Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • armenakos1

xD xD xD

jaj ta poslední fotka ve fotogalerii je "tak trochu" starší... *15* *15* *15* to tam nemůžete dávat novější fotky??!! já vím že vás pár dobrých fans to tam nedává ale prostě najdou se tací kteří to nepochopí.. *15* *15*
    • smiley.ell

Re: xD xD xD

jaj sorry...já netušila že je ta fotka tak stará....já tam ještě dala plno novějších ale ty tam nejsou *9* *9*
      • hbdelfin

Re: Re: xD xD xD

je stará téměř rok...tak nějak, je totiž neznámý, někdo tvrdí, že je pro get ur good on a někdo, že pro people...nikdo neví, ale je to dokonalá fotka...jinak dala jsem tam teďka asi 8 nových fotek, tak mě zajímá, co vyberou...a tomáši, co třeba z kids choice awards 2011? miley tam vypadala úžasně a jsou tam tak 2 fotky, já tam dala asi 5 fotek a nic...tak zkus něco ty *3*
        • smiley.ell

Re: Re: Re: xD xD xD

já jsem tam dala pár fotek z kids choice awards 2011 ale zajímá mě jestli to sem vyberou...je divný že všude jinde to je všechno za jeden nebo dva dny a jen tady to trvá..možná by to chtělo jinýho správce..ale nechci vám tady do toho moc kecat pač by jste řekli že nestojíte o blbý názory dvanáctiletýho děcka který na miley cyrus přišlo díky té haně montaně--jenže to není pravda.
          • hbdelfin

Re: Re: Re: Re: xD xD xD

prosím tě, takový názory, že by to chtělo novýho správce máme furt...takže by se nic nestalo, kdybys to sem napsala *3* a navíc téměř všichni přišli na miley díky hannah *3*
            • smiley.ell

Re: Re: Re: Re: Re: xD xD xD

už t nebudem řešit....hele kdo je tady vlastně správce??
            • smiley.ell

no to je mi jasný jenže mi neměli satelit tudíž ani jetix nebo-li disney chanel a tak jsem to nemohla sledovat....já to znala od té doby co to dávali na slovenské televizi a to byli první díly,takže jsem ji nepoznala jelikož v tom videoklipu jí bylo tak 15 a v tom seriálu jí bylo tak 12-13
            • Re: Re: Re: Re: Re: xD xD xD

TO BY ALE MĚL VĚDĚT KAŽDÝ FANOUŠEK. *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
            • smiley.ell

to jsem ráda že to nevadí..já ale na miley nepřišla díky hannah přišla jsem na ni díky pořadu co býval na nově..myslím že se jmenoval eso nebo nějak tak a pouštěli tam zrovna její videoklip 7 things a zalíbila se mi tak jsem jí našla na netu a od té doby ji poslouchám..o haně montaně jsem věděla už dřív ale netušila jsem že je to ona *4* *4*
  • ahoj

MILEY JE FAKT SKVELA ZPEVACKA I HERECKA.MAM JEJI NOVY CD A JE UPLNE PECKOVY!!!FAKT DOPORUCUJU,PROTOZE JSOU TAM NADHERNY PISNICKY!!MILEY JE PROSTE SKVELA.CHTELA BYCH BYT JAKO ONA...JE TO MUJ VZOR,MAM JI MOC RADA...ALE LESBA FAKT NEJSEM!!!:-)
  • miley cyrus

ajéje další člověk s vygumovanou hlavou kdo nesnáší miley tak je idiot *1* *1* *5* *14* *4* *3* *13* *5* *4* *15* *8* *9* *8* *8*
    • shellby

Re: miley cyrus

právě naopak: kdo má rád miley je idiot *1* *15* *1* *15*
      • dianna114

Re: Re: miley cyrus

Idiot je ten,kdo nadává lidem jen proto,že se mu líbí jiné celebrity. *3*
        • dianna114

Re: Re: Re: miley cyrus

Myslím jako ne jiné celebrity než Miley,ale když někdo někomu nadává za to,že se mu líbí jiné celebrity,než se líbí jemu samotnému. Takže je pak idiot ten,podle kterýho jsou idioti všichni,co nemilují Miley,ale taky ten,kdo tvrdí:'Komu se líbí Miley tak je fakt debil!' *15*
    • Re: miley cyrus

Jj presne tak. Zpivat sice neumi ale je to kunda! *14*
    • veveruruskaska

Re: miley cyrus

sory že nechápu ale to mluvíš vo kom *7* *7* *15* *15*
      • Re: Re: miley cyrus

ále o tom nufovi
  • olinkaaa19

Olinka

Miley přeju všechno nejlepčíí k narozeninkám!Hodně štěstí, lásky, kluků .......=)♥Si best *3*
  • yani

Milníky na mé cestě

Ahojky všichni fanoušci Miley!! Tu její knížku ,,Milníky na mé cestě'' jsem si přečetla, měli jsme jí v knihovně, ale je fakt super.. Plno nového jsem se o Miley dověděla...
  • miley249

Best

Miley je nejrasnejsi je to muj idol mam ji nejradsi a mam jeste hodne rada ashley tisdale ty dve jsou proste nejky *14*
  • miley11cyrus

.

vy jste jí viděli přes web kameru??
    • Re: .

Já jo
      • miley11cyrus

Re: Re: .

mcusamc??
        • Re: Re: Re: .

NO HELE JE TO TAK... JÁ JSEM ZVĚDAVÁ A TAK JSEM SI PSALA ZE VŠEMA AMERICKEJMA MILEY CYRUSMA CO TAM JSOU... A KAŽDOU JSEM SE PTALA JAKO NA WEBKU.. JEDINÁ ŘEKLA ANO... BYLA TO TA MCUSAMC.. A V KAMEŘE BYLA MILEY A ODPOVÍDALA ATD. NORMÁL A TAK... JENŽE JÁ JSI MYSLIM ŽE TO TAKY NENI ONA ALE ZASE VIDEO NA SKYPU NEJDE FALŠOVAT!!! TAKŽE NEVIM..
          • Re: Re: Re: Re: .

hej já si s ní taky píšu na tom mmuscam jako a taky me napsala že je to ona a že nenávidí to podvádění, píšeme si v angličtině a ekla mi že přes webkameru si voá jen s kamarády:D *9*
  • cyrusmileycyrus

Domuša

Ahooj, muluju Miley stejně jako vy a byla bych ráda, kdyby ste navštívily můj blog - CyrusMileyCyrus.blog.cz - najdete tam spuistu novinek a můžete zanechat komentář ♥ Děkuji *3*
  • miley cyrus

hele vy co jí nemáte rádi tak běžte pomlouvat jinam. *16* *16*
  • :)

*3* http://mileeeycyrussss.blog.cz/ *3*
    Koukněte! A Bavte se! *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit