vas sni psal tak by si toho važil a nerozkrikoval by to tady jak nejakej debil a aby mu všichni zavideli!!!! Já bych si taky s Miley určite nekdy taky rada psala ae lhat nebudu na to nemáááám!!!!!! *1* Mě stačí když Miley mužu poslouchat dívat se na HM a nemusím si sní psat jak vy rikate stejnak k čemu by to bylo? Slava? Těžko !!! a chlubit se tím? Nikdy! Mě stačí tak jak to je!!!!! A pokud si myslíte že tím fakt dosahnete nejakou popularitu tak je to hovadina človek se stane populární jen diky sobe a néé druhym! Muj nazor 4-ever. *4*
    • makca.m

Re: Muj nazor

je sice pravda že se dá na netu najít i její email (uz sem se o tom taky presvedcila..)...alr pochybuju ze by se kamosila s nakyma holkama s "opacnyho" konce sveta..souhlas
    • destiny-hope.cyrus

*14* *14* *14* *14* já nemam slov *14* *14* *14* pste jako vždycky máš pravduuu:-*
      • pavlusqa

Re: Re: Muj nazor

diky *14*
    • kacenka1jb

JOJO__ReKLA JSi tO uPlNe STEjnE JAK Si To MySlIm Já x)
  • loooool

vy ji tu obdivujete a ani nevite v cem hraaala loooooollllll *3* *15* kkti
    • kacenka1jb

Re: loooool

a jko proc bysme to envedeli??:D
    • zvonda

Hmm až na to že to nevěděl jeden človíček a ne VŠICHNI!! *1*
    • 12mileynka12

jezisi prestan mit blby kecy katushko
      • shellby

Re: Re: loooool

ty máš blbá kecy a strašně trapný
        • Re: Re: Re: loooool

OOOOO shellby ty jsi tak ubohá že to není ani možný a taky trapná jak sušenka v záchodě!!!!!Je mi tě fakt ukrutně líto!!!!Fakt ale jestli chceš tak ti dám telefon na jednoho fakt skvělýho psychiatra!!!!!!!!Jen si řekni já to nikomu neřeknu!!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
        • piskot256

Re: Re: Re: loooool

shellby neumíš psát aháá jáá už fím ty si tak blbá že neumíš češtinu zhe???mno jo to tě lituju!!!dám ti radu NAUČ SE PSÁÁT!!!
          • shellby

Re: Re: Re: Re: loooool

a co ta tvje čeština tak si to pořádně přečti
          • zvonda

Asi tak *1*
            !!!MILEY 4EVER!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • Re: Re: loooool

nebo co?..:D:P
        • Re: Re: Re: loooool

jo no nebo coooo???? *3* *15* *15* *1*
          • zvonda

Jako malé děti *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re: loooool

vadí?:D__tvuj probléém!
  • gabi123

Miley :-*

Miley se rozesla s Justinem??? a takova velka laska to byla. Stejne si myslim, ze ona ma na lepsiho kluka.
    Ona vyhrala strasne ji to preju *14*
    Miley je proste ze vsech nej *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit