-
je tu někdo?
je tu někdo vubec? *7* -
myslím nebo ne počkat VÍM že se asi stará dobrá,pěkná a skvělá miley cyrus nevrátí a taky že už asi nikdy nevidá tak dobrou písničku jak za stara *9* *13*
-
když měla vlasy jako ve filmu LOL tak vypadala líp
a připadá mi ,že pro její rodiče je jenom Miley - Miley - Miley a nikdo jinej a to má další 4 sourozence *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* -
miley nebo hanah montanes
miley je fakt supr *1* *3* nechapu jak ji nekdo nenavidi *10* *16* *5* je tezky mit asi dva zivoty a vubec este dotoho zpivat a tancit byt herecka a tak dal..... *4* -
-
Re: miley nebo hanah montanes
Fak??Ja nevedel ze ma dva životy to bylo jenom ve filmu a musí bejt příjemný dostávat prachy ne???Jenom za herectví a slávu.A zpevacka neni jenom hejká jako hiena z lesa. *15* *5* -
Re: miley nebo hanah montanes
jj *14*
-
-
Nové filmy?
Ahoj, nevíte, jestli bude Miley natáčet nějaké nové filmy? Až skončí turné? -
-
Re: Nové filmy?
no, ne přímo po turné, ale někdy na podzim by se měla vrhnout do dalšího filmu :) zatím se mluví více o wings než o wake, ale neví se, co se začne natáčet dříve...
-
-
Happy Brithday!!!
Všechno nejlepší Miley hodně zdraví štestí lásky kluku....atd....
Seš nejlepší!!Budeš mít určite nejelepší narozeniny na světe !!!!!! *14* *14*
Seš super přeji ti i ted hodne uspěchu v showbysnysu!!
Ještě rk a je ti 18...se mááš!!! -
-
OMG
OMG:Nechápu, jak se někdo, jako ty může dožít takovýho věju...
Kdybych tě já potkala, tak vezmu kámen a švihnu tě s nim po hlavě, aby se ti tam už konečně rozsvítilo...
*3*
-
-
schvalne
To jsem zvědav/á jak zkritizujete můj příspěvek, když vám řeknu že mám rád/a: Miley Cyrus, Hilary Duff, Selenu Gomez, Demi Lovato, Emily Osment, Justina Biebera, Avrli Lavigne, Ke$hu, Pixie Lott, Linkin Park, Lady Gagu, Beyonce, Shakiru, trochu Jonase, Madonu, Abbu a mnoho jiných...???? *4* -
-
Re: schvalne
mě se to líbí *1* -
já osobně souhlasím z:Miley Cyrus,Demi Lovato, Emily Osment, Justina Biebera, Avrli Lavigne, Ke$hu,Linkin Park,Beyonce,Jonase, Madonu.
A blyju z: Lady Gaga,Abba,Shakiru.
A ty ostatní jsou tak průměr -
-
Re: Re: schvalne
ABBA???? To byla aspoň hudba a zpěv!!!!! Ne jak ty dnešní vyumělkovaný napodobeniny od Disneyho!!! -
-
Re: Re: Re: schvalne
pravda
-
-
-
me se to libi!...a kritizovat to nebudu! i kdyz se mi treba nelibi bieber!tak je to proste tvuj a jen tvuj nazor!!! -
-
Re: Re: schvalne
jo přesně nevím co proti mě a lusyyy máte my vás jen potporujem. *4* *4* *4*
-
-
-
Vlasy
Mám pro vás skvělou novinku Miley si zase nechala prodloužit vlasy a sluší jí to teda víc než ty krátký juchů *1* -
-
Re: Vlasy
jj to už vím...ale díky za novinku pro ostatní kdo to třeba ještě neví =))) *3* *3* -
-
Re: Re: Vlasy
cooo? ja to jeste neviiim :D a kde to je ...nemuzu to najit :/
-
-
-
Fanoušci.!ZDE
Kdo je fanoušek Miley Cyrus tak tady je odkaz: http://www.facebook.com/?ref=home#! /pages/CZ-Miley-Cyrus/1196715680827 53?ref=ts *4* -
Kdo dabuje?
ahoj lidičky nevíte kdo dabuje Miley v seriálu Hannah Montana??...Samozdřejmě tady u nás...myslím tím česky..jestli někdo víte tak napiště díííky :) -
-
Re: Kdo dabuje?
jn to bych taky rada vedela uz minule se tu nekdo ptal a nikdo neodpovedel *3*
-