Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hannah54miley59

je tu někdo?

je tu někdo vubec? *7*
  • myslím nebo ne počkat VÍM že se asi stará dobrá,pěkná a skvělá miley cyrus nevrátí a taky že už asi nikdy nevidá tak dobrou písničku jak za stara *9* *13*
  • když měla vlasy jako ve filmu LOL tak vypadala líp
    a připadá mi ,že pro její rodiče je jenom Miley - Miley - Miley a nikdo jinej a to má další 4 sourozence *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11*
  • nikisek007007

miley nebo hanah montanes

miley je fakt supr *1* *3* nechapu jak ji nekdo nenavidi *10* *16* *5* je tezky mit asi dva zivoty a vubec este dotoho zpivat a tancit byt herecka a tak dal..... *4*
    • krecek150

Re: miley nebo hanah montanes

Fak??Ja nevedel ze ma dva životy to bylo jenom ve filmu a musí bejt příjemný dostávat prachy ne???Jenom za herectví a slávu.A zpevacka neni jenom hejká jako hiena z lesa. *15* *5*
    • smiley-love

Re: miley nebo hanah montanes

jj *14*
  • Nové filmy?

Ahoj, nevíte, jestli bude Miley natáčet nějaké nové filmy? Až skončí turné?
    • hbdelfin

Re: Nové filmy?

no, ne přímo po turné, ale někdy na podzim by se měla vrhnout do dalšího filmu :) zatím se mluví více o wings než o wake, ale neví se, co se začne natáčet dříve...
  • nicky0012

Happy Brithday!!!

Všechno nejlepší Miley hodně zdraví štestí lásky kluku....atd....
    Seš nejlepší!!Budeš mít určite nejelepší narozeniny na světe !!!!!! *14* *14*
    Seš super přeji ti i ted hodne uspěchu v showbysnysu!!
    Ještě rk a je ti 18...se mááš!!!
    • medison12

OMG

OMG:Nechápu, jak se někdo, jako ty může dožít takovýho věju...
      Kdybych tě já potkala, tak vezmu kámen a švihnu tě s nim po hlavě, aby se ti tam už konečně rozsvítilo...
      *3*
  • schvalne

To jsem zvědav/á jak zkritizujete můj příspěvek, když vám řeknu že mám rád/a: Miley Cyrus, Hilary Duff, Selenu Gomez, Demi Lovato, Emily Osment, Justina Biebera, Avrli Lavigne, Ke$hu, Pixie Lott, Linkin Park, Lady Gagu, Beyonce, Shakiru, trochu Jonase, Madonu, Abbu a mnoho jiných...???? *4*
    • addlevel

Re: schvalne

mě se to líbí *1*
    • Re: schvalne

já osobně souhlasím z:Miley Cyrus,Demi Lovato, Emily Osment, Justina Biebera, Avrli Lavigne, Ke$hu,Linkin Park,Beyonce,Jonase, Madonu.
      A blyju z: Lady Gaga,Abba,Shakiru.
      A ty ostatní jsou tak průměr
      • Re: Re: schvalne

ABBA???? To byla aspoň hudba a zpěv!!!!! Ne jak ty dnešní vyumělkovaný napodobeniny od Disneyho!!!
        • Re: Re: Re: schvalne

pravda
    • Re: schvalne

me se to libi!...a kritizovat to nebudu! i kdyz se mi treba nelibi bieber!tak je to proste tvuj a jen tvuj nazor!!!
      • Re: Re: schvalne

jo přesně nevím co proti mě a lusyyy máte my vás jen potporujem. *4* *4* *4*
  • Vlasy

Mám pro vás skvělou novinku Miley si zase nechala prodloužit vlasy a sluší jí to teda víc než ty krátký juchů *1*
    • armenakos1

Re: Vlasy

jj to už vím...ale díky za novinku pro ostatní kdo to třeba ještě neví =))) *3* *3*
      • Re: Re: Vlasy

cooo? ja to jeste neviiim :D a kde to je ...nemuzu to najit :/
  • Fanoušci.!ZDE

Kdo je fanoušek Miley Cyrus tak tady je odkaz: http://www.facebook.com/?ref=home#! /pages/CZ-Miley-Cyrus/1196715680827 53?ref=ts *4*
  • _fans_niki_

Kdo dabuje?

ahoj lidičky nevíte kdo dabuje Miley v seriálu Hannah Montana??...Samozdřejmě tady u nás...myslím tím česky..jestli někdo víte tak napiště díííky :)
    • 12mileynka12

Re: Kdo dabuje?

jn to bych taky rada vedela uz minule se tu nekdo ptal a nikdo neodpovedel *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit